Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylių akutės,akinukai.4tema

QUOTE(geruta @ 2010 05 05, 20:21)
Stai mes pratinames dengti akyte,deja tik 10min  doh.gif
user posted image
Papildyta:

labai nesiplesiu ,bet tuo keleliu visi ,,akiniukai'' praejo,jus labai nugasdino ,,kad vaikas blogai jausis''
ir jusu mama
lasiukai nesmagus ,bet reikalingi
jie  skirti,gal kitos mamos tiksliau atsakys,atpalaiduoti akies raumenukus ,kad veliau po 3dienu gydytoja galetu tiksliau nustatyti pliusiukus( +5 ar +3 ir pan)

Aciu labai uz nuraminima- daug skaiciau ir matau kad tai nelabai isvengiama. Siaip kaip suprantu pas mus butu minusas (jei neklystu trumparygeste tai minusiukas). Tik norejau paklausti jei sakykim butu -1,5- tai jau cia reikia akinuku? Nes mano vyras (trumparegis) sako, kad jei nevairuoji, tai tas -1,5 dar diskomforto nekelia, o ypac tokio amziaus vaikui... Norisi turet argumentu uz ir pries is susidurusiu su tuom. beje vaikstom pas uzdaviniene antakalnio vaiku polik.
Atsakyti
QUOTE(Gelyte13 @ 2010 05 06, 12:37)
Aciu labai uz nuraminima- daug skaiciau ir matau kad tai nelabai isvengiama. Siaip kaip suprantu pas mus butu minusas (jei neklystu trumparygeste tai minusiukas). Tik norejau paklausti jei sakykim butu -1,5- tai jau cia reikia akinuku? Nes mano vyras (trumparegis) sako, kad jei nevairuoji, tai tas -1,5 dar diskomforto nekelia, o ypac tokio amziaus vaikui... Norisi turet argumentu uz ir pries is susidurusiu su tuom. beje vaikstom pas uzdaviniene antakalnio vaiku polik.

Šiaip, apžiūros visur maždaug tokios kaip jūs aprašėtę, nėr ko stebėtis, juk okulistai profai, jiems užtenka dirstelt į vaiką, ir jau mato viską wink.gif
Na, o vyrai ne visi mėgsta nešiot akinius. Maniškis tik spoksodamas tv ir vairuodamas užsimeta, o šiaip, irgi sako, kad jam nereikia...Bergždias reikalas išaiškint, kad jie skirti nuolatiniam nešiojimui sad.gif Aš manau, kad vaikui kaip tik yra diskomfortas, jei prastai mato, juk jie viskuo domisi, susipažįsta su pasauliu, mokosi naujų dalykų...

Mano mergytė apturėjo stiprią traumą, krito ir su akinukais prasikirto antakį verysad.gif verysad.gif verysad.gif , tai dabar bijau dėt akinukus, kad nejautrint šviežio rando sad.gif O dar dengti reikia, tai taip sąžinę graužia...
Atsakyti
QUOTE((Lelija) @ 2010 05 07, 07:42)
Šiaip, apžiūros visur maždaug tokios kaip jūs aprašėtę, nėr ko stebėtis, juk okulistai profai, jiems užtenka dirstelt į vaiką, ir jau mato viską wink.gif
Na, o vyrai ne visi mėgsta nešiot akinius. Maniškis tik spoksodamas tv ir vairuodamas užsimeta, o šiaip, irgi sako, kad jam nereikia...Bergždias reikalas išaiškint, kad jie skirti nuolatiniam nešiojimui sad.gif Aš manau, kad vaikui kaip tik yra diskomfortas, jei prastai mato, juk jie viskuo domisi, susipažįsta su pasauliu, mokosi naujų dalykų...

