Sveikutės ir sveikučiai
Aš vėl po ilgokos pertraukos, bet su smagiom naujienom, gal ir jums nuotaiką pakelsiu: praeitą savaitę buvom pas Žukauską- antros operacijos nereiks. Žvairumas nėra tobulai koreguotas, be akinių truputį krypsta į nosies pusę (buvo aukštyn ir į nosį), bet turėtų susitvarkyti akinių, dengimo ir pratimų pagalba
QUOTE(plazma @ 2010 04 03, 08:40)
viena mama norejo mokamos palatos 100lt,kitos dienos po 60lt.bet Zukauskas sako,labai daug papildomu dokumentu reikia tvarkyti.sako tiks ir tokia,naujai skyrius isremontuotas,grazu.o kas del maisto tai mamoms maista atnesa i palata,nesvarbu kad vaikutis mano ir 3.5metu.
Mes gulėjom mokamoje palatoje, bet ne komforto ieškodamos, o norėdamos pagreitinti eilę. Į tą mokamą eilės beveik nėra. Su kūdikiu manau didelis pliusas būtų tas, kad palatoje yra šaldytuvas, virdulys, mikrobangė, WC.
QUOTE(laimingoji1978 @ 2010 04 10, 15:29)
Gera diena,mamytes
Paskaiciau tema ir supratau,kad galesite padeti-rekomenduokit prasau gera vaiku akiu gydytoja Vilniuje,Santariskese.Galima ir privacia gydytoja.Nes jeigu ka,ieskosiu antros nuomones.Aisku,geriau to neprireiktu,labai save guodziu. Kai buvo dukryte 5 men.tikrinomes akytes,sake +4,minejo ,kad gali isaugti,pasitikrinti liepe metuku proga.Bet tiesa sakant,nepatiko man apziura,todel ir teiraujuosi geros ir kantrios gydytojos.Busiu labai dekinga
Man Vilniuje neprilygstama gydytoja yra Šveikauskienė Krokuvos gatvėje esančiame akių gydytojų kabinete. Ją kiek supratau ir Žukauskas gerai vertina, nes kai buvom paskutinį kartą po operacijos sakė visiškai užtenka lankytis pas ją, nebūtina važinėt į Kauną.