QUOTE(wilike @ 2010 04 01, 08:53)
na žinai bet jei vienur laminatas su akcija 34 lt, kitur mes ji perkam po 21 Tapetai vokiški, tiek kad sakyt jie pasibaigusio sezono.
o dažai sniežka niekuo nesiskiria nuo vivacolor Jau visokius tuos dažus bandėm. Kaip ir glaistų belekiek rušių. Na plytelės dvarčionių keramikos, nemanau kad prastas pasirinkimas
Vonia musu kaldevei, nejau tokia prasta kokybe, kad po 3-5 metu reiktu remonto Unitazas baltarusiškas, bet yra kas turi ne vienerius metus ir vis dar kaip naujas. Nereikia tu 600-700 uz tulika, kad jis butu normalus. Kranus perkam rubinetos, kur ir kaina ir kokybė yra labai gerai suderinta. vienu žodžiu liko išdažyti tik vonią ir grindis sudėti bet viską jau senai turim. Bet irgi ne tūkstančiais tas vonios įrengimas
Net dėl vidinių durų galiu pasakyti, kam man mokėti čia 700 su virš už tokias, jei lenkijoje aš už jas 400 nemokėjau Laukines duris juk irgi turim klijuotos medienos, viduj su vata. Vienu žodžiu, aš vistiek už tai, kad viskas įmanoma. Tuo labiau dabar.
Man bent jau gyvenimo kokybė nė kiek neprastesnė. Kad aš susidėjau laminatą, o ne parketlentes. Kad sėdžiu ant paprasto tūliko, o ne įmontuojamo Svarbiausia, kad visi sutariam, kad sveiki, kad turim draugų, kuriems visada smagu pas mus užsukti ir pasisėdėti nors ir ant betono
Papildyta:
o jūs samdysit, ar patys didžiąją dalį darysit?
o dažai sniežka niekuo nesiskiria nuo vivacolor Jau visokius tuos dažus bandėm. Kaip ir glaistų belekiek rušių. Na plytelės dvarčionių keramikos, nemanau kad prastas pasirinkimas
Vonia musu kaldevei, nejau tokia prasta kokybe, kad po 3-5 metu reiktu remonto Unitazas baltarusiškas, bet yra kas turi ne vienerius metus ir vis dar kaip naujas. Nereikia tu 600-700 uz tulika, kad jis butu normalus. Kranus perkam rubinetos, kur ir kaina ir kokybė yra labai gerai suderinta. vienu žodžiu liko išdažyti tik vonią ir grindis sudėti bet viską jau senai turim. Bet irgi ne tūkstančiais tas vonios įrengimas
Net dėl vidinių durų galiu pasakyti, kam man mokėti čia 700 su virš už tokias, jei lenkijoje aš už jas 400 nemokėjau Laukines duris juk irgi turim klijuotos medienos, viduj su vata. Vienu žodžiu, aš vistiek už tai, kad viskas įmanoma. Tuo labiau dabar.
Man bent jau gyvenimo kokybė nė kiek neprastesnė. Kad aš susidėjau laminatą, o ne parketlentes. Kad sėdžiu ant paprasto tūliko, o ne įmontuojamo Svarbiausia, kad visi sutariam, kad sveiki, kad turim draugų, kuriems visada smagu pas mus užsukti ir pasisėdėti nors ir ant betono
Papildyta:
o jūs samdysit, ar patys didžiąją dalį darysit?
Nu taip taip, aš sutinku su viskuo viskuo. Mes pradėjome statytis namą, po metų draugai- irgi. Jie pirko viską kas pigiausia ir į namą įsikraustė gyventi beveik visais metais anksčiau už mus (tiesa, pas juos dirbo brigada, pas mus vienišas maniškis, kartais su pagalbininku). Taigi-reziume- jei itk tinka ir patinka, aišku, kam pirkti brangiau, jei galima pigiau. Bet pvz- man pakabinami tūlikai labai patogu dėl grindų plovimo. Ir šiaip- kai yra galimybė- kažkaip pradedi irnktis ne kas pigiau, bet kad būtų ir nelabai brangu, bet dar ir gražu, patiktų 100 proc. Už duris mes mokėjome po 700 . Bet jos pagal mūsų projektą, nestandartinių išmatavimų, natūralaus uosio. Žinoma, galima ir pušinių prisipirkti - ir vistiek tai bus DURYS. Dvarčionių plyytelės- žinoma puiku, bet mes ten neradom tinkamų. O ir norėjom akmens masės...
..na kaip MB sako- galima ir su ZAZu važinėti, bet jei yra galimybė- renkiesi kažką geresnio, patvaresnio. Taip ir su namo įrengimu- galima ir laminatą pirkti už 25 lt, galima ir parketlentes už 200 lt už kv. Tiek kad pvz turim pažystamų- susidėjo pigesnį laminatą, po metų kelių jis išsitrynė, atskilinėjo kampukai..vaizdialis nekoks...
oi, o RUBINETOS vandens maišytuvai- . Tik vaikų vonioje sudėjau matinius, dėl ko dabar šiek tiek gailiuosi.
O dėl Sniežka ir Vivacolor dažų- drįsčiau nesutikti. skiriasi jie, ir gerokai. Tiek ekologiškumu, tiek atsparumu purvams. Bet tiek to. Tebūnie...
QUOTE(wilike @ 2010 04 01, 09:27)
su tom kainom pasaka be galo
vienas nesupras kaip taip pigiai galima apsieiti ir galvos, kad ko nedasakai, ar jau pasidarai taip, kad bijosi ir prisiliest, kad nesugriūtų. Kitas nesupras iš kur tokios kainos ir koks auksas tiek kainuoja. Vat visi statomės kaip manom, kad bus geriausiai, kad atitiks mūsų poreikius ir piniginę*.
vienas nesupras kaip taip pigiai galima apsieiti ir galvos, kad ko nedasakai, ar jau pasidarai taip, kad bijosi ir prisiliest, kad nesugriūtų. Kitas nesupras iš kur tokios kainos ir koks auksas tiek kainuoja. Vat visi statomės kaip manom, kad bus geriausiai, kad atitiks mūsų poreikius ir piniginę*.
tikrai pasak be galo.
*..va nuo čia viskas ir prasideda.