Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylių akutės,akinukai.4tema

QUOTE(plazma @ 2010 04 16, 11:57)
sveikos,
Neringucia777,ar buvot pas Zukauska konsultacijoj,ka sake,kaip akytes?
as gavau israsa,bet neparasyta kada vel atvykti,nors visad budavo ,kad konsultacija po 3-4men.tai nezinau ka daryt,kada bevaziuot i Kauna  g.gif

labukas ...ne nebuvom dar ,sakiau gal geguze eisim.O del jusu sekancio atvykimo tai gal reiktu jam i mobilu pasiskambint ir tiesiog paklaust mirksiukas.gif
Kaip jum sekesi viskas?
Atsakyti
QUOTE(Neringučia 777 @ 2010 04 16, 11:16)
labukas ...ne nebuvom dar ,sakiau gal geguze eisim.O del jusu sekancio atvykimo tai gal reiktu jam i mobilu pasiskambint ir tiesiog paklaust  mirksiukas.gif
Kaip jum sekesi viskas?

na normaliai.akispudis normalus,bet matavo su narkoze.
Atsakyti
laba dienuke

na va mes vel sekmingai nesiojam akinikus visa dienuke kita men reiketu apsilankyti pas Zukauska ax.gif
Atsakyti
Mielos mamos, norėčiau patarimų dėl dengimo, temukėje tik kalbat kad dengiat...klijuojat su skaidria plėvele akinukus, o daugiau lyg ir nieko neradau. Gydytojas sako, kad tik stiklą dengti yra neveiksminga, nes pro šonus gali matyti...Sako, yra optikose toks dalykas, kuris prisisiurbia kažkaip, neturėjo laiko ten ilgai aiškinti, bet sako yra...Na, kai rinkom akinukus mažylei tai ten išvis turbūt pirmą kartą girdėjo apie dengimą sad.gif Mum jau po operacijos sugiję ir reik imtis darbo su dengimu...po 2 valandas ir abi akis pakaitom...O aš kvaila nepaklausiau, ar per vieną dieną taip? Bet logiškai mąstant reiktų vieną dieną vieną, kitą antrą? Ar aš neteisi?
Atsakyti
QUOTE((Lelija) @ 2010 04 20, 11:43)
Mielos mamos, norėčiau patarimų dėl dengimo, temukėje tik kalbat kad dengiat...klijuojat su skaidria plėvele akinukus, o daugiau lyg ir nieko neradau. Gydytojas sako, kad tik stiklą dengti yra neveiksminga, nes pro šonus gali matyti...Sako, yra optikose toks dalykas, kuris prisisiurbia kažkaip, neturėjo laiko ten ilgai aiškinti, bet sako yra...Na, kai rinkom akinukus mažylei tai ten išvis turbūt pirmą kartą girdėjo apie dengimą sad.gif Mum jau po operacijos sugiję ir reik imtis darbo su dengimu...po 2 valandas ir abi akis pakaitom...O aš kvaila nepaklausiau, ar per vieną dieną taip? Bet logiškai mąstant reiktų vieną dieną vieną, kitą antrą? Ar aš neteisi?

kasdien reikia abi akis pakaitomis dengti.as turiu toki spec apie kuri kalbejo gydytojas,bet mano vaikui jis netinka,nes nekimba prie matinio stiklo.va toks:galiu parduoti.
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(plazma @ 2010 04 20, 14:57)

Ačiū labai, Plazma thumbup.gif Dabar žinosiu, kaip atrodo, o kiek jūs už jį norite, ten vienas ar du komlektėlyje? Manau, kad laikysis, nes mūsų ne matiniai stiklai. Šiandien dar optikose pasidairysim...Kiek jūs norėtumėte, brūkštelkit į až. Mes Kaune.
Atsakyti
QUOTE((Lelija) @ 2010 04 21, 11:04)
Ačiū labai, Plazma  thumbup.gif Dabar žinosiu, kaip atrodo, o kiek jūs už jį norite, ten vienas ar du komlektėlyje? Manau, kad laikysis, nes mūsų ne matiniai stiklai. Šiandien dar optikose pasidairysim...Kiek jūs norėtumėte, brūkštelkit į až. Mes Kaune.

jei jus Kaune tai tokiu dalykeliu yra Kauno akiu klinikos optikoje,tik butinai pamatuokit ,ar laikosi ,nes vieni buna tokie nelabai prilimpa .Jei bus per dideli apkirpsit 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės ir sveikučiai 4u.gif

Aš vėl po ilgokos pertraukos, bet su smagiom naujienom, gal ir jums nuotaiką pakelsiu: praeitą savaitę buvom pas Žukauską- antros operacijos nereiks. Žvairumas nėra tobulai koreguotas, be akinių truputį krypsta į nosies pusę (buvo aukštyn ir į nosį), bet turėtų susitvarkyti akinių, dengimo ir pratimų pagalba thumbup.gif

QUOTE(plazma @ 2010 04 03, 08:40)
viena mama norejo mokamos palatos 100lt,kitos dienos po 60lt.bet Zukauskas sako,labai daug papildomu dokumentu reikia tvarkyti.sako tiks ir tokia,naujai skyrius isremontuotas,grazu.o kas del maisto tai mamoms maista atnesa i palata,nesvarbu kad vaikutis mano ir 3.5metu.

