Įkraunama...
Įkraunama...

Namo statybos ir įrengimas

QUOTE(kristik @ 2010 09 24, 12:46)
Pas mus taip pat poliai buvo tik po kolonomis, tai prieš darant terasą darėm daugiau...
Kas dėl spalvos, tai jei ir paliksiu tą pačią, spalva būtų vientisa - antrą kartą nudažius bus visiškai juoda mediena, tik matysis jos tekstūra (čia ta priemonė tam ir skirta). O taip kaip yra palikti nelabai noriu, nes gyvai žiūrint man nelabai patinka tas nevienodumas, nes vietomis atrodo, kad terasa apdegus  biggrin.gif
Ačiū už nuomonę  4u.gif

Man jūsų terasa dabar labai gražiai atrodo. Beje, laukiu dienoraščio tęsinio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Naughty Lady @ 2010 10 01, 15:32)
Man jūsų terasa dabar labai gražiai atrodo. Beje, laukiu dienoraščio tęsinio mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif O dienoraštį neužilgo pratęsiu, vis nesutvarkau nuotraukų blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki nauji ir seni statybininkai. Mes kiek pailsejome biggrin.gif ir nusprendeme ,kad toliau statysim. Bent jau norim kuo skubiau isikelti.
o liko nedaug nemazai, visa apdaila, baldai, plyteles , dar aplinka ir litvamzdiai.
biggrin.gif
Tikrai daug biggrin.gifh
Atsakyti
sveikos statybininkes construction.gif , islindusios i dienos sviesa biggrin.gif
mes po truputi darbavomes ir jau turime stoga thumbup.gif beliko sudeti langus is pleveles ir eisime ziemos miego snausti
QUOTE(Iriska @ 2010 10 01, 20:56)
Sveiki nauji ir seni statybininkai. Mes kiek pailsejome biggrin.gif ir nusprendeme ,kad toliau statysim. Bent jau norim kuo skubiau isikelti.
o liko nedaug nemazai, visa apdaila, baldai, plyteles , dar aplinka ir litvamzdiai.
  biggrin.gif
Tikrai daug biggrin.gifh

jetus, kad mums tik tiek butu belike tongue.gif

per ziema reikia issidelioti elektros instaliacija kas kur bus, kokia fantazija jums pasitelkus pavyko viska susidelioti??? nes man tai misija "Marsas" lotuliukas.gif
Atsakyti
Temelė atsigavo truputėlį thumbup.gif

Pas mus darbai vyksta viduje. Dabar prasidės lubų darymas, paskui dažymai, plytelės ir t.t.

QUOTE(TeQuiLa @ 2010 10 02, 08:04)
per ziema reikia issidelioti elektros instaliacija kas kur bus, kokia fantazija jums pasitelkus pavyko viska susidelioti??? nes man tai misija "Marsas"  lotuliukas.gif

Per pusvalandį viską susidėliojom doh.gif Laukėm elektriko, o jis atvažiavo netikėtai, tad teko "ore" viską dėliot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DainaM @ 2010 06 30, 18:29)
Pas mus iki namo dar pernai davedė vandentiekį, kanalizaciją (miesto), į pamatus žvyras irgi supiltas pernai, vos tik padarius pamatus. Šiemet name išvedžiojo vandentiekį, kanalizaciją, elektrą, tada nuėmė lygį, suvibravo žvyrą, ant jo klojo plėvelę, tuomet polistirolą 10cm, ant jo armavimo tinklelį, prie jo rišo vamzdelius grindininiam ir pylė ant jų betoną.

nors pranesimo data sena bet visteik pasiklausiu. ar mokejot pinigus uz tai jog vandentieki atvede iki namo? jei taip kokia daug maz kaina? aisku ji tik orentacine nes gi nuo atstumu viskas priklauso ir turbut nuo to kaip ten tuos vamzdzius tiesia kloja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2010 10 02, 09:56)
nors pranesimo data sena bet visteik pasiklausiu. ar mokejot pinigus uz tai jog vandentieki atvede iki namo? jei taip kokia daug maz kaina? aisku ji tik orentacine nes gi nuo atstumu viskas priklauso ir turbut nuo to kaip ten tuos vamzdzius tiesia kloja g.gif

Pas mane veda kanilizacija-vandentieki tai sake taip-atves iki sklypo ribos nemokamai,o toliau jau pats. darbu kaina nuo 200 litu metras. Kiek dar medziagos,nezinau,nesiklausiau nes dar neaktualu biggrin.gif
Atsakyti
vadinas is musu pasipelnyt nori doh.gif nes praso nuo trasos susimoket doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2010 10 01, 21:56)
  biggrin.gif
Tikrai daug biggrin.gifh

O ne Jus planavot pardavineti savo namuka? g.gif Jei taip, tai dziugu, kad radot iseiti ir statot toliau. 4u.gif

O mum teliko pirmam aukste grindis,plintusus susidet, sviestuvus sukabint,uzuolaidos, baldai, garazo vidu ir lauka paliksim kitiems metams.Dar santechnikai baigineja katiline... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2010 10 02, 10:17)
vadinas is musu pasipelnyt nori doh.gif nes praso nuo trasos susimoket  doh.gif

Na jus gerai pasitikrinkite. Gal yra niuansu kitokiu negu pa smane.Bet as taip apie visas komunikacijas esu girdejes,kad atveda iki sklupo ribos.
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2010 10 02, 10:20)
O ne Jus planavot pardavineti savo namuka? g.gif Jei taip, tai dziugu, kad radot iseiti ir statot toliau. 4u.gif

O mum teliko pirmam aukste grindis,plintusus susidet, sviestuvus sukabint,uzuolaidos, baldai, garazo vidu ir lauka paliksim kitiems metams.Dar santechnikai baigineja katiline... ax.gif

mes planavom...bet gyvenimas nestovi vietoje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2010 10 02, 09:56)

Berods 1200Lt su medžiagomis. Metrų gal apie 14 g.gif Na plius minus, mokėjome nuo trasos, bet ji ir eina pro pat sklypo kraštą ax.gif
Atsakyti