Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylių akutės,akinukai.4tema

rezultatas akivaizdus thumbup.gif
Atsakyti
Prisimatavom akinius, Optometrijos centre paskaiciavo mum kuria nuolaida labiau apsimoka taikyi- nes arba remeliams arba stiklams taiko, sauni mergina dirbo thumbup.gif
Atsakyti
sveikos mamytės smile.gif ,
mano merginai 5,5 metai. Akinukus nešiojame nuo 1,5 metukų. Akinukai mūsų labai stiprūs +7, +7,5. Labai bijojau,kaip reikės pripratinti prie jų.Bet problemų nebuvo visai.Turim toliaregystę ir tinginiaujančią kairę akytę, kuri žvairuoja. Kas 4-5 mėn. važinėjam i KMUK, pas gyd. V.Sologubienę. Per tuos 4 metus pasiekėm labai daug: akytė su akinukais '' nebepabėga'', regėjimas stipriai pagerėjo (nuo 4-5 eilutės iki 8-9). Vienintėlis mūsų gydytojas yra akiniai. Kairę akytę turim dengti po dvi val. per dieną, dirbant. tai čia ir turim didžiausią rūpestį, nes priversti vaiką tiek laiko piešti, lipdyti ar dar kai ką daryti labai sunku. Tai tam kartui tiek. mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=valldute,2010 03 04, 16:06]
maniskis kad zvairuoja suzinojau tik pas daktare, nes pati niekada nemaciau doh.gif irgi buvo sunku patiketi, bet dabar jau atrodo ir matau, kad pazvairuoja, kai is arti ziuri i daikta, tai akytes subega i nosi, bet jis ir su akinukais ziurint tada zvairuoja, ar cia nieko baisaus? kai ziuri tiesiai tikrai nezvairuoja.

Jei nesenai nešiojat akinukus,tai kad akytės su jais žvairuoja,yra normalu. Bent taip man gyd. sakė,kai manoji pradėjo nešioti akinius
Atsakyti
Pasidalinsiu dar tokia info- skaiciukais
Siandien buvau optikos pasaulyje ir palyginimui parasysiu kainytes remeliu
Como baby new born optometrijos centre 129 -20 proc, optikos pasaulyje 109-50 proc.
Como baby 1 optometrijos centre 189 -50 proc, optikos pasaulyje 109-50 proc.
Ty optikos pasaulyje visu dydziu como baby 109 reguliari kaina ir siuo metu - 50 proc.
nu as prasoviau neblogai g.gif
Atsakyti
eina sau kaip kainos skiriasi doh.gif , as tai kitur neziurejau, galvojau kad visur panasi kaina, o pasirodo,kad kiekviena optika pati reguliuoja kaina g.gif Kita karta reiks kelias optikas perlekt, kai keisim akinukus, nes jei pirkti abiem vaikam doh.gif
Atsakyti
o jus dar pabandykite pasiziureti fiellman. kai as pries kelis metus pirkau vaikam akinius - fiellmane viso akiniu kaina buvo mazesne nei optikos pasauly vien lesiai
mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo incia: 09 kovo 2010 - 14:56
QUOTE(valldute @ 2010 03 09, 10:29)
eina sau kaip kainos skiriasi  doh.gif , as tai kitur neziurejau, galvojau kad visur panasi kaina, o pasirodo,kad kiekviena optika pati reguliuoja kaina  g.gif Kita karta reiks kelias optikas perlekt, kai keisim akinukus, nes jei pirkti abiem vaikam  doh.gif

As vakar kaip tik vaziavau pasimti dukros akiniu ir vos ne pakeliui gavos kad uzejom i optikos pasauly draugei remeliu paziuret ir paklausiau tu kainu. na geriau buciau neklausus doh.gif bet kai reikes keisti zinosiu
Atsakyti
Sveikutes
klausiams iskilo- ar visu vaikuciua kinukai rasoja? isejus i lauka ir is lauko i patalpa? gal yra kokia priemone nuo rasojimo ar pan?
ir manajai uzrasojai tik uzdejus, nesuprantu niekaip kodel g.gif
Atsakyti
mums irgi rasoja ir nepadeda jokie purskalai... tik situos stiklus greitai nutraukia, nereikia ju valyti, kaip aiskino optikoj, per 30 s turi nutraukt g.gif . palaukiam truputi ir viskas, vaikiukas jau priprato, kad nieko nemato gryzes is lauko biggrin.gif arba nuimu kol nurengiu ir po to vel uzdedu
Atsakyti
Sveikos,

mergaites, noriu jusu patarimu, kuriu vaikams dare operacija. Kiek davet anesteziologui ir gydytojui ? blush2.gif

Nes jau pirmadieni gulames i ligonine...
Atsakyti
Aš nedaviau, nes paprasčiausiai atliekamų neturėjau...Kažkiek buvo nesmagu, bet į skolas lįsti, kad kažkam kyšį duoti, man nepriimtina sad.gif. Anesteziologė gal būt ir norėjo, nes labai gąsdino...(draugė taip man iššifravo). O aš nesusipratėlė... g.gif .
Atsakyti