Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis - 21 TEMA!

QUOTE(Nova @ 2010 02 25, 23:53)
O kur sitos teslos radote?

radau Maximoj 4u.gif ... man po jusu daryti butu daug drasiau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Lion @ 2010 02 25, 23:41)
Dariau pries kelias dienas  doh.gif Kazi ar dar kada darysiu  unsure.gif  Su tikraja baklava tikrai nera ka lygint, cinamonas man cia isvis nelabai derinasi  unsure.gif  Na bet skonio reikalas  mirksiukas.gif

tai ar neisejo, ar tiesiog buvo neskanu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mergyte83 @ 2010 02 23, 20:41)
Ryziu pudingas pagal Beata

user posted image

Išbandytas mirksiukas.gif viskas kaip ir pavyko, tik aš pirkau, kaip merginos rekomendavos, apvaliuosius ryžius. Niekas niekur neprisvilo, viskas gavosi thumbup.gif drinks_cheers.gif Tik tiek, kad aš ne pudingų valgytoja. Ta prasme nežinau juos šiltus ar šaltus valgyt doh.gif blush2.gif ir tikrai kokia konsistencija gautis turi. Maniškė sakė, kad labai skani košė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2010 02 25, 21:29)
O negalima tiesiai is kokoso? ax.gif Nu jauciu cia ir paklausiau bigsmile.gif

lotuliukas.gif o kokose siaip tik toks vandeningas skystis buna, visiskai nepanasus i kokosu piena mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2010 02 25, 14:46)
Elena, aciu  4u.gif  blush2.gif Ir as esu didele maskrpones gerbeja  drinks_cheers.gif  Sita torta jau seniai norejau pabandyti, nes labai tuos Maximinius megstu.. Bet sitas namu gamybos man net skanesnis gavosi, toks naturalesnis skonis, ir su rugstele  thumbup.gif Pabandyk butinai, ir parasyk, kaip kas gavos  cool.gif

Maximinius? blink.gif Tai kad jie pastaruoju metu taaaaip makliavoja! kažkada nusipirkom tokį nediduką, cukraus pudra apibarstytą, keliom uogom apdėtą (įžanga dėl to,kad pasiaiškinčiau,kad "mascarponės" pirkdama nemačiau), o prapjovus masę išvydau kažkokią kakavinę!! schmoll.gif Paimprovizavo....
Skonio reikalas,matyt,bet jie tikrai tokie mažai originalios mascarponės teturintys.
Naminis šis atrodo puikiai, mėgstu ir aš tokį 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Nervita @ 2010 02 25, 23:24)
perskaicius apie konditerini dzema ieskojau jo, bet neradau..todel ir naudojau toki koki turejau ax.gif .. na kita karta reiks geriau paieskoti biggrin.gif ...
Papildyta:
kol dar nedingo noras kepti skanumynus, tai darysiu baklava, radau tos phyllio teslos ko jau taip pat nesitikejau ir bandysiu pagal si recepta http://giedrius-v.li....com/38764.html gal kas nors jau bandete...  4u.gif

as esu dariusi - mums patiko. 4u.gif tik tuo sirupu sulaistyti reiketu kuo daugiau, nes man virsutinis sluoksnis per sausas buvo..
Atsakyti
QUOTE(Nervita @ 2010 02 25, 20:24)
perskaicius apie konditerini dzema ieskojau jo, bet neradau..todel ir naudojau toki koki turejau ax.gif .. na kita karta reiks geriau paieskoti biggrin.gif ...
Papildyta:
kol dar nedingo noras kepti skanumynus, tai darysiu baklava, radau tos phyllio teslos ko jau taip pat nesitikejau ir bandysiu pagal si recepta http://giedrius-v.li....com/38764.html gal kas nors jau bandete...  4u.gif

dariau as,bet ne pagal ta recepta,principas panasus-be cinamonu ten jokiu.man patiko-megstu baklava wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2010 02 25, 12:58)
Pabandžiau pasidaryti Maskarpones torta, kuriuos labai megstu pirktinius. Net nesitikejau, kad pavyks taip puikiai  - skanesnis, nei pirktas smile.gif

kokia savikaina gavosi torto?
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2010 02 26, 12:41)
dariau as,bet ne pagal ta recepta,principas panasus-be cinamonu ten jokiu.man patiko-megstu baklava wub.gif

o pagal koki gaminai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nervita @ 2010 02 26, 09:56)
radau Maximoj 4u.gif ... man po jusu daryti butu daug drasiau blush2.gif

