Įkraunama...
Įkraunama...

J.Dobkevičiaus progimnazija

QUOTE(muminukas @ 2012 01 23, 14:01)
ar jau kalbėjot ką nors dėl uniformų?

gal žinote, kokios pirmokų mokytojos?  na, atsiliepimai apie jas.

Dėl uniformų,tai jas reikia nešioti,bent švarkus.Čia dar ir nuo klasės auklėtojos priklauso,pas mus pradžioj dauguma ėjo apsirengę,kaip norėjo,o dabar vaikas sako,kad auklėtoja liepė dėtis švarkus.Bet klasėj tik mano vaikas,iš berniukų,eina su pasiūtu švarku,na tokiu kokio reikėjo,o kiti su paprastais,kas kokius turi,tokius nešioja...tai va kitais metais nesiruošiu siūti,pinigai nesimėto ir pas mane ax.gif
O dėl pradinukų mokytojų negaliu nieko patarti,nelankėm pradinės čia.Gal atsiras lankančių ir parašys,nes ir mano panelei po gerų metų reiks eiti į 1 klasę 4u.gif
Atsakyti
Gal žinote, kada bus atvirų durų diena? Julijanava jau paskelbė. Dobkevičiaus tinklalapyje dar nėra, bet gal turite žinių iš vidaus?
Atsakyti
o kada Julijanavoj atviru duru diena?
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(GintareM @ 2012 02 29, 12:36)
o kada Julijanavoj atviru duru diena?

Kovo 29 d. biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, daugelis klausiate apie J.Dobkevičiaus vidurinę mokyklą. Mano duktė lanko šią mokyklą. Esu labai patenkinta.Daug naujų , aktyvių mokytojų, pavaduotojos jaunos, aktyvios. Puikus bendravimas administracijos su mokiniais ir tėveliais. Kaip atnešiau prašymą į mokyklą, mane sutiko labai šiltai, aprodė mokyklą, papasakojo apie mokytojus, užklasinę veiklą. Išėjau iš mokyklos pakylėta ir rami.
Duktė mokinasi šioje mokykloje ir mes abi esame labai patenkintos, nes oras geras, tai ne Senamiestyje,juk mūsų vaikai mokykloje praleidžią pusę dienos. Renovuotas puikus stadionas, sporto salė, aktų salė. Labai daug įvairiausių vaikams renginių. Patariu Aleksotiškiams leisti vaikus į šią mokyklą, seni gandai apie ją ,kuriuos ir aš girdėjau, nepasitvirtino. Tų blogų mokytojų , jau nėra.
Papildyta:
QUOTE(muminukas @ 2012 01 23, 14:01)
ar jau kalbėjot ką nors dėl uniformų?

gal žinote, kokios pirmokų mokytojos?  na, atsiliepimai apie jas.

