Triufeliai su brendyje ismirkintomis dziovintomis vysniomisOriginalas
ciaLabai megstu naminius triufelius,o jei jie dar pagaminti is gero sokolado,tai tiesiog apsivalgymas
280g gero sokolado(as naudojau 75%),
3v.s. sviesto,
puse puodelio grietineles,
brendzio+dziovintu vysniu.
Vysnias uzmerkti brendyje ir palikti bent parai.Tada nuvarvinti per sieteli ir padeti leksteleje,kad apdziutu(as nedziovinau,o naudojau slapias).
Sokolada sulauzyti,sudeti sviesta ir istirpinti vandens voneleje.KItame puode uzkaitinti grietinele ir supilti i sokolada,gerai ismaisyti,ipilti brendzio(mazdaug 1/4 puodelio,tinka nuo mirkintu vysniu).
mase paseti saldytuvan 2 val,kad apstingtu.Tada sauksteliu imti daryti rutuliukus,i vidu ikisti po vysnia.padeti vel i saldytuva.Istirpinti sokolado ir pamerkti triufelius,galima kakavoje.Megautis