[quote=Įdomi,2010 02 11, 12:07]
Šitas obuolių pyragas man pats pačiausias
gal galima butu sio pyrago recepta nes siandien kazkodel neatidaro nuorodos o jau susiruosiau kept o neissisaugojau recepto, nemaniau kad ims ir dings jis
QUOTE(mickute7 @ 2010 02 14, 14:14)
Zefyrų manija bet jau nagus niežti ir pačiai išbandyti
Nova, o želatiną tik išbrinkini, pakaitint nereikia ?
Nova, o želatiną tik išbrinkini, pakaitint nereikia ?
Zelatinos kaitinti nereikia, nes ja pilsite i karsta cukraus sirupa, ji ten ir istirps
QUOTE(Nova @ 2010 02 14, 14:40)
Zelatinos kaitinti nereikia, nes ja pilsite i karsta cukraus sirupa, ji ten ir istirps
Supratau tuoj eisiu už pusvalandžio gamint
QUOTE(Evelincik @ 2010 02 14, 01:28)
Kas tas plerzikas?
A mes taip namie vadinam torciukus
Va NOVOS zefyriukai
Kadangi neturiu jokio konditerinio švirkšto, pradžioje bandžiau su maišeliu žaisti, paskui numojau ranka, ne parodai juk dariau ir paprasčiausiai su šaukštu. Ant viršaus pabarstukais papuošiau
Kadangi neturiu jokio konditerinio švirkšto, pradžioje bandžiau su maišeliu žaisti, paskui numojau ranka, ne parodai juk dariau ir paprasčiausiai su šaukštu. Ant viršaus pabarstukais papuošiau
QUOTE(daividija @ 2010 02 14, 12:12)
tai vis tik gal ne mocarela buvo,o mascarpone,mocarelos nelabai paplaktum
Tai, kad mocarela... Nepatikesi, ka gali padaryt uzsispyrus kulinare Susipjausciau as si suri gabaliukais mazais, o tada su mikseriu ant maximumo droziau Visi namai buvo aptaskyti, bet as savo pasiekiau
QUOTE(monday @ 2010 02 14, 20:43)
Tai, kad mocarela... Nepatikesi, ka gali padaryt uzsispyrus kulinare Susipjausciau as si suri gabaliukais mazais, o tada su mikseriu ant maximumo droziau Visi namai buvo aptaskyti, bet as savo pasiekiau
na tikrai idomu kas per torto skonis gavosi
QUOTE(monday @ 2010 02 14, 19:43)
Agam, išties smalsu, gal pavyko kažką pasakiškai skanaus ir neįtikėti atrasti ? Laukiam komentarų su nuotraukomis
o man tai istorija tokia- kepimo formą spėjau įsigyti, bet mascarponės neradau
QUOTE(irmulia @ 2010 02 14, 21:06)
Agam, išties smalsu, gal pavyko kažką pasakiškai skanaus ir neįtikėti atrasti ? Laukiam komentarų su nuotraukomis
Nezinau kokia kokybe maskarpones,bet kiek teko buti visada maciau PRISMOJ,ten suriu labai didelis pasirinkimas
QUOTE(irmulia @ 2010 02 14, 21:06)
Irmul, tai kad jo visur buna Ir Rimi, ir Maximose net mazytese Nebent ispirko pries sventes..
QUOTE(mickute7 @ 2010 02 14, 19:59)
Va NOVOS zefyriukai
Tai kad dar idomiau atrodo, nei su konditeriniu maiseliu spausti Tokie kaip pukuciai atrodo nuotraukoje
QUOTE(Nova @ 2010 02 14, 20:16)
Irmul, tai kad jo visur buna Ir Rimi, ir Maximose net mazytese Nebent ispirko pries sventes..
taigi na ryt dar kur pažiurėsiu, nes labai jau jis mane mąsina
oi su tuo suriu mocarelos tai idomu kaip gavosi skonis
As irgi katik pagaminau zefyru dabar nakti neuzmigsiu kol jie sustings gerai, bet saldumas ju neispasakytas...niam niam nuotraukyte bus veliau, sekanti karta reiks ir dazu ipilti del spalvos
As irgi katik pagaminau zefyru dabar nakti neuzmigsiu kol jie sustings gerai, bet saldumas ju neispasakytas...niam niam nuotraukyte bus veliau, sekanti karta reiks ir dazu ipilti del spalvos