As seniai jau audziu minti baklava pasidaryt, bet as jos nesu ragavus niekad, tik vis girdziu, kad labai skani ax.gif Tai jei ir pasidaryciau pirma, nezinociau, ar toks pat skonis, kaip tikros baklavos smile.gif

QUOTE(Renatina @ 2010 02 26, 11:21)
Maximinius? blink.gif Tai kad jie pastaruoju metu taaaaip makliavoja! kažkada nusipirkom tokį nediduką, cukraus pudra apibarstytą, keliom uogom apdėtą (įžanga dėl to,kad pasiaiškinčiau,kad "mascarponės" pirkdama nemačiau), o prapjovus masę išvydau kažkokią kakavinę!! schmoll.gif  Paimprovizavo....
Skonio reikalas,matyt,bet jie tikrai tokie mažai originalios mascarponės teturintys.
Naminis šis atrodo puikiai, mėgstu ir aš tokį 4u.gif

Na as kazkaip ant skaniu uztaikydavau smile.gif Tik kad brangus jie labai doh.gif Maziukas tortukas kainuoja tiek, kiek namie darytas arklisko dydzio tortas biggrin.gif O naminis naturalesnio skonio, nesijaucia sintetikos jokios.

QUOTE(*meduota* @ 2010 02 26, 12:43)
kokia savikaina gavosi torto?

Neskaiciavau, bet galit daugmaz primest pagal nurodytus produktus. Maskarpone 13.99 Lt kainavo, visa kita zinosit kiek mirksiukas.gif Bet tortas laaaaabai didelis iseina is nurodyto kiekio. Vos tilpo kremas i 26 cm. forma. Galima butu maziau bent 200 gr. deti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nova: 26 vasario 2010 - 12:01
As maskarponinius tortus irgi labai megstu mmmmmmmm wub.gif

o tie pirktiniai- sudetyje tos maskarpones buna dazniausiai 17 proc., toliau augaline grietinele( kurioje nnnnnnn EEEE, bet cia ne apie juos dabar), kai kurios kepyklos naudoja kefyta vietoje jogurto ir t.t Nu zodziu........ doh.gif

Daividija- as tavo receptus jau i atskira segtuva segu. Nu receptukai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meduolytee: 26 vasario 2010 - 13:27
QUOTE(meduolytee @ 2010 02 26, 11:25)
As maskarponinius tortus irgi labai megstu mmmmmmmm  wub.gif

o tie pirktiniai- sudetyje tos maskarpones buna dazniausiai 17 proc., toliau augaline grietinele( kurioje nnnnnnn EEEE, bet cia ne apie juos dabar), kai kurios kepyklos naudoja kefyta vietoje jogurto ir t.t Nu zodziu........  doh.gif

Daividija- as tavo receptus jau i atskira segtuva segu. Nu receptukai  4u.gif

tai as ir sakau,kad kai pragavau,tai nesupratau skonio g.gif
bet Novos torta brolienei iskepsiu is dvigubos normos,tegu apsiryja lotuliukas.gif

blush2.gif
Atsakyti
man tavo su kokosais pyragas ir sokoladu apsiryjimas

kiek iskepu- tiek eilej stovi seimyna, kam daugiau teks.

lotuliukas.gif

siandien kepsiu ta sidomybes kur per svirksta spausti ir su zirklem kirpti lotuliukas.gif
Atsakyti