Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis - 21 TEMA!

QUOTE(Nervita @ 2010 02 25, 11:40)
Kepiau ir as vakar tokius..na nezinau man tai jie nebuvo ypatingai skanus..dzemas visas isbego..gal tik vienam kitam liko.. ax.gif labiausia bijojau kad tesla neiskils, bet ji iskilo, o apie dzema net negalvojau kad taip isbegs... na si syki man nelabai pasiseke su siuo kepiniu blush2.gif

gaila unsure.gif bet zinai, as buvau ir rasius jog jei gerai nesusuki tai isbega dzemas mirksiukas.gif o visa kita jau kaip sakoma skonio reikalas mirksiukas.gif jei tau didesne dalis isbego, tai beliko tik bulka ...
Atsakyti
sveiki,
uzsukau i sia temele ieskodama patarimo: dariau torta ir man liko biskvito bei kremo. Noreciau pasidaryti pyragelius ar saldainius. Idomu ar iseitu jeigu i sviestini -grietineles krema ideciau zelatinos, kai prades kremas stingti, ji isplakus gautusi kazkas panasaus i pauksciu piena g.gif Galvoju tada uzdeciau to kremo ant biskvito, kai susaltu uzpillciau sokoladu ir supjaustyciau vieno kasnio gabaleliais - ale saldainiai biggrin.gif Bet is to ka as turiu ar imanoma kazka panasaus padaryti?
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2010 02 25, 16:36)
gaila   unsure.gif  bet zinai, as buvau ir rasius jog jei gerai nesusuki tai isbega dzemas  mirksiukas.gif o visa kita jau kaip sakoma skonio reikalas  mirksiukas.gif  jei tau didesne dalis isbego, tai beliko tik bulka ...

tai vat tikriausia neteisingai vyniojau g.gif ... as ir sakau liko tik bulka, bet visi gyre, matyt nenorejo izeisti ir sake kad ne bulka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nervita: 25 vasario 2010 - 16:52
QUOTE(Nova @ 2010 02 25, 10:38)
Smagu, kad patiko smile.gif As ji irgi dar kepsiu ne karta tikrai  drinks_cheers.gif

jis tikrai taps vienu is megiamiausiu 4u.gif
Atsakyti
Labutis,
Viename recepte buvo minimas kokosų pienas. Kur jo galima nusipirkti???
Kiek ieškojau-neradau... Gal praeidavau g.gif g.gif g.gif
Kur ieškoti? Prie konservų??? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2010 02 25, 16:30)
Labutis,
Kiek ieškojau-neradau... Gal praeidavau g.gif  g.gif  g.gif

as manau jog azijietisku produktu skyriuje rasi greiciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nervita @ 2010 02 25, 12:40)
Kepiau ir as vakar tokius..na nezinau man tai jie nebuvo ypatingai skanus..dzemas visas isbego..gal tik vienam kitam liko.. ax.gif labiausia bijojau kad tesla neiskils, bet ji iskilo, o apie dzema net negalvojau kad taip isbegs... na si syki man nelabai pasiseke su siuo kepiniu blush2.gif

O jus pabandykite dzema arba idara skirta kepiniams bigsmile.gif Superinis dalykas thumbup.gif Man anksciau taip pat viskas bego, o dabar naudoju juos ir nei lasiuko neisbega schmoll.gif Be to ir skanus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2010 02 25, 22:50)
O jus pabandykite dzema arba idara skirta kepiniams  bigsmile.gif  Superinis dalykas  thumbup.gif Man anksciau taip pat viskas bego, o dabar naudoju juos ir nei lasiuko neisbega  schmoll.gif Be to ir skanus  biggrin.gif

perskaicius apie konditerini dzema ieskojau jo, bet neradau..todel ir naudojau toki koki turejau ax.gif .. na kita karta reiks geriau paieskoti biggrin.gif ...
Papildyta:
kol dar nedingo noras kepti skanumynus, tai darysiu baklava, radau tos phyllio teslos ko jau taip pat nesitikejau ir bandysiu pagal si recepta http://giedrius-v.li....com/38764.html gal kas nors jau bandete... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2010 02 25, 17:30)
Labutis,
Kiek ieškojau-neradau... Gal praeidavau g.gif  g.gif  g.gif

O negalima tiesiai is kokoso? ax.gif Nu jauciu cia ir paklausiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nervita @ 2010 02 25, 21:24)
perskaicius apie konditerini dzema ieskojau jo, bet neradau..todel ir naudojau toki koki turejau ax.gif .. na kita karta reiks geriau paieskoti biggrin.gif ...
Papildyta:
kol dar nedingo noras kepti skanumynus, tai darysiu baklava, radau tos phyllio teslos ko jau taip pat nesitikejau ir bandysiu pagal si recepta http://giedrius-v.li....com/38764.html gal kas nors jau bandete...  4u.gif

Dariau pries kelias dienas doh.gif Kazi ar dar kada darysiu unsure.gif Su tikraja baklava tikrai nera ka lygint, cinamonas man cia isvis nelabai derinasi unsure.gif Na bet skonio reikalas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nervita @ 2010 02 25, 23:24)
radau tos phyllio teslos ko jau taip pat nesitikejau ir bandysiu pagal si recepta http://giedrius-v.li....com/38764.html gal kas nors jau bandete...  4u.gif

O kur sitos teslos radote?
Atsakyti
QUOTE(nimfa_9 @ 2010 02 19, 23:02)
Labas vakaras mūsų šiandienos vakaro desertas  4u.gif

user posted image

vafliai su ledais bananais ir kivių gabaliukais. ir gaivu ir skanu ir paprasta...  ax.gif

fantastiskai skaniai atrodo
Atsakyti