Mes gulėjom mokamoje palatoje, bet ne komforto ieškodamos, o norėdamos pagreitinti eilę. Į tą mokamą eilės beveik nėra. Su kūdikiu manau didelis pliusas būtų tas, kad palatoje yra šaldytuvas, virdulys, mikrobangė, WC.

QUOTE(laimingoji1978 @ 2010 04 10, 15:29)
Gera diena,mamytes 4u.gif

Paskaiciau tema ir supratau,kad galesite padeti-rekomenduokit prasau gera vaiku akiu gydytoja Vilniuje,Santariskese.Galima ir privacia gydytoja.Nes jeigu ka,ieskosiu antros nuomones.Aisku,geriau to neprireiktu,labai save guodziu. Kai buvo dukryte 5 men.tikrinomes akytes,sake +4,minejo ,kad gali isaugti,pasitikrinti liepe metuku proga.Bet tiesa sakant,nepatiko man apziura,todel ir teiraujuosi geros ir kantrios gydytojos.Busiu labai dekinga 4u.gif

Man Vilniuje neprilygstama gydytoja yra Šveikauskienė Krokuvos gatvėje esančiame akių gydytojų kabinete. Ją kiek supratau ir Žukauskas gerai vertina, nes kai buvom paskutinį kartą po operacijos sakė visiškai užtenka lankytis pas ją, nebūtina važinėt į Kauną.
Atsakyti
sveikos, gal ir nelabai i tema sitas mano klausimas bet vistiek apie akytes ax.gif
vakar vakare parejus is lauko mergaite pradejo verkti sako kaskas ikrito i aki, praplovem apziurejom nu nieko neradau. ir iki pat uzmigimo, ja akyte asarojo, sako karsta akytei, tryne ir tryne, truputi patino. sudaviau nuo elrgijos tabletele.
ryte atsiklele truputi paraudusi patinusi bet sako jau neskauda nieko nejaucia , vis praplaunu ramuneliu arbatele.
kas tai galetu buti? kaip reiktu elgtis su tokia akyte?
Atsakyti
QUOTE(isabelaa @ 2010 04 24, 10:59)
sveikos, gal ir nelabai i tema sitas mano klausimas bet vistiek apie akytes  ax.gif
vakar vakare  parejus is lauko mergaite pradejo verkti sako kaskas ikrito i aki, praplovem apziurejom nu nieko neradau.  ir iki pat uzmigimo, ja akyte asarojo,  sako karsta akytei, tryne ir tryne,  truputi patino. sudaviau nuo elrgijos tabletele.
ryte atsiklele truputi paraudusi patinusi bet sako jau neskauda nieko nejaucia , vis praplaunu ramuneliu   arbatele.
kas tai galetu buti? kaip reiktu elgtis su tokia akyte?

gal akytei erozija(kai tryne galejo prarinti ragena)tuomet skauda,asaroja,akis parausta.ramuneles gerai,nuima karsti bei dezinfekuoja.mes tai be tepaliuko akytei neapsiejom,skyre tepaliuka,praejo po keliu dienu.
jei nieko nebejaucia gal nieko blogo ir nera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plazma: 24 balandžio 2010 - 11:15
QUOTE(plazma @ 2010 04 24, 13:13)
gal akytei erozija(kai tryne galejo prarinti ragena)tuomet skauda,asaroja,akis parausta.ramuneles gerai,nuima karsti bei dezinfekuoja.mes tai be tepaliuko akytei neapsiejom,skyre tepaliuka,praejo po keliu dienu.
jei nieko nebejaucia gal nieko blogo ir nera.

hm nu ziuresim, akim lyg ir nesiskundzia, tik as matau kad dar truputi raudona .
Atsakyti
QUOTE(isabelaa @ 2010 04 24, 11:19)
hm  nu ziuresim,  akim lyg ir nesiskundzia, tik as matau kad dar truputi raudona .

na matysit jei bus blogiau visad galit nuvaziuot i priimamaji.
Atsakyti