Įkraunama...
Įkraunama...

Namo statybos ir įrengimas

Pas mus visur grindinis šildymas, yra dalis plytelių, didesnė dalis - laminatas, kol kas esu labai patenkinta smile.gif Šiluma pasiskirsto tolygiai, grindys nešaltos. Beje, jei visur grindinis šildymas ir jei šildoma dujomis, patarčiau rinktis dujinį kondensacinį katilą - jis prie žemų temperatūrų išgauna didžiausia efektyvumą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristik @ 2010 10 17, 11:00)
Pas mus visur grindinis šildymas, yra dalis plytelių, didesnė dalis - laminatas, kol kas esu labai patenkinta smile.gif Šiluma pasiskirsto tolygiai, grindys nešaltos. Beje, jei visur grindinis šildymas ir jei šildoma dujomis, patarčiau rinktis dujinį kondensacinį katilą - jis prie žemų temperatūrų išgauna didžiausia efektyvumą  smile.gif

O gal ir pavadinimus galetum pareklamuoti katilo?
Aš kaip tik katilo pasirinkimo etape
Atsakyti
dekui labai jum uz nuomoniu issakyma, o kaip del kainu ? ar grindino sildymo irengimas labai brangus ?
dekui
Atsakyti
QUOTE(mimozza 35 @ 2010 10 16, 19:45)
Aciu rolleyes.gif Bet uzdetas polisterolis  verysad.gif  cry.gif

Mes siuo metu sildom nama vata ir is karto armuojam.Jau puse padaryta,mes darom dabar,nelaukiam pavasario mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2010 10 17, 13:24)
Mes siuo metu sildom nama vata ir is karto armuojam.Jau puse padaryta,mes darom dabar,nelaukiam pavasario  mirksiukas.gif

Aciu,jums ir visiems kitiems kas patare 4u.gif Reikes kuo greiciau armuoti doh.gif O pavasari susirasysim,kaip atlaike musu sienos biggrin.gif O jus nedejot to misinio (apie kuri anksciau rase)?
Atsakyti
QUOTE(mimozza 35 @ 2010 10 17, 17:23)
Aciu,jums ir visiems kitiems kas patare 4u.gif Reikes kuo greiciau armuoti doh.gif O pavasari susirasysim,kaip atlaike musu sienos biggrin.gif O jus nedejot to misinio  (apie kuri anksciau rase)?

Kazkoki misini dejo biggrin.gif .Nepasakysiu tik koks.Pas mus yra zmogus,kuris visais tais reikalais rupinasi.
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2010 10 17, 13:24)
Mes siuo metu sildom nama vata ir is karto armuojam.Jau puse padaryta,mes darom dabar,nelaukiam pavasario  mirksiukas.gif

vata jai paliktum nearmuota tai pavasari kazin ar ka gero berastum,su pulistiroliu siuo atvieju geriau,nebijo taip dregmes,bet nesakau kad vata blogai. Jum privaloma armuoti,o pulistirolis gal iskestu patycias per ziema bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 10 17, 19:35)
vata jai paliktum nearmuota tai pavasari kazin ar ka gero berastum,su pulistiroliu siuo atvieju geriau,nebijo taip dregmes,bet nesakau kad vata blogai. Jum privaloma armuoti,o pulistirolis gal iskestu patycias per ziema  bigsmile.gif

Sita ir as zinau blush2.gif Bet mums daro taip,deda vata ir is karto armuoja. Paieskosiu foto,gal matysis kazkas. Vatos mes nedejom visos is karto, jei butume uzdelse,kogero nebutume symet silde visai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zikas1970: 17 spalio 2010 - 20:11
tai as jum ir netaikau,kalbu bendrai visiem. Jus darota vadinasi zinote smile.gif
Atsakyti
Jūs čia kalbat apie lauką, o man įdomu kaip su vidum yra. Tinkuoti galima pire +5-20 laispnių, taip?
O tą tinką laikyti?? Kokioje temperatūroje geriausia? Kaži ar yra kas šiuo metu tinkuoja vidaus sienas? O tinką laiko lauke? Ar nebus, kad tas tinkas sušals, peršals? O pavasarį viduj viskas nukris?
Visur parašyta darbinė temperatūra, o val laikymo ir nėra? Sakau, gal kas žinot?
Atsakyti
QUOTE(audine68 @ 2010 10 17, 11:26)
O gal ir pavadinimus galetum pareklamuoti katilo?
Aš kaip tik katilo pasirinkimo etape

Aš pradžoje buvau apsistojusi ties Viessmann'u, bet galiausiai nusipirkom Buderus'ą. Man pasirodė tinkamesnis kainos ir kokybės atžvilgiu smile.gif
Atsakyti
Nu siaip Viessmann visur aprasomas kaip ir geriausias is duju katilu,kazin kaip ten is tikro ,nes kaina siaip nemaza,o jei ne paslaptis kritik kiek sumokejot uz Buderus'a? Jis pas jus turbo kondensatinis,ar ne?
Del grindinio,pas mus apacioj grindinis,virsuj tik miegamuose radiatoriai,nenorejau ten grindinio vien del to,kad draugai turi,sake nespeja dulkiu valyt,labai kyla visos dulkes i virsu doh.gif
O dar Kristi,ar jus ant sildomu grindu laminata dejot?Tai kaip jis praleidzia siluma?Siaip visur raso,kad jei is mediniu grindu varianto,tai sildomom grindim deda trisluoksni parketa,tai man pasidare idomu kaip su tuo laminatu?Nes siaip tas trisluoksnis ir pakainuoja doh.gif
Atsakyti