Įkraunama...
Įkraunama...

Namo statybos ir įrengimas

QUOTE(biesas66 @ 2010 05 21, 09:02)
na kodel nesamone? Samone. matant jusu pamatus matosi kad nemazai sienu bus pas jus.  Tai pilnai realu.

ot velnias g.gif o aš vos vyro neapkaltinau, kad skaičiuoja pievas ax.gif nors pati ką tik pradėjau mesti skaičius ir matau, kad nė velnio nesigaus mažiau nei 80 kūb.m. blush2.gif

QUOTE(kreizzy @ 2010 05 21, 11:47)
Man kitas variantas 2.80 m Ia. ir 2.65 m IIa. kažkaip per daug?...

sitas aukstis normalus smile.gif ,pas mus 1a. -3 m, 2 a.- 2,7m.
nenuzeminkite lubu schmoll.gif

kiek kvadratu namas pas jus ? pas mus gavos virs 70 kubu doh.gif taipat arko.

namas apie 230 kv.m. bendro ploto ax.gif o kokia jūsų kvadratūra? koks namo aukštis?
nu velnias maniau mažiau gausis...nu... g.gif

o kokia kaina jūs gaunat blokelius? ir iš kur imat?
Atsakyti
namas 202kv.m bendro ploto, auksciausias stogo taskas 8m,zemiausias 5m. blokelius pirkom ligtais po 2,38 uz kuba g.gif praitais metais smile.gif
Atsakyti
toks klausimukas smile.gif kai gauni statybos leidimą, gauni 2 segtuvus su dok. mūsų arch sako , kad vienas mums egz , kitas jam, tipo jei kada iškiltų kazkokios problemos tai jis turėtų viena, kaip pas jus g.gif
Atsakyti
QUOTE(pego @ 2010 05 21, 17:57)
toks klausimukas smile.gif kai gauni statybos leidimą, gauni 2  segtuvus su dok. mūsų arch sako , kad vienas mums egz , kitas jam, tipo jei kada iškiltų kazkokios problemos tai jis turėtų viena, kaip pas jus g.gif

sau nepasilieka jokių segtuvų architektai schmoll.gif mums atidavė abu. Vienas naudojamas statybose, kitas saugiai guli namie.
Atsakyti
QUOTE(pego @ 2010 05 21, 16:57)
toks klausimukas smile.gif kai gauni statybos leidimą, gauni 2  segtuvus su dok. mūsų arch sako , kad vienas mums egz , kitas jam, tipo jei kada iškiltų kazkokios problemos tai jis turėtų viena, kaip pas jus g.gif

su leidimu ir originaliais parašais gavom 1 egz, dar vieną - darbinį. Patys dar atsikopinom, nes statybose susidėvi labai
Atsakyti
QUOTE(tiutis @ 2010 05 20, 21:54)
per zeimai!!!!  doh.gif

o kodėl taip kategoriškai??? mes rekonstravom namą.. tai pasirinkimo kito nebuvo.. ir svetainėj gavos kambario aukštis apie 2,3 rolleyes.gif irgi pradžioj buvo tragedija.. bet dabar net nenorėčiau aukštesnių rolleyes.gif man taip jauku ir gera... o pas vaikus antram aukšte palėpinio tipo.. aukštoji siena apie 3,5m... tai man ten brrrrr
čia nuo žmogaus priklauso... jei kada gyvenime statysiu namą tai tikrai ne daugiau 2,5-2,6m bus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 05 24, 15:08)
o kodėl taip kategoriškai??? mes rekonstravom namą.. tai pasirinkimo kito nebuvo.. ir svetainėj gavos kambario aukštis apie 2,3  rolleyes.gif  irgi pradžioj buvo tragedija.. bet dabar net nenorėčiau aukštesnių  rolleyes.gif  man taip jauku ir gera...  o pas vaikus antram aukšte palėpinio tipo.. aukštoji siena apie 3,5m... tai man ten brrrrr
čia nuo žmogaus priklauso... jei kada gyvenime statysiu namą tai tikrai ne daugiau 2,5-2,6m bus  rolleyes.gif

Jums tai nebuvo iseities tai ir gavosi. O nauja nama statant 2,5 lubas.. nanera blogai bet geriau kad daugiau. Nelabai malonu gyventi patalpoje kurioje lubas ranka pasiekti gali smile.gif
Atsakyti
Sveiki, permečiau visą temą, bet ar nepamačiau, ar iš tikrųjų niekas nestato mažyčio 80 kvadratų namuko? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemyna @ 2010 05 24, 19:19)
Sveiki, permečiau visą temą, bet ar nepamačiau, ar iš tikrųjų niekas nestato mažyčio 80 kvadratų namuko?  blush2.gif

Nebuvo kalbos apie toki dydi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 05 24, 19:29)
Nebuvo kalbos apie toki dydi smile.gif

Gaila verysad.gif įdomu, už kiek realu tokį pasistatyti...
Atsakyti
QUOTE(Lemyna @ 2010 05 24, 19:31)
Gaila verysad.gif  įdomu, už kiek realu tokį pasistatyti...

va va.. ir man įdomu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemyna @ 2010 05 24, 19:31)
Gaila verysad.gif  įdomu, už kiek realu tokį pasistatyti...

grubiai-1500 litu m2 Bet ne maziau.
Atsakyti