Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis - 21 TEMA!

QUOTE(Grantee @ 2010 02 09, 14:43)
Kvieciu visas paskanauti obuoliu pyragu is pragaro virtuves , tik maniskis is 3 normu  4u.gif  Receptas

Šitas obuolių pyragas man pats pačiausias thumbup.gif thumbup.gif O rudenį kepiau lygiai pagal tokį patį receptą, tik su slyvomis, tai irgi buvo labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 02 11, 13:47)
(nes aš dar jo tiesą sakant ir nemačiau, tik užsikabliavau įskaičius slyvas...smile.gif

Jei gerai supratau, tai apie Daividijos torta kalbate blush2.gif Ji galite pamatyti CIA mirksiukas.gif
Jei suklydau, tai atleiskite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2010 02 11, 23:03)
Jei gerai supratau, tai apie Daividijos torta kalbate  blush2.gif  Ji galite pamatyti CIA  mirksiukas.gif
Jei suklydau, tai atleiskite  4u.gif

ačiū labai 4u.gif

nu va.
sakiau,kad jau vien produktus ir procesa paskaičius - gėris............... o dabar ir foto pamačius wub.gif wub.gif
velniop tuos valentinus, aš užsidarau savaitgaliui virtuvėj ir mirkau slyvasssss!!!!!

Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2010 02 11, 14:07)
Šitas obuolių pyragas man pats pačiausias thumbup.gif  thumbup.gif O rudenį kepiau lygiai pagal tokį patį receptą, tik su slyvomis, tai irgi buvo labai thumbup.gif

Man asmeniskai jis pagal recepta yra gan saldokas, bet siaip pats jo gaminimas tai greitas malonumas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2010 02 12, 08:58)
Man asmeniskai jis pagal recepta yra gan saldokas, bet siaip pats jo gaminimas tai greitas malonumas  thumbup.gif

jis visai nesaldus schmoll.gif ,tik tas sokoladas ant virsaus saldumo priduoda.
Atsakyti
daividija, as apie obuoliu pyraga is pragaro virtuves, ar mes apie ta pati snekam? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2010 02 12, 10:52)
daividija, as apie obuoliu pyraga is pragaro virtuves, ar mes apie ta pati snekam?  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi ne,susimakalavau lotuliukas.gif
Atsakyti
visko buna biggrin.gif
Atsakyti
na jau zefyriuku gaminimo manija praejo... bet vistiek pasirodysiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nervita: 12 vasario 2010 - 18:08
O receptuką parašysit? ax.gif
Atsakyti
http://www.supermama...;#entry34173846
receptas is cia.. jau antra recepta jos isbandau ir jie tikrai liuksiski thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nervita @ 2010 02 12, 19:06)
na jau zefyriuku gaminimo manija praejo... bet vistiek pasirodysiu ax.gif

Kokie superiski isejo thumbup.gif Labai tiktu tortui puosti wub.gif

QUOTE(Nervita @ 2010 02 12, 21:15)
http://www.supermama...;#entry34173846
receptas is cia.. jau antra recepta jos isbandau ir jie tikrai liuksiski thumbup.gif

Nervita, aciu smile.gif 4u.gif Kaip smagu girdet, kad patinka mano receptai 4u.gif
Atsakyti