Pradedam 21 temą Saldžių receptų su nuotraukomis!
Toliau draugiškai dalinamės saldumynų receptais, patirtimi, patarimais ir nepamirštam parodyti savo gamintų saldumynų NUOTRAUKŲ
Sena tema štai čia - 20 tema
Saldžios sėkmės visoms
QUOTE(aguonele @ 2010 02 09, 09:25)
man labai sausai atrodo jis,jokio purumo nesimato ... idomiai , kaip kitas pyragas atrodo , kazin kodel
sausas labai, tai tikrai nebuvo , bet vot man kažko šlapiau norėjosi, tai gal ir trūko to apelsino
nerandu torto su džiovintom slyvom, help
Galiu tik recepta issaugota Tikiuosi Daividija nesupyks
Biskvitas
- 6 dideli kiausiniai-tryniai atskirti nuo baltymu
- 150 g smulkaus cukraus
- 50 kakvos milteliu.
Idaras:
- 400 г dziovintu slyvu,uzpiltu nakciai brendziu,
- 120 ml brendzio,
- 1 v.s. grietines(grietineles)
ganasas:
150g kartaus sokolado,
1v.s. grietineles
Ikaitinti orkaite 180C.
dvi 20cm skersmens torto formas istepti riebalais.
kiausiniu baltymus isplakti iki standziu putu.
kiausiniu trynius isplakti su cukrumi,kol mase taps beveik balta,imaisyti kakava.Atsargiai imaisyti baltymus.Sukresti puse teslos i viena forma,kita puse i kita ir iskepti du biskvitus.
Idarui skirtas ismirkintas slyvas sumalti blenderiu,(keleta slyvikiu palikti papuosimui)supilti brendi ir grietine,isplakti.
Ant vieno biskvito sutepti krema,uzvozti kitu biskvitu.Aptepti ganasu.
ganasui skirta sokolada istirpinti(i ji pamerkti atidetas slyvas ir palikti nudziuti ant kepimo popieriaus),sudeti grietinele ir gerai ismaisyti,kai truputi atves,aptepti torta.Puosti slyvikemis ar dar kaip nors
mano komentaras:
tortas lengvai pagaminamas,labai alkoholinis(kalantis i galva),tikrai ne vaikams,turiu valgyti pasislepus,kad nematytu
Biskvita kepiau viena is 5 kiausiniu ir ji perpjoviau per puse.Buvo kaip tik.I ji tikrai nesideda jokie miltai,uztenka kakavos.I slyvas papuosimams idejau po graikiska riesuta ir jas beveik visas suvalgiau,todel torta teko puosti bele kaip
Slyvas mirkiau 3 paras(laimei uzsimerkiau daug daugiau,nes vis atsidarydavau saldytuva ir jas valgiau )...tiek,man laaabai skanu,ne per saldu,ne per riebu,svaigu
Biskvitas
- 6 dideli kiausiniai-tryniai atskirti nuo baltymu
- 150 g smulkaus cukraus
- 50 kakvos milteliu.
Idaras:
- 400 г dziovintu slyvu,uzpiltu nakciai brendziu,
- 120 ml brendzio,
- 1 v.s. grietines(grietineles)
ganasas:
150g kartaus sokolado,
1v.s. grietineles
Ikaitinti orkaite 180C.
dvi 20cm skersmens torto formas istepti riebalais.
kiausiniu baltymus isplakti iki standziu putu.
kiausiniu trynius isplakti su cukrumi,kol mase taps beveik balta,imaisyti kakava.Atsargiai imaisyti baltymus.Sukresti puse teslos i viena forma,kita puse i kita ir iskepti du biskvitus.
Idarui skirtas ismirkintas slyvas sumalti blenderiu,(keleta slyvikiu palikti papuosimui)supilti brendi ir grietine,isplakti.