Mano mergytė apturėjo stiprią traumą, krito ir su akinukais prasikirto antakį  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif , tai dabar bijau dėt akinukus, kad nejautrint šviežio rando sad.gif O dar dengti reikia, tai taip sąžinę graužia...

console.gif 4u.gif
mano vaikis irg buvo prasikirtes antaki,bet jau kokie du men niekaip randas nepranyksta.bet jisai ipuole i rasomaji stala ir prasikirto.
Atsakyti
QUOTE((Lelija) @ 2010 05 07, 08:42)

Mano mergytė apturėjo stiprią traumą, krito ir su akinukais prasikirto antakį  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif , tai dabar bijau dėt akinukus, kad nejautrint šviežio rando sad.gif O dar dengti reikia, tai taip sąžinę graužia...

Na mano vyras pries akinius nera nusiteikes- jis nesioja juos nuolat ir nejaucia jokio diskomforto (vat lesiu nemegsta). Jis be ju kaip ir negali (kiek supratau pas ji ten apie -3,5). smile.gif

O mums apziura su tais lasiukais atsideda, nes mergyte suslogavo ir gerklyte raudona.
Ir dar vienas dalykas- nezinau ar i tema- siandien pradejo desine akyte asaroti siek tiek (kaip tik ir slogyte daugiausia bega is desines skylutes, tik ta slogyte labai maza). Kas cia gali buti. Ir siandien kai verke man pasirode, kad is kaires akytes nelabai asareliu buvo. daugiau kazkaip neverke tai nenoriu specialiai virkdyt, kad paziuret ar tikrai tos asaros nebega is kaires akytes... nu nesam su tokiom problemelem susidure dar...
Atsakyti
gelyte,esu kazka girdejusi ,kad buna asaru latakelis uzsikimses,zinau ,kad skausminga procedura,bet gal nebutina
o iki siol nepastebejote gal cia tik nuo sios slogos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geruta: 08 gegužės 2010 - 20:54
QUOTE(Gelyte13 @ 2010 05 08, 20:37)
Na mano vyras pries akinius nera nusiteikes- jis nesioja juos nuolat ir nejaucia jokio diskomforto (vat lesiu nemegsta). Jis be ju kaip ir negali (kiek supratau pas ji ten apie -3,5). smile.gif

O mums apziura su tais lasiukais atsideda, nes mergyte suslogavo ir gerklyte raudona.
Ir dar vienas dalykas- nezinau ar i tema- siandien pradejo desine akyte asaroti siek tiek (kaip tik ir slogyte daugiausia bega is desines skylutes, tik ta slogyte labai maza). Kas cia gali buti. Ir siandien kai verke man pasirode, kad is kaires akytes nelabai asareliu buvo. daugiau kazkaip neverke tai nenoriu specialiai virkdyt, kad paziuret ar tikrai tos asaros nebega is kaires akytes... nu nesam su tokiom problemelem susidure dar...

gali but kad nuo slogos akytes puliuoja.
pas maniski irgi yra nedidele sloga tai abi akytes puliuoja.
QUOTE(geruta @ 2010 05 08, 20:52)
gelyte,esu kazka girdejusi ,kad buna asaru latakelis uzsikimses,zinau ,kad skausminga procedura,bet gal nebutina
o iki siol nepastebejote gal cia tik nuo sios slogos?

drinks_cheers.gif bet sitas dalykas budingas maziems vaikuciams .o josios mergaite 1.5metu.butu ankciau pastebeje kad puliuoja daznai.
nors karta kai buvom klinikose atvede 2m mergaite kuriia buvo uzsikise asaru latakai,tai jos akytes istisai puliuodavo.jie buvo is provincijos tai vietine okuliste nelabai suprato kas yra.o kaune Zukauskas pasake ,kad sunku tokiems vaikams padaryt zondavima,beto labai skausminga procedura,nors ir ilasina nuskausminamuju.
o as manyciau kas jums puliuoja tik del slogytes.
Atsakyti
QUOTE(plazma @ 2010 05 09, 08:33)
gali but kad nuo slogos akytes puliuoja.
pas maniski irgi yra nedidele sloga tai abi akytes puliuoja.

drinks_cheers.gif  bet sitas dalykas budingas maziems vaikuciams .o josios mergaite 1.5metu.butu ankciau pastebeje kad puliuoja daznai.
nors karta kai buvom klinikose atvede 2m mergaite kuriia buvo uzsikise asaru latakai,tai jos akytes istisai puliuodavo.jie buvo is provincijos tai vietine okuliste nelabai suprato kas yra.o kaune Zukauskas pasake ,kad sunku tokiems vaikams padaryt zondavima,beto labai skausminga procedura,nors ir ilasina nuskausminamuju.
o as manyciau kas jums puliuoja tik del slogytes.

