Įkraunama...
Įkraunama...

Namo statybos ir įrengimas

Aš irgi laukiu atsakymo.

Suprantu- jei pušinės lentos- tai normalu, traukiasi, vaikšto. Turėjom tokias grindis- turėjom gražių plyšių. O raudonmedžio trisluoksnė kažkiepasipltė, bet plyšių kolkas schmoll.gif
Atsakyti
Dije, o kiek tokios parketlentės kainuoja? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
kadaise cia klausinejau, ar uz 100 000 Lt galima pasistatyti nama ax.gif dabar isitikinau, kad tikrai NE schmoll.gif
siai dienai esame jau isleide 62 000, o sklypas vis dar tuscias blush2.gif na isskyrus sulini ir lauko tualeta ax.gif
g.gif sakau gal vyras garaza uzverte uz sia suma visokiu statybiniu medziagu...taciau isvydau tik suristus polius namo pamatams doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zipkute @ 2010 03 30, 20:50)
Sveiki,
kadaise cia klausinejau, ar uz 100 000 Lt galima pasistatyti nama  ax.gif dabar isitikinau, kad tikrai NE  schmoll.gif
siai dienai esame jau isleide 62 000, o sklypas vis dar tuscias  blush2.gif na isskyrus sulini ir lauko tualeta ax.gif 
g.gif sakau gal vyras garaza uzverte uz sia suma visokiu statybiniu medziagu...taciau isvydau tik suristus polius namo pamatams doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif paeitas etapas,as ir galvojau kad uz numatyta suma pastatysiu nama lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_zija @ 2010 03 30, 21:13)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif paeitas etapas,as ir galvojau kad uz numatyta suma pastatysiu nama lotuliukas.gif

koks esamas etapas? ir kiek jau issileidot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zipkute @ 2010 03 30, 20:50)
Sveiki,
kadaise cia klausinejau, ar uz 100 000 Lt galima pasistatyti nama  ax.gif dabar isitikinau, kad tikrai NE  schmoll.gif

Aha, aš irgi buvau optimistė... Na aš ne tiek įsivaizdavau, aš maniau kokių 150 000Lt užteks... Deja.... Nors žinoma, žiūrint kokį kaip ir ką.... Gal ir įmanoma...
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2010 03 30, 18:11)
Dije, o kiek tokios parketlentės kainuoja? Ačiū  4u.gif

Pirmiausia, tai kaip tamstos sveikatytė? Trečias leliukas tuoj atkeliaus- o tu spartuolė- šiltnamiais užsiimi. Nu šaunuolė. thumbup.gif Aš tai net nebandau galvoti apie tokius dalykus- neturiu tam laiko. Va pavasarį tik suksim galvas- kur pasodinti obelį, vyšnią, serbentų. Ir gėlynas. Taigi šiems metams užteks tokio sodininkavimo.

O parketlentes pirkome su nuolaida iš Laisvės pr. esnačiuose Parketo namuose. Jei neklystu berods 150 lt/kv. Bet geriau patys nuvažiuokite, apsižiūrėti, nes dar ir vietoje nusiderėjome nuo bendros sumos. O Vilniaus parkete- tokia danga gerokai brangiau.

QUOTE(Vi_zija @ 2010 03 30, 21:13)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif paeitas etapas,as ir galvojau kad uz numatyta suma pastatysiu nama lotuliukas.gif

Mes irgi pradėdami galvojome: nu kokių 300 000 tikrai užteks...patys gi statysim, ne samdoma darbo jėga..deja..perlipom ir 400 000 ir gerokai...
Atsakyti
QUOTE(dije @ 2010 03 31, 09:41)
*Pirmiausia, tai kaip tamstos sveikatytė?  Trečias leliukas tuoj atkeliaus- o tu spartuolė- šiltnamiais užsiimi. Nu šaunuolė.  thumbup.gif  Aš tai net nebandau galvoti apie tokius dalykus- neturiu tam laiko. Va pavasarį tik suksim galvas- kur pasodinti obelį, vyšnią, serbentų. Ir gėlynas. Taigi šiems metams užteks tokio sodininkavimo.

