labukas
na mes treciadieni jau turesim akinukus +2,5
akinuku remeliai nelabai man patiko,bet gydytoja butent juos rekomendavo,plastasiniai,atseit gales pagrauzti palankstyti,nieko jiems neatsitiks...
as buvau issirinikus tokius metalo remeliais...
ziuresim kaip seksis akinukus nesioti ,gydytoja nuramino,kad vaikas gerai matys ir pats nores buti su akinukais...na tikekimes taip ir bus...
QUOTE(incia @ 2010 03 15, 12:00)
Sveikos,
mergaites, noriu jusu patarimu, kuriu vaikams dare operacija. Kiek davet anesteziologui ir gydytojui ?
Nes jau pirmadieni gulames i ligonine...
mergaites, noriu jusu patarimu, kuriu vaikams dare operacija. Kiek davet anesteziologui ir gydytojui ?
Nes jau pirmadieni gulames i ligonine...
Sveikos, mane irgi domintu sis klausimas (mus operuotu Zukauskas)
Gal kieno vaikucius jis operavo. Atsakymas rasykit i az
Aciu
QUOTE(BRIGGA @ 2010 03 22, 22:16)
Stai ir mes kaip 3 dienos su akinukais Is pradziu bijojau kad bus sunku pripratinti prie ju, bet mergickai pokolkas patinka labai jie. Ziuresim kaip toliau bus, ar nenusibos akinukai Man taip pat nepatiko remeliai, bet paskui pripratau ir visai fainuciai palliko
labai grazi panele su akinukais...na musu akinukai turetu buti ryt padaryti...pameginsim pasirodyti ir mes,jei pavyks juos uzsidet ir islaikyt ant nosies
kaip sekasi akinukus nesioti? pas mus viskas gerai, kartais nusiima ir atnesa man, bet ir neverciu tada detis, nenoriu kad baime isivystytu, pazaidzia truputi, tada vel atnesus uzdedu ir nepriestarauja
Mano dukrytei tik metukai tai palyginus tikrai gerai nesioja- na kai jau pyksta arba labai nuobodu tai nusiima
Norejau paklausti mamyciud el spec darzelio- kokiu atveju verta i ji vesti vaika? jei maniskei tereikia nesioti akinukus, jokiu pratimu- vesti i paprasta ar bandyti papulti i spec?
Norejau paklausti mamyciud el spec darzelio- kokiu atveju verta i ji vesti vaika? jei maniskei tereikia nesioti akinukus, jokiu pratimu- vesti i paprasta ar bandyti papulti i spec?
Mamytes, gal galite pasidalinti patirtimi del vaikuciu zvairumo operacijos. Jau po menesio mums suplanuota operacija . Kazkaip LABAI baisu man. Gal galite papasakoti kaip jautesi jusu vaikuciai, ar labai skaudejo, kiek laiko truko operacija, gal kazkokiu patarimu galite patarti. Kaip paruosete vaikucius operacijai, ka sakete, kaip nuteikete?
Ar davete pinigeliu gydytojams? I sita kl.galima i i AZ atsakyti .
Mus operuos J.Zukauskas (KMUK).
Is anksto labai aciu uz atsakymus.
Ar davete pinigeliu gydytojams? I sita kl.galima i i AZ atsakyti .
Mus operuos J.Zukauskas (KMUK).
Is anksto labai aciu uz atsakymus.
QUOTE(Deep Blue @ 2010 03 24, 14:08)
Mano dukrytei tik metukai tai palyginus tikrai gerai nesioja- na kai jau pyksta arba labai nuobodu tai nusiima
Bent jau Vilniuj tai man susidarė įspūdis, kad nėra jokių problemų patekti į spec. darželį. Kaip tik tokie vaikučiai ten laukiami. Gal klystu...
Mums tai akytę kasdien reikia dengti, tai labai džiaugiuosi, kai yra kas tuo užsiima.
Vakare gal irgi pasirodysim su naujais akinukais.
BRIGGA, nereali mergytė ir super akinukai...
labuka,na mes irgi nuo siandien su akinukais...
neplesia nuo akiu,tad manau ji tikrai su jais geriau mato..foto prastos,nes su telefonu fotografuota
kaip jau sakiau remeliai man nelabai,bet pradziai gal gerai,isbandziau,tikrai gali sukinet kaip nori,,nebaisu kad sulus bet ateity rinksimes kitokius remelius,sitie tokie gremezdiski...bet gydytoja butent siuos rekomendavo..na tai nusileidom jos pageidavimui
neplesia nuo akiu,tad manau ji tikrai su jais geriau mato..foto prastos,nes su telefonu fotografuota
kaip jau sakiau remeliai man nelabai,bet pradziai gal gerai,isbandziau,tikrai gali sukinet kaip nori,,nebaisu kad sulus bet ateity rinksimes kitokius remelius,sitie tokie gremezdiski...bet gydytoja butent siuos rekomendavo..na tai nusileidom jos pageidavimui
superiniai jusu akinukai! o musiskiai spaudzia labai veiduka! bandziau lankstyt,bet kad neimanoma nieko padaryt,gryzta jie i pradine padeti! nu kazkaip gal prasikankinsim iki geguzes,o tada ziuresim gal jau kitokius stiklus paskirs,tai ir remelius keisim
QUOTE(BRIGGA @ 2010 03 25, 18:32)
Jalka labai fainulyte tavo mergyte Mes rinkomes bayby vyresniems akinukus tai jie tokio storumo.
Mes dabar 4 men. lasinsimes lasiukus akims viena diena i viena aki kita diena i kita aki. Gal kam teko taip lasint?
Mes dabar 4 men. lasinsimes lasiukus akims viena diena i viena aki kita diena i kita aki. Gal kam teko taip lasint?
kokie dailus
Kiek metu tavo vaikiukui?
QUOTE(jalka @ 2010 03 25, 18:52)
superiniai jusu akinukai! o musiskiai spaudzia labai veiduka! bandziau lankstyt,bet kad neimanoma nieko padaryt,gryzta jie i pradine padeti! nu kazkaip gal prasikankinsim iki geguzes,o tada ziuresim gal jau kitokius stiklus paskirs,tai ir remelius keisim
man sake juos pamerkus i karsta vandeni suformuot- ty ilenkti per prieki ir apvalai kojeles- nu kiausinio forma- ir palaikyti karstam vandeny.
as dar nakciai juos uzmaunu ant tokio nu apvalaus indo
nors maniskei beveik nespaudzia, maza ji dar