sveikos,
gal kuri galetu pasakyti,kaip iskepti paprasta velykine bulka
ar bulka su aguonomis
QUOTE(Kvaksė @ 2010 04 01, 22:53)
sveikos,
ar bulka su aguonomis
ar bulka su aguonomis
As kazkada kepiau bulka su aguonomis,labai skani gavosi-paziurek stai cia,i forma gali ir nedeti.Tikrai labai skanus gavosi.
QUOTE(daividija @ 2010 04 02, 11:04)
As kazkada kepiau bulka su aguonomis,labai skani gavosi-paziurek stai cia,i forma gali ir nedeti.Tikrai labai skanus gavosi.
As taip pat ja kepus.Neesu labai jau uzkietejusi kulinare,bet pavyko puikiai is pirmo karto.
Lenku Kauflande pirkau piraga "juodasis miskas",sudetis gal tokia pat,kaip torto,bet visui sluoksniai po viena,o grietineles ant virsaus storas sluoksnis.Bandysiu gamint,tik nezinau ar nereiktu i grietinele zelatinos ideti?Gal bus nuomoniu.
QUOTE(grazutee @ 2010 04 02, 14:44)
Lenku Kauflande pirkau piraga "juodasis miskas",sudetis gal tokia pat,kaip torto,bet visui sluoksniai po viena,o grietineles ant virsaus storas sluoksnis.Bandysiu gamint,tik nezinau ar nereiktu i grietinele zelatinos ideti?Gal bus nuomoniu.
Grietinėlės standiklį dėkit.
QUOTE(irmulia @ 2010 04 02, 17:02)
Mano šokoladinis bananas
liuks receptas,tik vargu ar man pavyktu taip padaryt....
QUOTE(daividija @ 2010 04 02, 19:45)
liuks receptas,tik vargu ar man pavyktu taip padaryt....
Be abejo tik geriau bananą įpjauti vienoje vietoje išilgai - taip jį lengviau bus pripildyti mase ir užvynioti maistine plėvele
Sulipdziau torteli Velykoms..
apacioj biskvitas (ananasinio torto), antras sluoksnis jogurto putesiai (+zele gabaliukai, persikai, abrikosai, bananai), trecias sluoksnis - plakta grietinele, kiti sluoksniai - tropiku skonio zele, vysnine zele, kivi zele. na o virsus - ivairus vaisiai...
apacioj biskvitas (ananasinio torto), antras sluoksnis jogurto putesiai (+zele gabaliukai, persikai, abrikosai, bananai), trecias sluoksnis - plakta grietinele, kiti sluoksniai - tropiku skonio zele, vysnine zele, kivi zele. na o virsus - ivairus vaisiai...
Na ,merginos, išsikepiau aš vėlykų šventei tokį vėlykinį žiedą. Jei kas norės receptuko tai galite rasti mano tinklalapyje , jei nerastumėte tai žiūrėkite kategorijoje Kepimo Paslaptys.
Ir su artėjančiomis šventėmis visas
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Mano darbai, mano blogas
Ir su artėjančiomis šventėmis visas
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Mano darbai, mano blogas
QUOTE(axioma @ 2010 03 31, 14:33)
Šiandien primakalavau migdolinių sausainių cantuccini.
Išsisaugau
QUOTE(Deresa @ 2010 04 01, 22:17)
gal tiks velykinis - sokoladinis kiausinis
Labai mane žavi tokie kiaušiniai, bet man čia tiek vargo nuolat atrodo kažkodėl... Bet atrodo įspūdingai, šimtas balų!
QUOTE(irmulia @ 2010 04 02, 21:02)
Mano šokoladinis bananas
Va čia tai bent vaizdelis Nerealu
Ir visų velykiniai kepinukai, ir želė tortukas, ir žiedas - labai šaunūs
O aš atnešu sausainių su riešutų sviestu (peanut butter cookies) Labai skanūs, tik labai jau trapučiai - norint neišbarstyti trečdalio sausainio, reikia valgyti labai atsargiai arba dar geriau - su lėkštele, it pyragą
QUOTE(GITALE @ 2010 04 01, 20:20)
kaip daret, supylet i kiausinio luksta? o ar gerai po to nusilupo, nu del to kad kiausinio viduj ten ta plevele tokia yra, neprilipo ptie sokolADO?
Aprašymą su gaminimo eigos nuotraukomis kaip pasigaminti šokoladinį velykinį kiaušinį rasi čia :
receptas