**O parketlentes pirkome su nuolaida iš Laisvės pr. esnačiuose Parketo namuose.  Jei neklystu berods 150 lt/kv. Bet geriau patys nuvažiuokite, apsižiūrėti, nes dar ir vietoje nusiderėjome nuo bendros sumos.  O Vilniaus parkete- tokia danga gerokai brangiau.
***Mes irgi pradėdami galvojome: nu kokių 300 000 tikrai užteks...patys gi statysim, ne samdoma darbo jėga..deja..perlipom ir 400 000 ir gerokai...

*Jaučiuosi neblogai, tik tempai sulėtėję blush2.gif Ačiū wub.gif
**Ačiū, reikės pasidomėti. Bet čia jau link žiemos. Nes dabar tam nėra laiko. Reikia lauku užsiimti rolleyes.gif
***O jei... Pas mus rekonstrukcija ir tai jau rodos virš 300 000 išleista doh.gif O dar reikia kokių 100 000 cool.gif
Atsakyti
Indruciuk-gal del dazu pasidomejai? blush2.gif

Kas del statybu kainos, tai visi pacioj pradzioj turbut buna labai naivus lotuliukas.gif as tai net nesakysiu, kiek mes planavome isleist, kol dar vyras prie statybu nepadirbedavo, kol namukas tik svajonese buvo lotuliukas.gif nu buvom naivus niolikiniai.pradedant braizyt projektus, po truputi stebet kainas, ta pradine suma dvigubinos, po to trigubinos, keturgubinos, bus visiskai normalu jei papenkiagubes, o nenustebsiu jei ir sesiagubes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dije @ 2010 03 31, 09:41)
Pirmiausia, tai kaip tamstos sveikatytė?  Trečias leliukas tuoj atkeliaus- o tu spartuolė- šiltnamiais užsiimi. Nu šaunuolė.  thumbup.gif  Aš tai net nebandau galvoti apie tokius dalykus- neturiu tam laiko. Va pavasarį tik suksim galvas- kur pasodinti obelį, vyšnią, serbentų. Ir gėlynas. Taigi šiems metams užteks tokio sodininkavimo.

O parketlentes pirkome su nuolaida iš Laisvės pr. esnačiuose Parketo namuose.  Jei neklystu berods 150 lt/kv. Bet geriau patys nuvažiuokite, apsižiūrėti, nes dar ir vietoje nusiderėjome nuo bendros sumos.  O Vilniaus parkete- tokia danga gerokai brangiau.
Mes irgi pradėdami galvojome: nu kokių 300 000 tikrai užteks...patys gi statysim, ne samdoma darbo jėga..deja..perlipom ir 400 000 ir gerokai...

jusu namas gal labai didelis...as tikiuosi ax.gif mums maziau reiks pinigeliu
Atsakyti
QUOTE(Džerimi @ 2010 03 31, 10:02)
Indruciuk-gal del dazu pasidomejai? blush2.gif

Ryt MB gris, tai ir pasakys,kazkur uzsirases turi, nes nepamena blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zipkute @ 2010 03 31, 11:40)
jusu namas gal labai didelis...as tikiuosi  ax.gif mums maziau reiks pinigeliu

O as iskart skaiciuoju kad isleisiu namui 350000 (230m2 bendro ploto) (cia be sklypo)ir tikiuosi kad isipaisysiu. Kiek dezute su langais kainuos as jau mazdaug zinau,o vius bus pagal situacija. Bus daugiau pinigu,bus medziagos geresnes,bus maziau,bus paprastos medziagos,bet manau kad isipaisysiu i ta suma. O poto dar gerbuvis liks.
Atsakyti