Aciu uz nuraminima. Siaip tikiuosi kad cia del slogytes. Siaip niekada nesam tureje kazkokiu problemu delk puliavimo ar panasiai. Cia va dabar pirmas kartas toks. Puliuku kazkokiu nematau toj akytej, tik asaroja. nera ne paraudus. man tik keistai pasirode- kad kai verke is kitos akytes nebuvo asareliu. Praploviau su ramnunelem vakar ir siryt- tai kai verke pastebejau jog ir antra akyte dreksta siek tiek thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gelyte13: 09 gegužės 2010 - 13:22
O aš pastebėjau,kad kai dukrytė pradėjo nešioti akinukus. Dar bus tik mėnuo kai nešiojam-akytės pradėjo traiškanot g.gif ***** kaip neparinka man tie akinukai, vis širdyje kirba kad nereikėjo jų dėti verysad.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, gal galite mane jus prakonsultuoti g.gif . Mes nuo pat 6men vargstame su zvairumu verysad.gif . Buvo israsyti akinukai, abeji stikliukai +2, dabar vel nuejome pas kita gyditoja jau diagnoze kita. Jos nuomone zvairumas vienos akites didelis, bet ji nesupranta kodel regejimas geras. Nusprende mus nusiusti i Kauna, pas gyditoja Zukauska, sako greiciausiai reikes operuoti. Gal galite man durnai pasakyti doh.gif kaip jums tas gyditojas, kiek laiko trunka pati operacija, ar iskarto praeina zvairumas? ttt. Visai esu nevilty doh.gif , kaip baisu man verysad.gif . Mums 2 metukai katik suejo. Gal galetu kuri mamyte butent pas jy operavosi papasakoti kaip ten kas. Buciau labai dekinga notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(gederika @ 2010 05 10, 13:38)
Sveikos mamytes, gal galite mane jus prakonsultuoti g.gif . Mes nuo pat 6men vargstame su zvairumu verysad.gif . Buvo israsyti akinukai, abeji stikliukai  +2, dabar vel nuejome pas kita gyditoja jau diagnoze kita. Jos nuomone zvairumas vienos akites didelis, bet ji nesupranta kodel regejimas geras. Nusprende mus nusiusti i Kauna, pas gyditoja Zukauska, sako greiciausiai reikes operuoti. Gal galite man durnai pasakyti doh.gif kaip jums tas gyditojas,  kiek laiko trunka pati operacija, ar iskarto praeina zvairumas? ttt. Visai esu nevilty doh.gif , kaip baisu man verysad.gif . Mums 2 metukai katik suejo. Gal galetu kuri mamyte butent pas jy operavosi papasakoti kaip ten kas. Buciau labai dekinga notworthy.gif

labas,mes du kartus operavomes zvairuma pas Zukauska.isveza vaikuti ir parveza mazdaug po valandos.vieniems uztenka vienos operacijos,musu atveju buvo dvi,bet dar pazvairuoja.
Atsakyti
o sakykite, kokios jums diagnozes reikes dar operuoti trecia karta ar jau viskas taip ir liks? aciu jums
Atsakyti
QUOTE(gederika @ 2010 05 10, 16:31)
o sakykite, kokios jums diagnozes reikes dar operuoti trecia karta ar jau viskas taip ir liks? aciu jums

as tai siulyciau pirmam kartui nueiti pas ji privaciai ..tada jis tikrai nuodugniai jums viska paaiskins kas ir kaip.I klinikas pirmam kartui tikrai nerekomenduoju .Geriau nepagailet 70 lt ,sutaupysit nervu ir laiko mirksiukas.gif .
Atsakyti