Įkraunama...
Įkraunama...

Namo statybos ir įrengimas

Su visomis blakstienomis thumbup.gif wub.gif

Atsakyti
Gera diena, statybininkes 4u.gif

Pas mus kaip ir tyla. Musu meistriukas, kuris plyteles klijavo, apsirgo. Tai jau savaite pilna stagnacija sad.gif

Bet penktadieni vel buvom Bialystoke, parsivezem antros vonios plytkas. Dar duso dureles ir pisuara doh.gif (nu bais mano diedui to daikto reikia blink.gif )

Dar nusipirkom visam antram aukstui parketlente (dabar Moki Vezi akcija - 60 lt uz kvadrata uz azuolini BOEN). Tai statybininkai turi ka veikti.

O tuo tarpu stadija pas mus tokia: visur susuktos lubos, pradetos klijuoti 1 a.sanmazgo plyteles. Kai parsiras meistrelis, tai isklijuos vonias ir tikriausiai prades tvarkyti 2 a. sienas, tada sudes grindys 2 aukste. Tuomet lipsime zemyn.

Tiesa, dar turejom bedu su palangem. Uzsisakem uosio palanges, atveze, pradejo montuoti ir pastebejom, kad spalva visai ne ta. Tai viska, ka buvo padare, islupo ir perdarineja. doh.gif doh.gif doh.gif

Pingvinuk - besmegenis pasakiskas wub.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal kas zino kur LT galima nusipirkti plonu klinkeriniu plyteliu tokiu antikiniu? Ju storis 15-20mm

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2010 02 24, 10:15)
Sveikos,
Gal kas zino kur LT galima nusipirkti plonu klinkeriniu plyteliu tokiu antikiniu? Ju storis 15-20mm

Jei nerandi plytelių, galima pirkti plytas ir pjaustyti...
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2010 02 23, 12:10)

viena klaida visgi yra. idejom paprasta trapa. o reikejo su specialiu sifonu. dabar, jei isdziusta- jauciasi kvapas...tiesiog vamzdis buvo isvestas labai kampe , o tie specialus sifonai gerokai didesni- ne per kur netilpo. patingejom isdubasint betona, perkelt kanalizacijos vamzdzius toliau nuo sienos- tai va ir turim... dabar jei ka keist- tai ne tik betona, bet jau ir plyteles reiktu dubasint... doh.gif

o aš sugebėjau išmesti tą sifoną... jis man pasirodė jau nebenaudotina plastmasė...

plytas galima pjaustyt, bet man kažkaip 15 mm labai jau plona...

mes gyvenam jau nuo kalėdų. namas jau priduotas. ir viduje, juokiamės, kad, jei laikysim tokį tempa, greit pasieksim 100% baigtumą.

o šiaip ką - nerealu gyventi name. labai labai gera. jau baigia pasimiršti visas išprotėjimas ikikalėdinis, kai forsavom labai stipriai. daugiau jokių sttaybų nenoriu.
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2010 02 24, 07:15)
Sveikos,

klinkerio plytomis prekiaujancios firmos turi ir plyteliu. bet ju pasirinkimas daug kuklesnis. mes planuojam vidaus apdailai pirktis plytas ir pjaustyti. o isores apdailai mums nerekomendavo pjaustytu plytu klijuoti, del igeriamumo ir pan...
Atsakyti
Sveikutės,
na kaip, kolegės, pavasaris artėja, didesni darbai turbūt laukia? Mes irgi, langus išsimatavom, bet dar nebuvau nuvažiavus, kainos nežinau, ale koks skirtumas, gal kolegos labai nenuskriaus, o dar ir žiema, viestiek nedėsime, teks laukti, kol sniegas nutirps, vitrinų irgi dėti negalėsime, kol dėl grindų ne viskas aišku ax.gif Tik vis svarstau dėl spalvos, nenuspresndžiu, ar riešutą dėsim, ar paprastą ąžuolą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2010 02 24, 13:02)
klinkerio plytomis prekiaujancios firmos turi ir plyteliu. bet ju pasirinkimas daug kuklesnis. mes planuojam vidaus apdailai pirktis plytas ir pjaustyti. o isores apdailai mums nerekomendavo pjaustytu plytu klijuoti, del igeriamumo ir pan...

Mes irgi viduje planuojame daryti , as noriu apklijuoti jomis nisa krosnelei. O atrodo tos plytes va taip, cia tos rudos dazytos baltais dazais thumbup.gif wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2010 02 24, 10:11)
Mes irgi viduje planuojame daryti , as noriu apklijuoti jomis nisa krosnelei. O atrodo tos plytes va taip, cia tos rudos dazytos baltais dazais thumbup.gif  wub.gif

"Plytiniai" interjerai laaabai grazus wub.gif

dar pagalvojau, jei jus zadat jas dazyti, tai galit nusipirkti ir pigesnes plyteles, nebereiks pjaustyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre.v: 24 vasario 2010 - 12:17
QUOTE(Iriska @ 2010 02 24, 10:15)
Sveikos,

user posted image

Labai neblogai atrodo. Aš irgi kažko panašaus ieškosiu. daliai svetainės sienos ir vertikali juosta ties židiniu rolleyes.gif
O tai jūs žadat dažyti?
Aš kažkaip pradžioj galvojau sieną išmūrys iš silikatinių plytų ir ją nudažyti. vyras bijo, kad atrodys kaip garaže, tai dabar ieškau kompromiso cool.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2010 02 24, 13:15)
"Plytiniai" interjerai laaabai grazus  wub.gif

dar pagalvojau, jei jus zadat jas dazyti, tai galit nusipirkti ir pigesnes plyteles, nebereiks pjaustyti  mirksiukas.gif

tai kad kiek ziurejau internete jos visos lygios ir staciakampes. Man reikia sendintu biggrin.gif

RADAU thumbup.gif idomu kokios kainos :http://www.bausita.lt/index.php?cid=5149
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iriska: 24 vasario 2010 - 12:31
QUOTE(Iriska @ 2010 02 24, 10:21)
tai kad kiek ziurejau internete jos visos lygios ir staciakampes. Man reikia sendintu biggrin.gif

tada nieko neliks kaip pjaustyti, nes as taip pat ziurinejau sendintu, nieko doro is plyteliu nera, tik plytos smile.gif
musu namas ismurytas is tokiu (pacios apatines), tai noreciau kazko truputi sviesesnio viduj. sake jos puikiai pasiduoda pjaustymui, gali ir pats issinuomaves ta pjukla (ar kaip jis vadinasi) susipjaustyti be vargo:

[attachmentid=193801]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre.v: 24 vasario 2010 - 12:36