Įkraunama...
Įkraunama...

Namo statybos ir įrengimas

Labukas,

QUOTE(jes @ 2010 03 03, 11:32)
Labai aktualu siu darbu kainos  mirksiukas.gif  Gal pasidalintumet info  ax.gif

Na mums sakė turėti pradžiai 15 000Lt. Na čia dar be pečiaus. Pats darbas kainuotų apie 3000Lt. Konkrečiai dar nesutarėme, nes neapžiūrėta, bet maždaug. Į šį darbą įeitų elektros po grindimis išvedžiojimas, vandentiekis, kanalizacija, signalizacija, grindų liejimas, šildymas.

QUOTE(kinziulis @ 2010 03 03, 19:58)
Labas vakaras,
kad jau senbuves islindo is po ziemos miego, tai ir as jungiuosi  4u.gif
Daina M, jei ne paslaptis kokia grindinio samata? primink koks sildomu grindu plotas?del langu spalvos ir as kiek sukau galva doh.gif  bet rezultatu patenkinta (nepamenu rodziau ar ne g.gif )

Nerodei nerodei - rodyk tik greičiau bigsmile.gif Tai va, aš irgi dėl spalvos mąščiau mąščiu doh.gif Rinkausi tarp riešuto ir tarp paprasto ąžuolo (vidus baltas), o kolega išrinko nusbaumą lotuliukas.gif Juokėmės, kad įdėsim pradžiai vieną langą ir jei bus negražu, tai imsim kitą spalvą lotuliukas.gif Duris pasirinkom elemantarias, dar svarstėme dėti durų rankenas chromuotas, bet paskui apsistojome ties paprastomis (na mūsų durys iš kiemo, mažai kam matomos). Tai va ax.gif Durų langų kvadratūra 33,3
Atsakyti
Mergaiciai-labai prasyciau patarimo-pakomentavimo apie lubu montavimo kainas ax.gif
Gavom toki pasiulyma
Lubų apdaila
G/k lubų karkaso įrengimas (dvigubas) m2 29,00 Kaina su medžiagomis

G/k viengubos plokštės užsukimas ant karkaso m 29,00 Kaina su medžiagomis

Lubų šiltinimas 100 mm akmens vata, garo izoliacinės plėvelės uždėjimas m2 33,00
Kaina nurodyta su medžiagomis (tame tarpe mediniai bruseliai)

cia be paruosimo dazymui
plotas 130 m kvadratiniu
lubos paprastos,tiesios
Ar geros kainytes? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Valatke @ 2010 03 04, 14:30)
Mergaiciai-labai prasyciau patarimo-pakomentavimo apie lubu montavimo kainas  ax.gif 
Gavom toki pasiulyma
Lubų apdaila
G/k lubų karkaso įrengimas (dvigubas) m2 29,00 Kaina su medžiagomis

G/k viengubos plokštės užsukimas ant karkaso m 29,00 Kaina su medžiagomis

Lubų šiltinimas 100 mm akmens vata, garo izoliacinės plėvelės uždėjimas m2 33,00
Kaina nurodyta su medžiagomis (tame tarpe mediniai bruseliai)

cia be paruosimo dazymui
plotas 130 m kvadratiniu
lubos paprastos,tiesios
Ar geros kainytes?  4u.gif

perbrangu! pati pasidariau lubas pries naujuosius, tai zinau kiek realiai tai kainuoja:
karkaso sumontavimas ir gipso sukimas cia kaip vienas darbas 15lt uz m2
as medziagas visas pirkau pati. medziagos isejo panasiai tiek kiek kainavo darbas.
tai skaiciuok tau tesigauna 3900lt
o uz apsiltinima tas pats meistras paeme 5lt uz m2, ( vata pati pirkau)
Atsakyti
[quote=DainaM,2010 03 04, 13:04]
Labukas,
Na mums sakė turėti pradžiai 15 000Lt. Na čia dar be pečiaus. Pats darbas kainuotų apie 3000Lt. Konkrečiai dar nesutarėme, nes neapžiūrėta, bet maždaug. Į šį darbą įeitų elektros po grindimis išvedžiojimas, vandentiekis, kanalizacija, signalizacija, grindų liejimas, šildymas.

Aciu, jau mazdaug turesim bent apziuopiama supratima rolleyes.gif
Atsakyti
aciu aciuks.gif
taip iseina, kad mus nori apgaut....
Atsakyti
QUOTE(palang-mamyte @ 2010 03 04, 15:04)
perbrangu! pati pasidariau lubas pries naujuosius, tai zinau kiek realiai tai kainuoja:
karkaso sumontavimas ir gipso sukimas cia kaip vienas darbas 15lt uz m2
as medziagas visas pirkau pati. medziagos isejo panasiai tiek kiek kainavo darbas.
tai skaiciuok tau tesigauna 3900lt
o uz apsiltinima tas pats meistras paeme 5lt uz m2, ( vata pati pirkau)

jo krize LT schmoll.gif UK vatos montavimas 0.50 p -1.90lt
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2010 03 03, 19:10)
Sveiki,
idomu kiek litru vandens boileris pas jus??? mums siulo 180 ltr, ar norma, pvz 4 asmenu seimai?

Pas mus 125 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2010 03 06, 10:05)
Pas mus 125  ax.gif

pakanka pilnai?
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2010 03 06, 14:30)
pakanka pilnai?

Pas mus kol kas tik dušas yra, tai kol kas pakanka 4u.gif
Atsakyti
cry.gif cray.gif mano gipso sukejai negrizta balandziui i LT, todel visas mano keliu menesiu laukimas nuejo veltui. dabar reikes is naujo ieskot verysad.gif kas gipsa susuks ant lubu. ech, kaip nefaina, net rankos nusviro kad vel is naujo meistru paieska, netikrumas del kokybes ir vis kita unsure.gif ...
Atsakyti
QUOTE(zuikulis @ 2010 03 12, 14:25)
cry.gif  cray.gif  mano gipso sukejai negrizta balandziui i LT, todel visas mano keliu menesiu laukimas nuejo veltui. dabar reikes is naujo ieskot  verysad.gif  kas gipsa susuks ant lubu. ech, kaip nefaina, net rankos nusviro kad vel is naujo meistru paieska, netikrumas del kokybes ir vis kita unsure.gif ...

Negi Klaipedieciai neparekomenduos jum nauju? Ziurek kiek jusu ten statanciusi !
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 03 12, 14:45)
Negi Klaipedieciai neparekomenduos jum nauju? Ziurek kiek jusu ten statanciusi !

kad tos rekomendacijos buna dvieju tipu: 1) rekomenduoja savo buvusius meistrus. pakalbejus su keliais pazistamais, kurie realiai siuo metu naudojosi gipsioru paslaugom, man saviskiu del vienu ar kitu priezasciu nesiulo imti. 2) rekomenduoja savo gimines ir artimuosius. neturiu nieko pries tokias rekomendacijas, bet man neitikima, kad kas objektyviai vertintu savo artimuju darbus, todel tokiom rekomendacijom nelabai tikiu. na, gal as cia tokia uzkietejusi skeptike, todel ir sunku nauju meistru ieskoti. jau turejau visokiu atbularankiu, daugiau nebenoriu schmoll.gif
pvz. vieni neistriukai, pagal SM rekomendacijas turejo atvaziuot apziuret darbu lauka, o baigesi ju skambuciu, kad prie minus 5 nuo salcio ju dyzelinis auto neuzsiveda doh.gif sutartu laiku, kad atvaziuotu. nu, aisku, mano pasitikejimas jais tapo nulinis.
Atsakyti