DainaM, kaip gražu O kokia apdaila bus ant pačių pamatų?
Dije, rodos pas jus uosinės durys? Kiek kainavo ir kur darėtės
QUOTE(LauraSim @ 2010 04 03, 16:37)
langų temą ir aš pasirodysiu savuosius
Gražu
QUOTE(Pingvinukas @ 2010 04 07, 08:11)
Dėkui O dėl pamatų apdailos, žinok dar nežinom : Ir minčių kažkokių nėra, galvojom gal tiesiog apdažyti panašia spalva kaip stogo, kad "atsvertų", net nežinau :
QUOTE(DainaM @ 2010 04 07, 09:09)
Dėkui O dėl pamatų apdailos, žinok dar nežinom : Ir minčių kažkokių nėra, galvojom gal tiesiog apdažyti panašia spalva kaip stogo, kad "atsvertų", net nežinau :
Pas mus irgi dar pamatai nesutvarkyti Šiaip MB klinkerio plytelėmis nori... O aš tai bilia kaip, kad tik greičiau jie sutvarkyti būtų Man gražu kai tokiais smulkiais lyg akmenukais užtepa. Bet MB sako, kad nepraktiška
QUOTE(Džerimi @ 2010 03 31, 10:02)
Indruciuk-gal del dazu pasidomejai?
Tikiuos dar ne pervelu
Dazai ir gruntas pas mus sikkens
kaip faina cia sugrizti ir rasti dar senu veidu besidalinanciu patirtimi ir besidziaugianciu kitu pasiektais rezultatais:)
mes tai atsilus orams irgi po truputi pradesim vel judeti i prieki. laukia tvoros uzpildas ir grunto sulyginimas lauke. si pavasari isitikinom kad mums butinas drenazas tai ir dar sitas.po to dar sulinius kanalizacijos pakelti reikes ir kitu smulkiu darbu apstu.
isirengem dar viena kambari - isglaistem, isdazem lubas, isdazem sienines spintos vieta, istapetavom, sudejom palanges, pakabinom ruletus, grindu danga kol kas bus kilimas, nes lesas taupom lauko darbams. parsinesem lova ir lovyte ir dziaugiames naujais apartamentais
mes tai atsilus orams irgi po truputi pradesim vel judeti i prieki. laukia tvoros uzpildas ir grunto sulyginimas lauke. si pavasari isitikinom kad mums butinas drenazas tai ir dar sitas.po to dar sulinius kanalizacijos pakelti reikes ir kitu smulkiu darbu apstu.
isirengem dar viena kambari - isglaistem, isdazem lubas, isdazem sienines spintos vieta, istapetavom, sudejom palanges, pakabinom ruletus, grindu danga kol kas bus kilimas, nes lesas taupom lauko darbams. parsinesem lova ir lovyte ir dziaugiames naujais apartamentais
Gal galit i AZ rekomenduot koki statybu Rangova ar brigadele? Reikia skubiai, nes misiskis pavede!
QUOTE(nelli @ 2010 04 08, 17:25)
Gal galit i AZ rekomenduot koki statybu Rangova ar brigadele? Reikia skubiai, nes misiskis pavede!
as turiu tik vidaus apdailos brigada kuria negeda rekomenduoti:)
QUOTE(biesas66 @ 2010 04 01, 20:54)
5papildomi cm is vidaus nepamaisytu jei norite siltesni nama tureti,tik yra pora niuansu. teks gipsa is vidaus sukti ir namas nebeakumuliuos silumos. gerai tai ar blogai-spresti jums. Gipsa ir siltinima sudejus nebesildysite muro,antravertus namas greiciau ataus. O kaip jus labiau linkstate daryti?
O mums kaip tik konstruktore sake, kad jokiu budu nesiltinti namo is vidaus. Kadangi gaunasi dregme ir pan.
QUOTE(LauraSim @ 2010 04 03, 16:37)
Labai dailus namukas Mano tipo. Spalvos labai liuks suderintos.
QUOTE(busimi @ 2010 04 08, 16:54)
kaip faina cia sugrizti ir rasti dar senu veidu besidalinanciu patirtimi ir besidziaugianciu kitu pasiektais rezultatais:)
Tikrai faina, aš kad ir nedaug reikšdavausi, bet skaitydavau kiekvieną posmą
Mes sakyčiau neprasatai išžiemojom "ant betono su buržuike", o dabar tolesni darbai planuojami ir jau vykdomi. Pirmoj vietoj nuotekos lauke ir viduj, šildymas, vandentiekis (kolkas grežinio nebus, bet vamzdukus jau reikia susitvarkyti) ir t.t...
O man jau galvoj sukas kur čia šiltnamį įtalpinti, kur čia kokias gėlikes pasisodinti... ech toli dar toli
smagu, kad vis prisijungia naujų veidų Sėkmės visiems prireiks ...
Papildyta:
QUOTE(Notyte @ 2010 04 19, 14:25)
O mums kaip tik konstruktore sake, kad jokiu budu nesiltinti namo is vidaus. Kadangi gaunasi dregme ir pan.
Mes galvojom šiltinti iš vidaus, kad na 'tikrai jau bus šilta', bet pasidomėjom, pasiklausinėjom, kad geriau to nedaryti, jei galima nedaryti Lyg ir rasos taškas gaunasi - drėgmė.
DainosM namukas superinis
QUOTE(balla @ 2010 04 19, 16:27)
Tikrai faina, aš kad ir nedaug reikšdavausi, bet skaitydavau kiekvieną posmą
Mes sakyčiau neprasatai išžiemojom "ant betono su buržuike", o dabar tolesni darbai planuojami ir jau vykdomi. Pirmoj vietoj nuotekos lauke ir viduj, šildymas, vandentiekis (kolkas grežinio nebus, bet vamzdukus jau reikia susitvarkyti) ir t.t...
O man jau galvoj sukas kur čia šiltnamį įtalpinti, kur čia kokias gėlikes pasisodinti... ech toli dar toli
Papildyta:
Mes galvojom šiltinti iš vidaus, kad na 'tikrai jau bus šilta', bet pasidomėjom, pasiklausinėjom, kad geriau to nedaryti, jei galima nedaryti Lyg ir rasos taškas gaunasi - drėgmė.
Papildyta:
galima siltinti kieta vata iki 3-4 cm
QUOTE(Ihmantas @ 2010 04 19, 19:20)
galima siltinti kieta vata iki 3-4 cm
O tai koks skirtumas tarp kietos vatos ir paprastos vatos? Juk rasos taskas vistiek vienodai turetu gautis? Ar as ne taip suprantu?
Kazkaip labai jau aprimo musu temuke. Kristik kazkur dingusi Gal jau kraustosi Ir kitos senbuves nebepasirodo
Mes siltiname pamatus. Nusipirkome kazkoki sutankinta polisteroli Brangus, velnias O viduje turime beveik irengtas abi vonias, spakliuojamos sienos. Kai bus apsiltinti pamatai - pradesim tvarkyti aplinka: lyginsim zemes, klosim trinkeles, tversim tvora....
Ai, dar pagaliau uzsisakiau virtuves baldus.
Mes siltiname pamatus. Nusipirkome kazkoki sutankinta polisteroli Brangus, velnias O viduje turime beveik irengtas abi vonias, spakliuojamos sienos. Kai bus apsiltinti pamatai - pradesim tvarkyti aplinka: lyginsim zemes, klosim trinkeles, tversim tvora....
Ai, dar pagaliau uzsisakiau virtuves baldus.