Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylių akutės,akinukai.4tema

QUOTE(Deep Blue @ 2010 03 24, 15:08)
Mano dukrytei tik metukai tai palyginus tikrai gerai nesioja- na kai jau pyksta arba labai nuobodu tai nusiima  doh.gif
Norejau paklausti mamyciud el spec darzelio- kokiu atveju verta i ji vesti vaika? jei maniskei tereikia nesioti akinukus, jokiu pratimu- vesti i paprasta ar bandyti papulti i spec?  g.gif

jei Kaune rekomenduoju i spec"Vytureli" smile.gif
Atsakyti
[quote=Deep Blue,2010 03 25, 20:48]kokie dailus  thumbup.gif
Kiek metu tavo vaikiukui?
Mums 2.5 metuku 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BRIGGA: 25 kovo 2010 - 21:54
QUOTE(jalka @ 2010 03 25, 19:52)
thumbup.gif superiniai jusu akinukai! o musiskiai spaudzia labai veiduka! bandziau lankstyt,bet kad neimanoma nieko padaryt,gryzta jie i pradine  padeti! nu kazkaip gal prasikankinsim iki geguzes,o tada ziuresim gal jau kitokius stiklus paskirs,tai ir remelius keisim blush2.gif

Neškit į tą optiką, kur pirkot, meistrai išlankstys nemokai kaip tik reikia thumbup.gif
Mum irgi spaudė, nes labai jau išsilenkę buvo, tai sutvarkė kuo puikiausiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(neuogiene @ 2010 03 24, 14:33)
Mamytes, gal galite pasidalinti patirtimi del vaikuciu zvairumo operacijos. Jau po menesio mums suplanuota operacija  blink.gif . Kazkaip LABAI baisu man. Gal galite papasakoti kaip jautesi jusu vaikuciai, ar labai skaudejo, kiek laiko truko operacija, gal kazkokiu patarimu galite patarti. Kaip paruosete vaikucius operacijai, ka sakete, kaip nuteikete?

Kaip nuteikti ir kaip jausis, priklauso nuo vaiko amžiaus...Man buvo baisiausia, kaip narkozę perneš, ar nebus kokių priepuolių sad.gif Po operacijos labai skauda, mano mažei žvakutę davė nuo skausmo, ir tik supimas ir žindymas padėjo užmigti. g.gif ...Po to kai išmiega, jau geresnė savijauta. Mums truko kiek daugiau nei valandą...
Būna raudonos akutės, bet po kelių dienų praeina. Lašinsit lašiukus, kad gytų...
Atsakyti
mano pupai balandzio gale bus 2 metukai, BRIGGA,jus truputi vyresnes!
bandziau lankstyt akinukus,nieko nesigavo-jie gryzta i pradine padeti,gal tikrai pabandyt i optika nunest g.gif
pusdieni be problemu isbuna su akinukais,vakarop jau buna kad nebenori,tai neverciu,po truputi lai pratinasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2010 03 26, 12:01)
mano pupai balandzio gale bus 2 metukai, BRIGGA,jus truputi vyresnes!
bandziau lankstyt akinukus,nieko nesigavo-jie gryzta i pradine padeti,gal tikrai pabandyt i optika nunest g.gif
pusdieni be problemu isbuna su akinukais,vakarop jau buna kad nebenori,tai neverciu,po truputi lai pratinasi  mirksiukas.gif

Tikrai nuekit i optika, gal mazute ir neisbuna visos dienos nes akinukai labai spaudzia 4u.gif Ten jums patars tikrai ka daryt mirksiukas.gif
Atsakyti
Demonstruojam savo naujuosius akinukus...

user posted image
Atsakyti
Brasta,labai grazus thumbup.gif ,kad tik patvarus butu
Atsakyti
QUOTE(geruta @ 2010 03 27, 23:51)
Brasta,labai grazus  thumbup.gif ,kad tik patvarus butu

Ačiū. Tik tvirtumo mums ir norisi. Iš pradžių susinervinau, kad tokius turi tik raudonus. Mėlynų reikėjo laukti. Tai pagalvojau, kad ne esmė toj spalvoj... kad tik nelūžtų kaip anie... Juos nešiojom 2 mėnesius ir per tą laiką remontavo gal 5 kartus... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2010 03 28, 08:45)
Ačiū. Tik tvirtumo mums ir norisi. Iš pradžių susinervinau, kad tokius turi tik raudonus. Mėlynų reikėjo laukti. Tai pagalvojau, kad ne esmė toj spalvoj... kad tik nelūžtų kaip anie... Juos nešiojom 2 mėnesius ir per tą laiką remontavo gal 5 kartus... doh.gif

taigi ,linkime tvirtumo thumbup.gif
o raudoni labai grazu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2010 03 27, 23:01)
Demonstruojam savo naujuosius akinukus...

user posted image

superiniai! wub.gif man grazu kai ryskus...
beja kurie ten tokie nepatvarus buvo? suzinojau tiek idomiu dalyku is puseseres,apsisoviau vadinas kaip reikalas doh.gif plojau 145 uz Viltes akinukus...o ji savo dukrytei akinukus daro fielman optikoje..sake remeliu buna uz 0 litu...moka tik uz stiklus ir darba..tai akinukai kainuoja 50 litu...sakiau nueisiu ir as pasizvalgyt i ten... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2010 03 28, 12:52)
plojau 145 uz Viltes akinukus...o ji savo dukrytei akinukus daro fielman optikoje..sake remeliu buna uz 0 litu...moka tik uz stiklus ir darba..tai akinukai kainuoja 50 litu...sakiau nueisiu ir as pasizvalgyt i ten... rolleyes.gif

g.gif 50 LT??? Kažkaip nerealu. Mano supratimu, akinių kaina priklauso ne tik nuo 'vardo', bet ir nuo to, kokie lęšiai, dar visokių pribumbasų; pakietinimų ir t.t.
Atsakyti