taigi mano komentarai apie meduolį:
Visų pirma, dariau iš dvigubos porcijos nes kaip tik likę buvo 100 g manų,tai ir subaigiau visus.
dar nuo savęs įdėjau 2 a.š. cinamono į vidų, nes man meduolis būtent su juo asocijuojas. ant viršaus nebarsčiau sezamo,nes man kažkaip pasirodė,kad nesiderina, bet nusprendžiau barstyt dar cinamono, bet pamiršau biškutuką pamaišyt su cukrum
tai jis gavos toks kartokas viršus... šiek tiek barsčiau pudros ant viršaus kad gelbėti situaciją..
Ir dar, sekančiu kartu medų imčiau kitokį, nes pas mane jis buvo toks tamsus ir ganėtinai stipraus skonio. nu bet pačiam meduolyje nemaišė, bet nepatiko, kai apipyliau nat viršaus iškeptą. tai kitą kart nebepilsiu.
o šiaip puikus meduolis turiu pasakyt.
tik sakyčiau gal man vidus šiek tiek per drėgnas gavos nors dabar kai pastovėjo tai viskas gerai, gal kad šiltą ragavau
čia dar prieš keliaujant į orkaitę
čia jau supjaustytas
Ačiū už receptą, tikrai išbandysiu dar kartą tik be medaus ant viršaus.