Įkraunama...
Įkraunama...

Namo statybos ir įrengimas

polistirolo-plokstes-su-klinkeriu
Radau visai neblogą dalyką manau ax.gif nereikia samdyti profesionalų, kad lygiai išmūrintų klinkerines plytas, ir dar plius apsišildo namas kartu g.gif ką jūs manot apie šitas plokštes? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eimazzz: 22 balandžio 2010 - 21:14
QUOTE(eimazzz @ 2010 04 22, 22:05)
polistirolo-plokstes-su-klinkeriu
Radau visai neblogą dalyką manau ax.gif nereikia samdyti profesionalų, kad lygiai išmūrytų klinkerines plytas, ir dar plius apsišildo namas kartu g.gif  ką jūs manot apie šitas plokštes? g.gif

gal domejotes kokia ju kvadrato kaina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kreizzy: 22 balandžio 2010 - 21:16
Baltijos polistireno atstovas Resta parodoj irgi kažką panašaus reklamavo. Kainos neklausiau.
Atsakyti
QUOTE(kreizzy @ 2010 04 22, 22:14)

nesidomėjau dėl kainos smile.gif bet mano manymu tikrai pigiau yra šitos plokštės, nei, kad pirkti polistirolą ir klinkerines plytas g.gif bei darbas greičiau ir pigiau rolleyes.gif
Atsakyti
šitam psl, galima rast šiek tiek kainų panašaus produkto http://www.fasado-ap...inkerio-apdaila
Atsakyti
QUOTE(kreizzy @ 2010 04 22, 22:14)

kaina,patikekite nezmoniska.. Kazkada kazka maciau tai pasirode baisi kaina.
Atsakyti
seniau domejausi sitomis plokstemis tai kaina buvo apie 100-200 lt uz m2.
Atsakyti
QUOTE(eimazzz @ 2010 04 22, 19:24)
nesidomėjau dėl kainos smile.gif bet mano manymu tikrai pigiau yra šitos plokštės, nei, kad pirkti polistirolą ir klinkerines plytas g.gif bei darbas greičiau ir pigiau rolleyes.gif

o prie ko cia klinkerio plytos? g.gif Jei teisingai suprantu - cia apdailines klinkerio plyteles g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mari @ 2010 04 23, 11:18)
o prie ko cia klinkerio plytos? g.gif Jei teisingai suprantu - cia apdailines klinkerio plyteles g.gif

Kazkada matem namuka taip apdailinta. Is toli net ir neatskirtum, kad cia tomis plokstemis apklijuota. Kaimynai sake, kad labai greitai apsiltino taip nama.
Atsakyti
Atrodo tai labai gerai, ir siaip nieko blogo negirdejau nei apie tokia apdaila, nei apie klinkerines plyteles. Tiesiog muras, plytos nera tas pats, kas plyteles 4u.gif
Atsakyti
As sutokiu man labai opiu klausimu smile.gif su vyru norim zidiny pasimuryti vien is plytu ,na kad jis butu atviras ar vistik reikia det kapsule ,ir ar priduodant nama nebus problemu g.gif
Atsakyti
QUOTE(rimrim @ 2010 04 27, 12:19)
As sutokiu man labai opiu klausimu  smile.gif su vyru norim zidiny pasimuryti vien is plytu ,na kad jis butu atviras ar vistik reikia det kapsule ,ir ar priduodant nama nebus problemu g.gif

mes darem atvira ,dabar keikiam ,buvom pasikviete meistrelius kad padarytu kapsule nestandartine,tai uz darba ,kamino griovimas ,permurijimas,skyliu pjovimas ir tt ,medziagas visas paprase 1700lt
Atsakyti