Ant vieno biskvito sutepti krema,uzvozti kitu biskvitu.Aptepti ganasu.
ganasui skirta sokolada istirpinti(i ji pamerkti atidetas slyvas ir palikti nudziuti ant kepimo popieriaus),sudeti grietinele ir gerai ismaisyti,kai truputi atves,aptepti torta.Puosti slyvikemis ar dar kaip nors
mano komentaras:
tortas lengvai pagaminamas,labai alkoholinis(kalantis i galva),tikrai ne vaikams,turiu valgyti pasislepus,kad nematytu
Biskvita kepiau viena is 5 kiausiniu ir ji perpjoviau per puse.Buvo kaip tik.I ji tikrai nesideda jokie miltai,uztenka kakavos.I slyvas papuosimams idejau po graikiska riesuta ir jas beveik visas suvalgiau,todel torta teko puosti bele kaip
Slyvas mirkiau 3 paras(laimei uzsimerkiau daug daugiau,nes vis atsidarydavau saldytuva ir jas valgiau )...tiek,man laaabai skanu,ne per saldu,ne per riebu,svaigu
QUOTE(laurindre @ 2010 02 09, 16:44)
Galiu tik recepta issaugota
ačiū
skaitosi tai tikrai skaniai
Gal galit man paaiskinti Susigundziau zefyriukus pasidaryt, bet recepte niekur nerandu kur ta soda dedasi
QUOTE(Laurita_22 @ 2010 02 09, 17:56)
Gal galit man paaiskinti Susigundziau zefyriukus pasidaryt, bet recepte niekur nerandu kur ta soda dedasi
Sudėti plakant paskutinį kartą
Cituoju:Galiausiai suberti vanilinį cukrų, sodą ir dar plakti 5 min. Gausime tirštą masę. Ją palikti pastovėti 10 min
QUOTE(bjaurybe @ 2010 02 09, 13:49)
sausas labai, tai tikrai nebuvo , bet vot man kažko šlapiau norėjosi, tai gal ir trūko to apelsino
tai manau jog dar vienas apelsinas butu nepamaises apelsinai apelsinam nelygus, zinai vienam maziau kitam daugiau sulciu . Man tai tas pyragas toks purus buvo,jog tiesiog tirpo burnoje
QUOTE(aguonele @ 2010 02 09, 22:50)
tai manau jog dar vienas apelsinas butu nepamaises apelsinai apelsinam nelygus, zinai vienam maziau kitam daugiau sulciu . Man tai tas pyragas toks purus buvo,jog tiesiog tirpo burnoje
kepiau as ji ir jis man kazkaip neiskilo toks sunkus gavosi, kaip sukrites, idomu kodel?
Atnesu be proto skanu Mangu muso tortuka Receptas anglu kalba cia
Is tikruju galima daryti su bet kokiais vaisiais, bet cia buvo duokle mangu fanatams
Viska dariau pagal recepta, tik grietineles dejau 400 ml ir biskvita truputi palaisciau sirupu (trinti mangai, truputis vandens, cukraus ir citrinos sulciu, viska truputi pavirti).
Skanaus
Is tikruju galima daryti su bet kokiais vaisiais, bet cia buvo duokle mangu fanatams
Viska dariau pagal recepta, tik grietineles dejau 400 ml ir biskvita truputi palaisciau sirupu (trinti mangai, truputis vandens, cukraus ir citrinos sulciu, viska truputi pavirti).
Skanaus
QUOTE(emilly @ 2010 02 09, 19:14)
Sudėti plakant paskutinį kartą
Cituoju:Galiausiai suberti vanilinį cukrų, sodą ir dar plakti 5 min. Gausime tirštą masę. Ją palikti pastovėti 10 min
Cituoju:Galiausiai suberti vanilinį cukrų, sodą ir dar plakti 5 min. Gausime tirštą masę. Ją palikti pastovėti 10 min
Dariau ir as tuos zefyriukus, bet tiesa sakant, taip ir nesuprantu kam ta soda ten reikalinga , man ji visa skoni gadino. labai jau jautesi tas dodos skonis, nors tikrai as jos nepadauginau, dejau 1g (dariau is 300 gr cukraus)