Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylių akutės,akinukai.4tema

QUOTE(gederika @ 2010 06 05, 21:21)
Aciu merginos uz palaikimus, bet kaip reikia tepti veideli dar nulekiu raminanciu isgerti doh.gif . Nebezinau nei ka daryti, jis dar pas mus nekrikstytas, treciadieniui susiorganizavau krikstui, gal sakau pades g.gif . Gal kvailai galvoju bet nebezinau ka ir galvoti, vien jam nelaimes

Manau, kad krikštas tikrai padės, linkiu kuo greičiau pasveikti 4u.gif.
Aš prisimenu, vien tik žinia apie akytes man buvo didžiulė tragedija, nes iki trejų metų net įtarimo nebuvo, o čia kaip perkūnas iš giedro daugaus abiejų akyčių +7, bet tai privertė mane susimastyti, kad gyvenime ne viskas einasi, kaip planuoji ir norėtum ir ne viskas nuo mūsų priklauso ax.gif .
Atsakyti
sveikutes smile.gif noriu pasiulyti jum savo sunelio isauktus akinukus como baby,kaina 50 lt.

[IMG=http://img689.imageshack.us/img689/9112/eyeglasses2106108779954.th.gif][/IMG]

Uploaded with ImageShack.us

stiprybes visom mamytem 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Sherkshnas*: 06 birželio 2010 - 20:14
Sveikos mamytes,
jungiames ir mes i jusu buri. Aciu Brastai , kad uzrode sita temute 4u.gif Mazyliui mano metukai laiko. Akytes +8. Snd trecia diena kaip su akinukais. Sunkiai sekas, vis nusiima, jau pabodo det doh.gif . Nusipirkom Como baby 2 remelius nors jam tik metai. Bet visvien palei smilkinius paraude buna. Tai gal jam spaudzia? Kaip manot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loora @ 2010 06 21, 15:00)
Sveikos mamytes,
jungiames ir mes i jusu  buri. Aciu Brastai , kad uzrode sita temute  4u.gif  Mazyliui mano metukai laiko. Akytes +8. Snd trecia diena kaip su akinukais. Sunkiai sekas, vis nusiima, jau pabodo det  doh.gif . Nusipirkom Como baby 2 remelius nors jam tik metai. Bet visvien palei smilkinius paraude buna. Tai gal jam spaudzia? Kaip manot?  4u.gif

Maniškė akinukus nešioja jau pusmetis, tai kai pirmus nupirkau, tada tik supratau kokių akinių reikia mažam vaikui...Tuos plešdavo nuo savęs ir viskas, nosytę spaudė, buvo per mažai apvalūs, tai pasmukus žiūrėdavo per viršų. Tada kitus jau pirkau su nuomone savo, o ne pardavėjo...Siunčiuosi remelius iš vokietijos, labai kokybiski, su paminkštinimu nosytei tokiu rimtu, su lenktom lankčiom ausytėm. Gražūs ir žaismingi. Moku apie 40 litų. Ir kas svarbiausia net nebandė jų nuiminėt. Pati ieško atsikėlus. Taigi jeigu vaikiukas nenori devėt akinukų, gali būti, kad jie tiesiog nepatogūs. O jeigu dar ir matosi,kad nuspausta, tai aišku, kad nepatinka. Idėsiu foto, pasirodysim.
Atsakyti
QUOTE(mamile @ 2010 06 21, 15:13)
Maniškė akinukus nešioja jau pusmetis, tai kai pirmus nupirkau, tada tik supratau kokių akinių reikia mažam vaikui...Tuos plešdavo nuo savęs ir viskas, nosytę spaudė, buvo per mažai apvalūs, tai pasmukus žiūrėdavo per viršų. Tada kitus jau pirkau su nuomone savo, o ne pardavėjo...Siunčiuosi remelius iš vokietijos, labai kokybiski, su paminkštinimu nosytei tokiu rimtu, su lenktom lankčiom ausytėm. Gražūs ir žaismingi. Moku apie 40 litų. Ir kas svarbiausia net nebandė jų nuiminėt. Pati ieško atsikėlus. Taigi jeigu vaikiukas nenori devėt akinukų, gali būti, kad jie tiesiog nepatogūs. O jeigu dar ir matosi,kad nuspausta, tai aišku, kad nepatinka. Idėsiu foto, pasirodysim.

kokio amziaus jusu dukryte? Lauksim foto smile.gif Musu tai tie akinukai dideli. Vos ne puse veido dengia. Gal sakau juos galima kaip palankstyt? Gi jie tokie guminiai, ale kad grizta i pradine padeti nors tu ka. O is kur siunciates?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loora: 21 birželio 2010 - 14:29
internetas stringa, bet bandau foto ikelt...Va čia pirmieji, dabar jau maži.
user posted image
o va čia naujieji, prieš pora savaičių pasikeitėm, bet irgi patogūs, nosyte patogi, ausytės lankčios.
user posted image
mano pupai trys metukai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamile: 21 birželio 2010 - 15:11
Mamile, tikrai kad ir mergyte ir akinukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamile @ 2010 06 21, 14:39)
mano pupai trys metukai

Labai dailus thumbup.gif
o is kur siunciates?
Atsakyti
QUOTE(Deep Blue @ 2010 06 21, 17:32)
Labai dailus  thumbup.gif
o is kur siunciates?

Iš vokietijos. Mūsų stiklai cilindriniai, pliusas nemažas, tai reikia plonintų stiklų, tada kaina gaunasi namaža vien už lęšius, rėmelių ieškau pigesnių....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamile: 21 birželio 2010 - 16:43
QUOTE(mamile @ 2010 06 21, 16:42)
Iš vokietijos.  Mūsų stiklai cilindriniai, pliusas nemažas, tai reikia plonintų stiklų, tada kaina gaunasi namaža vien už lęšius, rėmelių ieškau pigesnių....

o tai is kazkokio www puslapio ar pan ar kaip?
Atsakyti
Iš vokiško ebay, radau tokį pardavėją, kainos maždaug 10 eurų su siuntimu į lietuvą. Kokybė tikrai gera, man taip meistras aiškino, kuris lęšius įdeda. Ir pagal savo vaiką sprendžiu, kad patogūs. Nes nešioja be problemų, niekur nebūna paraudę ar nuspausta. Aišku ,yra rizika pirkti nematavus, bet aš kažkaip abu kartus pataikiau, nes yra matmenys surašyta. Nes lietuvoj pirkau išmatavus, ir napataikiau nei su forma, nei su patogumu, o sumokejau tai ne 10 eurų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamile: 21 birželio 2010 - 17:16
QUOTE(mamile @ 2010 06 21, 18:14)
Iš vokiško ebay, radau tokį pardavėją, kainos maždaug 10 eurų su siuntimu į lietuvą. Kokybė tikrai gera, man taip  meistras aiškino, kuris lęšius įdeda. Ir pagal savo vaiką sprendžiu, kad patogūs. Nes nešioja be problemų, niekur nebuna paraudę ar nuspausta.

Tai prasom ir mums isduot ta pardaveja biggrin.gif . Nors is vokisko ebay neteke nieko pirkt, tik is uk.
O kokio dydzio pliusas pas jusu mergyte?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loora: 21 birželio 2010 - 17:17