Stai mano zefyriukai RECEPTAS
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 02 17, 21:13)
koki grazus
Papildyta:
cia mano gaminukas pagal http://aj-receptai.b...u-cinamonu.html
Papildyta:
o cia mano Valentinui buvo pusryciu desertas ..toks paprastas... bet pusryciams buvo kaip tik
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 02 17, 21:13)
Kokie grazus Tikriausiai metaliniu antgaliu spausti? Nes labai lygiu formu visi.
QUOTE(Nervita @ 2010 02 17, 22:45)
cia mano gaminukas pagal http://aj-receptai.b...u-cinamonu.html
Nervita, dziugu, kad patiko varskiniai ritineliai - tavieji tokie "sultingi" atrodo
Mano sūrio pyragas gamintas pagal pasiūlytą Nova receptuką kiek pakoreguota
Nekeptas Mascarpone sūrio pyragas su karamelizuotais migdolais
QUOTE(Nova @ 2010 02 18, 08:38)
Kokie grazus Tikriausiai metaliniu antgaliu spausti? Nes labai lygiu formu visi.
Nervita, dziugu, kad patiko varskiniai ritineliai - tavieji tokie "sultingi" atrodo
Aha, metaliniu antgaliuku is konditerinio maiselio
QUOTE(Nova @ 2010 02 18, 09:38)
tik atrodo
Sveikutes
o gal kas turit tinginui Tinginio su kondencuotu pienu kur daros receptuka? buciau labai dekinga
o gal kas turit tinginui Tinginio su kondencuotu pienu kur daros receptuka? buciau labai dekinga
QUOTE(ligita33 @ 2010 02 18, 15:47)
Sveikutes
As darau taip:pakelis sviesto,indelis kondensuoto pieno,3 v.s. kakavos.
Sviesta istirpinti,supilti kondencovke,kakava ir maisant kaitinti kol truputi sutirstes.
sausainius(berods trys pakeliai) sutrupinti ir uzpilti sviesto-kondencovkes misini,ismaisyti.As dar idedu riesutu ir razinu...ir sukraunu i politilenini maiseli,suformuoju ir paslegiu tarp dvieju pjaustymo lentuciu.
QUOTE(daividija @ 2010 02 18, 19:07)
As darau taip:pakelis sviesto,indelis kondensuoto pieno,3 v.s. kakavos.
Sviesta istirpinti,supilti kondencovke,kakava ir maisant kaitinti kol truputi sutirstes.
sausainius(berods trys pakeliai) sutrupinti ir uzpilti sviesto-kondencovkes misini,ismaisyti.As dar idedu riesutu ir razinu...ir sukraunu i politilenini maiseli,suformuoju ir paslegiu tarp dvieju pjaustymo lentuciu.
aciu labai
Aš į šitą masę dar 1 šokoladą įdedu. Labai skanu
Kaip skaniai atrodo.
Kaip skaniai atrodo.
QUOTE(ligita33 @ 2010 02 18, 18:47)
Sveikutes
yra tam ir visa temelė,jei dar ko reiks http://www.supermama...?...546588&st=0