Įkraunama...
Įkraunama...

Namo statybos ir įrengimas

DainaM, kaip gražu wub.gif thumbup.gif O kokia apdaila bus ant pačių pamatų?

Dije, rodos pas jus uosinės durys? Kiek kainavo ir kur darėtės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LauraSim @ 2010 04 03, 16:37)
langų temą ir aš pasirodysiu savuosius  ax.gif

Gražu thumbup.gif

QUOTE(Pingvinukas @ 2010 04 07, 08:11)
DainaM, kaip gražu  wub.gif  thumbup.gif O kokia apdaila bus ant pačių pamatų?

Dėkui mirksiukas.gif O dėl pamatų apdailos, žinok dar nežinom blush-anim-cl.gif: Ir minčių kažkokių nėra, galvojom gal tiesiog apdažyti panašia spalva kaip stogo, kad "atsvertų", net nežinau blush-anim-cl.gif:
Atsakyti
QUOTE(DainaM @ 2010 04 07, 09:09)
Dėkui  mirksiukas.gif O  dėl pamatų apdailos, žinok dar nežinom blush-anim-cl.gif: Ir minčių kažkokių nėra, galvojom gal tiesiog apdažyti panašia spalva kaip stogo, kad "atsvertų", net nežinau blush-anim-cl.gif:

Pas mus irgi dar pamatai nesutvarkyti doh.gif Šiaip MB klinkerio plytelėmis nori... O aš tai bilia kaip, kad tik greičiau jie sutvarkyti būtų ax.gif Man gražu kai tokiais smulkiais lyg akmenukais užtepa. Bet MB sako, kad nepraktiška doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Džerimi @ 2010 03 31, 10:02)
Indruciuk-gal del dazu pasidomejai? blush2.gif

Tikiuos dar ne pervelu blush2.gif

Dazai ir gruntas pas mus sikkens 4u.gif
Atsakyti
kaip faina cia sugrizti ir rasti dar senu veidu besidalinanciu patirtimi ir besidziaugianciu kitu pasiektais rezultatais:)

mes tai atsilus orams irgi po truputi pradesim vel judeti i prieki. laukia tvoros uzpildas ir grunto sulyginimas lauke. si pavasari isitikinom kad mums butinas drenazas tai ir dar sitas.po to dar sulinius kanalizacijos pakelti reikes ir kitu smulkiu darbu apstu.

isirengem dar viena kambari - isglaistem, isdazem lubas, isdazem sienines spintos vieta, istapetavom, sudejom palanges, pakabinom ruletus, grindu danga kol kas bus kilimas, nes lesas taupom lauko darbams. parsinesem lova ir lovyte ir dziaugiames naujais apartamentais smile.gif
Atsakyti
Gal galit i AZ rekomenduot koki statybu Rangova ar brigadele? Reikia skubiai, nes misiskis pavede! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nelli @ 2010 04 08, 17:25)
Gal galit i AZ rekomenduot koki statybu Rangova ar brigadele? Reikia skubiai, nes misiskis pavede!  4u.gif

as turiu tik vidaus apdailos brigada kuria negeda rekomenduoti:)
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 04 01, 20:54)
5papildomi cm is vidaus nepamaisytu jei norite siltesni nama tureti,tik yra pora niuansu. teks gipsa is vidaus sukti ir namas nebeakumuliuos silumos. gerai tai ar blogai-spresti jums. Gipsa ir siltinima sudejus nebesildysite muro,antravertus namas greiciau ataus.    O kaip jus labiau linkstate daryti?

O mums kaip tik konstruktore sake, kad jokiu budu nesiltinti namo is vidaus. Kadangi gaunasi dregme ir pan.

QUOTE(LauraSim @ 2010 04 03, 16:37)
Daina- labai gražiai dera spalvos jūsų namuke  thumbup.gif  thumbup.gif

Į langų temą ir aš pasirodysiu savuosius  ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Labai dailus namukas 4u.gif Mano tipo. Spalvos labai liuks suderintos.
Atsakyti
QUOTE(busimi @ 2010 04 08, 16:54)
kaip faina cia sugrizti ir rasti dar senu veidu besidalinanciu patirtimi ir besidziaugianciu kitu pasiektais rezultatais:)

Tikrai faina, aš kad ir nedaug reikšdavausi, bet skaitydavau kiekvieną posmą smile.gif
Mes sakyčiau neprasatai išžiemojom "ant betono su buržuike", o dabar tolesni darbai planuojami ir jau vykdomi. Pirmoj vietoj nuotekos lauke ir viduj, šildymas, vandentiekis (kolkas grežinio nebus, bet vamzdukus jau reikia susitvarkyti) ir t.t...
O man jau galvoj sukas kur čia šiltnamį įtalpinti, kur čia kokias gėlikes pasisodinti... ech toli dar toli biggrin.gif
smagu, kad vis prisijungia naujų veidų wink.gif Sėkmės visiems prireiks ...

Papildyta:
QUOTE(Notyte @ 2010 04 19, 14:25)
O mums kaip tik konstruktore sake, kad jokiu budu nesiltinti namo is vidaus. Kadangi gaunasi dregme ir pan.

Mes galvojom šiltinti iš vidaus, kad na 'tikrai jau bus šilta', bet pasidomėjom, pasiklausinėjom, kad geriau to nedaryti, jei galima nedaryti smile.gif Lyg ir rasos taškas gaunasi - drėgmė.

DainosM namukas superinis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balla: 19 balandžio 2010 - 15:28
QUOTE(balla @ 2010 04 19, 16:27)
Tikrai faina, aš kad ir nedaug reikšdavausi, bet skaitydavau kiekvieną posmą smile.gif
Mes sakyčiau neprasatai išžiemojom "ant betono su buržuike", o dabar tolesni darbai planuojami ir jau vykdomi. Pirmoj vietoj nuotekos lauke ir viduj, šildymas, vandentiekis (kolkas grežinio nebus, bet vamzdukus jau reikia susitvarkyti) ir t.t...
O man jau galvoj sukas kur čia šiltnamį įtalpinti, kur čia kokias gėlikes pasisodinti... ech toli dar toli  biggrin.gif
smagu, kad vis prisijungia naujų veidų wink.gif Sėkmės visiems prireiks ...

Papildyta:

Mes galvojom šiltinti iš vidaus, kad na 'tikrai jau bus šilta', bet pasidomėjom, pasiklausinėjom, kad geriau to nedaryti, jei galima nedaryti smile.gif Lyg ir rasos taškas gaunasi - drėgmė.

DainosM namukas superinis  thumbup.gif

galima siltinti kieta vata iki 3-4 cm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ihmantas: 19 balandžio 2010 - 18:22
QUOTE(Ihmantas @ 2010 04 19, 19:20)
galima siltinti kieta vata iki 3-4 cm

O tai koks skirtumas tarp kietos vatos ir paprastos vatos? Juk rasos taskas vistiek vienodai turetu gautis? Ar as ne taip suprantu?
Atsakyti
Kazkaip labai jau aprimo musu temuke. Kristik kazkur dingusi g.gif Gal jau kraustosi bigsmile.gif Ir kitos senbuves nebepasirodo sad.gif

Mes siltiname pamatus. Nusipirkome kazkoki sutankinta polisteroli g.gif Brangus, velnias doh.gif O viduje turime beveik irengtas abi vonias, spakliuojamos sienos. Kai bus apsiltinti pamatai - pradesim tvarkyti aplinka: lyginsim zemes, klosim trinkeles, tversim tvora....

Ai, dar pagaliau uzsisakiau virtuves baldus. doh.gif bigsmile.gif
Atsakyti