grange,mergyte ir sauleta-ačiū
Sauletos torciukas -tobulas reiks kada išbandyti-būtinai
o čia mano šios dienos improvizacija.Turėjau atliekamą biskvitą ir 6 kiaušinių baltymus.Va kas gavosi:
Morenginio pyrago improvizacija pagal mane
Reikia:
vieno pirktinio biskvito(galima išsikepti patiems)
6 vnt.kiaušinių baltymų
250gr.cukraus
vanilinio cukraus
po saują graikinių riešutų,cukrinių džiovintų ananasų,šokoladinių dribsnių.
mažą skardinę konservuotų ananasų
spanguolių-obuolių džemo.
Baltymus išplakti po truputį pilant cukrų iki blizgios masės.sudėti vanilinį cukrų.Biskvitą dėti į apvalią kepimo formą.Apšlakstyti konservuotų ananasų sultimis.Sudėti ananasų gabaliukus,graikinius riešutis,džiovintus anansus ir šokoladinius dribsnius.Viską užpilti plaktais baltymais.Dėti į orkaitę ir kepti 1valandą 150C .Prieš patiekiant apipilti bruknių džemu.Skanaus
QUOTE(tigreirko1974 @ 2010 04 06, 19:32)
Taip cia simtalapis ,bet as ji vadinu aguonu pyragu
pagal aprašymą - šimtalapis, bet pagal vaizdą, tikrai pyragas, nes nesimato sluoksnių
QUOTE(Saulėta. @ 2010 04 06, 20:16)
O va šiemet per Velykas skanavom dieviškai skanų, tiesiog burnoje tirpstantį ir patį patį skaniausią sūrio tortą (cheesecake) Patikėkit manim - šimtas balų! Tobulas
jergutėliau koks gėris bus tikrai išbandytas
kondensuotas pienas, tai čia saldintas?
QUOTE(Saulėta. @ 2010 04 06, 19:16)
O va šiemet per Velykas skanavom dieviškai skanų, tiesiog burnoje tirpstantį ir patį patį skaniausią sūrio tortą (cheesecake) Patikėkit manim - šimtas balų! Tobulas
o jei naudosiu želatinos lapelius, tai kiek man jų reiktų
(su želatina visiškai nedraugauju, bet šitas tortas atrodo nerealiai, ir įveikiamas _)
Mano medutis
http://i115.photobuc...pg?t=1270625500
http://i115.photobuc...pg?t=1270625500
gražus medutis
QUOTE(Auksutis @ 2010 04 07, 09:36)
reikia ir recepto
QUOTE(grange @ 2010 04 07, 17:21)
reikia ir recepto
medutis pagal cipciuka, puosimas beze.
QUOTE(Auksutis @ 2010 04 07, 10:36)
O man nerodo foto Rašo ''This image or video has been moved or deleted''.
Medučio nematau..
Ačiū
O tavoji improvizacija tikrai šauni, ir atrodo labai dailiai Tik va gaila, kad aš morengų nemėgstu, todėl kiaušinių baltymai paprastai būna sunaudojami... kiaušinienėms, omletams ir pan.
Ačiū Tikrai gėris ir tikrai labai drąsiai rekomenduotinas
O aš želatinos lapelių niekad rankose nesu laikiusi, todėl, gaila, bet nieko negaliu pasakyti apie lapelių ir šaukštelių proporcijas
QUOTE(cafe del mar @ 2010 04 06, 22:49)
Sauletos torciukas -tobulas reiks kada išbandyti-būtinai
Morenginio pyrago improvizacija pagal mane
Morenginio pyrago improvizacija pagal mane
Ačiū
O tavoji improvizacija tikrai šauni, ir atrodo labai dailiai Tik va gaila, kad aš morengų nemėgstu, todėl kiaušinių baltymai paprastai būna sunaudojami... kiaušinienėms, omletams ir pan.
QUOTE(naaringiux @ 2010 04 07, 00:21)
jergutėliau koks gėris bus tikrai išbandytas
kondensuotas pienas, tai čia saldintas?
kondensuotas pienas, tai čia saldintas?
Ačiū Tikrai gėris ir tikrai labai drąsiai rekomenduotinas
QUOTE(grange @ 2010 04 07, 00:47)
o jei naudosiu želatinos lapelius, tai kiek man jų reiktų
(su želatina visiškai nedraugauju, bet šitas tortas atrodo nerealiai, ir įveikiamas _)
(su želatina visiškai nedraugauju, bet šitas tortas atrodo nerealiai, ir įveikiamas _)
O aš želatinos lapelių niekad rankose nesu laikiusi, todėl, gaila, bet nieko negaliu pasakyti apie lapelių ir šaukštelių proporcijas
QUOTE(Saulėta. @ 2010 04 07, 21:04)
O aš želatinos lapelių niekad rankose nesu laikiusi, todėl, gaila, bet nieko negaliu pasakyti apie lapelių ir šaukštelių proporcijas
gaila, o tada bent gal žinai kiek gramų želatinos vienam šaukštelyje? tada pagal lapelius galima pasiskaičiuoti..
QUOTE(Saulėta. @ 2010 04 07, 22:04)
Ačiū Tikrai gėris ir tikrai labai drąsiai rekomenduotinas
apie kond. pieną pamiršot tai saldintas?