Įkraunama...
Įkraunama...

Namo statybos ir įrengimas

user posted image
user posted image
Atsakyti
Daina, super vaizdelis thumbup.gif thumbup.gif ka planuojate per si sezona pasidaryti?
Atsakyti
DainaM viskas tiesiog super thumbup.gif
Man taip gerai dera pas jus dvieju spalvų plytos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DainaM @ 2010 04 02, 14:25)

Na labai grazus namukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

O pakalimai plastikiniai ar nudazyti?
Atsakyti
Labukas,
na va, pagyrų prisiprašiau blush2.gif Dėkui 4u.gif

QUOTE(TeQuiLa @ 2010 04 02, 18:28)
Daina, super vaizdelis  thumbup.gif  thumbup.gif ka planuojate per si sezona pasidaryti?

Pirmiausia laukia grindys - tuo pačiu elektra, kanalizacija, vandentiekis, grindininis, šildymas ir t.t. Paskui turbūt seks stogo šiltinimas, tinkavimas.

QUOTE(wilike @ 2010 04 02, 19:10)
DainaM viskas tiesiog super  thumbup.gif 
Man taip gerai dera pas jus dvieju spalvų plytos  thumbup.gif

Pas mus projekte buvo numatyta klinkeris+medis, paskui vietoj medžio manėme tinkuoti... Galiausiai sumąsčiau šitokį derinį, pasipaišiau, kaip atrodys, statybininkai pritarė, kad taip įmanoma ir gavosi štai toks rezultatas ax.gif Šiek tiek bijojau, kad mano fantazija nepasirodytų "per marga" ar negraži, bet regis neblogai gavosi ax.gif

QUOTE(1PuPa @ 2010 04 02, 21:33)
Na labai grazus namukas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

O pakalimai plastikiniai ar nudazyti?

Pakalimai skardiniai, tokios pačios spalvos kaip stogas, tik iš trapecinės skardos ax.gif Tiesą sakant daug kam pakalimai užkliūna, nes jie tokie nestandartas, retai dar kas taip daro, bet mums taip pasiūlė statybininkai ir visai įdomiai gavosi ax.gif
Atsakyti
Sveikos statybininkes smile.gif

Turiu klausimeli- grindiniam sildymui kokius vamzdeliu naudojot? Mes turim pasiulymu su henco ir tece, bet supratimo kurie geresni- jokio doh.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DainaM @ 2010 04 03, 08:49)

Pakalimai skardiniai, tokios pačios spalvos kaip stogas, tik iš trapecinės skardos  ax.gif  Tiesą sakant daug kam pakalimai užkliūna, nes jie tokie nestandartas, retai dar kas taip daro, bet mums taip pasiūlė statybininkai ir visai įdomiai gavosi  ax.gif

man tai labai graziai atrodo tokie bigsmile.gif
Atsakyti
Daina- labai gražiai dera spalvos jūsų namuke thumbup.gif thumbup.gif

Į langų temą ir aš pasirodysiu savuosius ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(LauraSim @ 2010 04 03, 15:37)
Daina- labai gražiai dera spalvos jūsų namuke  thumbup.gif  thumbup.gif

Į langų temą ir aš pasirodysiu savuosius  ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image

labai graziai ziurisi wub.gif cia plastikiniai ar mediniai?
Atsakyti
QUOTE(LauraSim @ 2010 04 03, 16:37)
Daina- labai gražiai dera spalvos jūsų namuke  thumbup.gif  thumbup.gif

Į langų temą ir aš pasirodysiu savuosius  ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Grazus jusu namukas thumbup.gif
Langai liuks,kokios firmos? kaip kokybe?
Plytos taip pat grazios,kas per rusis thumbup.gif
kiek mokejot uz murijima thumbup.gif ?
Saunuoliai
Atsakyti
Wilike- jei neklystu klausei apie pramoniniu būdu dažytos medienos kainą g.gif tai bent jau mes mokėjom po 45lt pirkdami jau nudažytą, o po to kadangi gavosi nesusipratimai dėl spalvos,tai reikėjo dalį perdaryti,tai MB rado kad pigiau vienoj lentpjūvėj išpjovė,o po to vežėm dažyt,tai gavosi po 35lt m2, čia firmoj 'Nilma' Kaune.

QUOTE(TeQuiLa @ 2010 04 03, 15:44)
labai graziai ziurisi  wub.gif cia plastikiniai ar mediniai?
ačiū 4u.gif langai aliuminis+ medis

QUOTE(vardukas @ 2010 04 03, 16:52)
Grazus jusu namukas thumbup.gif
Langai liuks,kokios firmos? kaip kokybe?
Plytos taip pat grazios,kas per rusis thumbup.gif
kiek mokejot uz murijima thumbup.gif ?
ačiū už pagyras 4u.gif
Langai iš firmos 'Rūdupis', kokybė atrodo labai gera, bent jau kol kas taip atrodo ax.gif
Plytos- klinkeris,o kiek už mūrijimą mokėjom deja nežinau, mum firma stato,tai kainas kitaip skaičiuoja ir jau gan senokai tai buvo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(LauraSim @ 2010 04 03, 18:41)
Wilike- jei neklystu klausei apie pramoniniu būdu dažytos medienos kainą  g.gif  tai bent jau mes mokėjom po 45lt pirkdami jau nudažytą, o po to kadangi gavosi nesusipratimai dėl spalvos,tai reikėjo dalį perdaryti,tai MB rado kad pigiau vienoj lentpjūvėj išpjovė,o po to vežėm dažyt,tai gavosi po 35lt m2, čia firmoj 'Nilma' Kaune.

ačiū  4u.gif  langai aliuminis+ medis

ačiū už pagyras  4u.gif
Langai iš firmos 'Rūdupis', kokybė atrodo labai gera, bent jau kol kas taip atrodo  ax.gif
Plytos- klinkeris,o kiek už mūrijimą mokėjom deja nežinau, mum firma stato,tai kainas kitaip skaičiuoja ir jau gan senokai tai buvo  rolleyes.gif

Grazius langiukai tikrai thumbup.gif ir visas namukas fainas. Beje,jei galima i AZ-kiek kainavo langai ir kiek kvadratu? Arba padalijus kokia kvadrato kaina gavosi?
Atsakyti