Įkraunama...
Įkraunama...

Namo statybos ir įrengimas

QUOTE(axa @ 2010 05 25, 14:46)
Biesas66 - na kad negąsdinu....  Akinius nuimu...  cool.gif

drinks_cheers.gif

mes galvojom su savo rkeonstrukcija į 100 tilpt (viską darėm patys), bet jau dabar kokia 160 sukišta doh.gif ir dar kokiu 10-20 iki pilnos laimės trūksta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemyna @ 2010 05 24, 21:12)
g.gif  žinojau, kad negausiu tokio atsakymo, kokio norėtųsi  doh.gif

Įdomu kas į tą kainą įeina  g.gif  na jei mes darytume paprastai, be jokių įmantrybių, darytume kiek įmanoma patys...

siaip uz 1500 uz m2 galima ir pasivu nama pasistatyti su silumos siurbliu, saules kolektoriumi. Apdaila daline, sienos paruostos dazymui, grindys paruostos grindu dangai. Fasadas ventiliuojamas, stogas (ne cerpes), langai pagal pageidavima. Bent man viena firma taip aiskino
Atsakyti
QUOTE(Monolituke @ 2010 05 25, 16:22)
siaip uz 1500 uz m2 galima ir pasivu nama pasistatyti su silumos siurbliu, saules kolektoriumi. Apdaila daline, sienos paruostos dazymui, grindys paruostos grindu dangai. Fasadas ventiliuojamas, stogas (ne cerpes), langai pagal pageidavima. Bent man viena firma taip aiskino

kokia?? g.gif jei cia nerasysit tai gal az galima?
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 05 25, 16:31)
kokia??  g.gif jei cia  nerasysit tai gal az galima?

žinoma ta kurią Monolituke ir atstovauja biggrin.gif
nematote kad čia savireklama?
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2010 05 25, 16:37)
žinoma ta kurią  Monolituke ir atstovauja biggrin.gif
nematote kad čia savireklama?

nu tai man ir įdomu ką ji čia atstovauja lotuliukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monolituke @ 2010 05 25, 16:22)

Kad tavo zodziau darbu dievui i ausi smile.gif

Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2010 05 25, 18:04)

bet jei naudociau langus kokius noriu tai 70 t sukisciau vien jiem lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 05 25, 18:06)

Papildyta:
bet jei naudociau langus kokius noriu tai 70 t sukisciau vien jiem  lotuliukas.gif

norit tikit norit ne, man taip suoke is velox-statyba lt . Pati monolite gyvenu, todel ir domejausi, pasitikiu as monolitu. Bet dar nesiltintam. Oten tipo viskas su saules kolektoriais, silumos siurbliu. Gal ir gali padaryt pasiskambinkit
Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2010 05 25, 18:06)

Papildyta:
bet jei naudociau langus kokius noriu tai 70 t sukisciau vien jiem  lotuliukas.gif

apie langus kalbejo, kad rehau be metalo, naujausias profilis
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 05 24, 19:46)
ir klausimėlis, kodėl šiais laikas niekas nedaro rūsių ar pusrūsių  g.gif  labai brangu  g.gif

Na, mes pvz. kaip ir norėjom rūsio, ale pas mus "pelkė" (labai drėgna vietovė), ką ten rūsys doh.gif Be to, išbrangina statybą ir nemenkai ax.gif

QUOTE(akvilyte @ 2010 05 25, 13:26)
nu jei situos reikia daugint tai neišgasdino  biggrin.gif  nes pati puikiai žinau kiek sueina pinigų smulkmenom kurių pradžioj net neįvertini  doh.gif

psio jasna  bigsmile.gif  bandysim skaičiuotis  g.gif

Va va, iš pradžių, kol viskas popieriui, svajonėse, mintyse, tai viskas atrodo paprasta, pigiau, lengviau, greičiau, o paskui doh.gif Tiesą sakant man tas padauginimas iš dviejų man tinka lotuliukas.gif

QUOTE(akvilyte @ 2010 05 25, 16:15)
drinks_cheers.gif

mes galvojom su savo rkeonstrukcija į 100 tilpt (viską darėm patys), bet jau dabar kokia 160 sukišta  doh.gif  ir dar kokiu 10-20 iki pilnos laimės trūksta  doh.gif

Nu tai mūsų namukas su pilna lauko apdaila (tiesa, tik pamatai belikę aptvarkyt), su langais apie 140 000Lt. kainavo ax.gif Nu tai manau, kol rekonstravot, tai realiai ir namuką pasistatyti galėjot doh.gif Iš tiesų, mes irgi iš pradžių dairėmės namo, galvojom remontuosim ir pan., bet daug kas mus perkalbėjo, visi protino, kad geriau ir vos ne pigiau pastatyti naują, nei seną iš numirusių kelti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DainaM @ 2010 05 26, 14:24)
Na, mes pvz. kaip ir norėjom rūsio, ale pas mus "pelkė" (labai drėgna vietovė), ką ten rūsys  doh.gif Be to, išbrangina statybą ir nemenkai  ax.gif
Va va, iš pradžių, kol viskas popieriui, svajonėse, mintyse, tai viskas atrodo paprasta, pigiau, lengviau, greičiau, o paskui  doh.gif  Tiesą sakant man tas padauginimas iš dviejų man tinka  lotuliukas.gif
Nu tai mūsų namukas su pilna lauko apdaila (tiesa, tik pamatai belikę aptvarkyt), su langais apie 140 000Lt. kainavo  ax.gif Nu tai manau, kol rekonstravot, tai realiai ir namuką pasistatyti galėjot  doh.gif  Iš tiesų, mes irgi iš pradžių dairėmės namo, galvojom remontuosim ir pan., bet daug kas mus perkalbėjo, visi protino, kad geriau ir vos ne pigiau pastatyti naują, nei seną iš numirusių kelti  doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Geriau jokių rekonstrukcijų doh.gif doh.gif doh.gif Niekam nepatarčiau blush2.gif Mes jau apie 200 000 įkišome... Dabar jau nebeskaičiuojame, nes nėra ką...

O žmonės naujus namus už tiek pasistato...
Atsakyti

QUOTE(DainaM @ 2010 05 26, 14:24)

Nu tai mūsų namukas su pilna lauko apdaila (tiesa, tik pamatai belikę aptvarkyt), su langais apie 140 000Lt. kainavo  ax.gif

Nu tai manau, kol rekonstravot, tai realiai ir namuką pasistatyti galėjot  doh.gif

bet daug kas mus perkalbėjo, visi protino, kad geriau ir vos ne pigiau pastatyti naują, nei seną iš numirusių kelti  doh.gif

kiek kvadratų, kokia apdaila bigsmile.gif ar viską samdėt???

mhm doh.gif bet mum reikėjo kažkur gyvent sad.gif o tais laikais tikrai nebūtume pasitatę... dabar jau gal smile.gif na bet yra kaip yra biggrin.gif

ur aš dabar taip sakyčiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2010 05 26, 14:26)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Geriau jokių rekonstrukcijų  doh.gif  doh.gif  doh.gif Niekam nepatarčiau  blush2.gif Mes jau apie 200 000 įkišome... Dabar jau nebeskaičiuojame, nes nėra ką...

O žmonės naujus namus už tiek pasistato...

Įdomu būtų pamatyt iš kokio į kokį už tokią sumą pavertėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemyna @ 2010 05 26, 14:35)
Įdomu būtų pamatyt iš kokio į kokį už tokią sumą pavertėt  g.gif

http://public.fotki....24/img8317.html

http://public.fotki....24/img0504.html
Atsakyti