QUOTE(Nervita @ 2010 02 26, 09:56)
radau Maximoj
... man po jusu daryti butu daug drasiau
As seniai jau audziu minti baklava pasidaryt, bet as jos nesu ragavus niekad, tik vis girdziu, kad labai skani
Tai jei ir pasidaryciau pirma, nezinociau, ar toks pat skonis, kaip tikros baklavos
QUOTE(Renatina @ 2010 02 26, 11:21)
Maximinius?
Tai kad jie pastaruoju metu taaaaip makliavoja! kažkada nusipirkom tokį nediduką, cukraus pudra apibarstytą, keliom uogom apdėtą (įžanga dėl to,kad pasiaiškinčiau,kad "mascarponės" pirkdama nemačiau), o prapjovus masę išvydau kažkokią kakavinę!!
Paimprovizavo....
Skonio reikalas,matyt,bet jie tikrai tokie mažai originalios mascarponės teturintys.
Naminis šis atrodo puikiai, mėgstu ir aš tokį
Na as kazkaip ant skaniu uztaikydavau
Tik kad brangus jie labai
Maziukas tortukas kainuoja tiek, kiek namie darytas arklisko dydzio tortas
O naminis naturalesnio skonio, nesijaucia sintetikos jokios.
QUOTE(*meduota* @ 2010 02 26, 12:43)
kokia savikaina gavosi torto?
Neskaiciavau, bet galit daugmaz primest pagal nurodytus produktus. Maskarpone 13.99 Lt kainavo, visa kita zinosit kiek
Bet tortas laaaaabai didelis iseina is nurodyto kiekio. Vos tilpo kremas i 26 cm. forma. Galima butu maziau bent 200 gr. deti.
"I breath in Love, I breath out Love, everything is Love, I'M LOVE."