Žinau apie pradinių klasių mokytojas, nes pati leisiu šiemet sūnų į J.Dobkevičiaus 1klasę. Mokytojos: L.Prochorskienė- puiki mokytoja, labai gerai paruošia mokinius ( tuos , kurie nori išmokti ir net tuos, kurie tingi) aišku reikalingos pastangos ir mūsų tėvelių. J.Tamašauskienė- švelni, rami mokytoja, daug užsiima su mokiniais.Abi yra puikios mokytojos, nebėga po darbo tekinos namo, daug laiko skiria mokiniams. Dar sužinojau, kad yra mokykloje prailginta grupė, kas irgi yra laBAI PUIKU. nuo 12.00-17.00. Kaina 80lt. +3lt. pietūs. Tai man irgi labai aktualu.Prailgintoje grupėje dirba jaunos būsimos mokytojos, labai aktyviai bendrauja su vaikais.Kovo 28 d. bus atvirų durų diena- užsukite ir viską sužinosite patys. smile.gif
Atsakyti
skaitau sia tema, nes paciai aktualu, noreciau savo vaika leisti i sia mokykla, bet jau dabar visai susisuko galvele:) g.gif radau internete toki parasyma kazkieno www.skundai.lt tai jau dabar visai ir nebesuprantu, kokios tos mokytojos ar tokios geros ir ramios ar tokios kitokios, apie kurias raso kitur.....prisegu ka radau....kaip suprantu, kol pats nepamatysi ir neusipazinti tai sunku bus susidaryti ta nuomone...nes internete ji kardinaliai skirtinga...
geras 2010-03-31 14:
J. Dobkeviciaus vid. m-kloje kaune, yra pradiniu klasiu mokytoja Jovita Tamasauskiene, kuri traumuoja vaikus. Kai vaikai blogai padaro uzduotis ji supleso ju sasiuvinius, kad ir gerai mokosi ji vistiek sako jiems kad jie blogai mokosi ir juos traumuoja, taip issireikalauja sau dovanu. Karta mano vaikas kai atsakinejo prie lentos, ji prie visa klase ji pavadino kad jis priklauso vienai zmoniu rusiai ir visa klase pries ji sukurste. Niekas su juo iki siol nebendrauja is klases, o vaiko savijauta yra psichologines bukles.
Kai vaikai vaikai snekasi pamoku metu ji ju nesudrausmina, o ateina su stikline vandens ir apipurskia arba apipila.
Karta vieno vaiko paklause is matematikos kad jis atsakytu i jos pateikta klausyma, jis nesuprato, ji atejo prie jo paaiskino dar karta, o jis vistiek nesuprato, ji paeme jam uz virsugalvio ir trenke i stala. Vaikas labai verke, o kai baiges pamoka ji priejo prie jo ir paprase kad jis tevams nesakytu.
Dar zinau viena dalyka, kai ji atsisedus ant mokinio stalo vaikus mokina kaip renktis ar nesioti lankelius, aikina kam reikia dezodorantus naudoti ar dazytis.
Karta mano vaikas atsakinejo is matematikos, neatsake i viena jos pateikta klausyma, o ji jam parase du dvejetus ir dar pastaba.

Atsakyti
Mano dukra mokosi žemesnėje pradinėje klasėje, ne ketvirtoje. Paklausus apie mokytoją Tamašauskienę, sakė, kad griežtoka, bet daugiau nieko negalėjo atsakyti, nes nelabai susidūrus. Iš kitos pusės, dukros mokytoja prieš maniškei pradedant mokytis, kitų vaikų buvo apibūdinta kaip laaabai girežta, bet yra pati mylymiausia dabar ir mano akimis žiūrint visai ne griežta biggrin.gif Taip, kad vaikų vertinimai ne visada atitinka tiesą.
Dėl šio skundų.lt komentaro, sunku būtų patikėti, kad tai būtų tiesa... Manau, tai būtų nuskambėję per visą mokyklą ir už jos ribų... Nieko panašaus nesame girdėję.

Mokytoją Loretą žinau asmeniškai, tikrai gera mokytoja 4u.gif
Atsakyti
ir man sunku patikėti tuo skundu schmoll.gif be to, klases rinks dvi mokytojos smile.gif
Atsakyti
na, po atvirų durų dienos neliko abejonių - keliausim į Dobkevičiaus mokyklą. vis dėlto praeities šešėliai yra stiprūs. o senųjų mokytojų nelikę, naujas kolektyvas.
Atsakyti
Muminuk, kiek supratau, atvirų durų diena buvo verta dėmesio. Aš nesuspėjau sudalyvauti. Man ši mokykla taip pat visai patraukli pasirodė, tik kad susisiekimas labai jau prastas.Nuo autobuso sustojimo dar geras gabalėlis paėjėti. Tektų vežioti, o tai jau didelis trukdis normaliai dirbant...
Atsakyti
QUOTE(AGI @ 2012 03 28, 20:12)
Muminuk, kiek supratau, atvirų durų diena buvo verta dėmesio. Aš nesuspėjau sudalyvauti. Man ši mokykla taip pat visai patraukli pasirodė, tik kad susisiekimas labai jau prastas.Nuo autobuso sustojimo dar geras gabalėlis paėjėti.  Tektų vežioti, o tai jau didelis trukdis normaliai dirbant...

AGI, mes vakar kaip tik su vaiku ėjome - gabaliukas ne per didžiausias, na, dešimt minučių maksimum. be to, rytais važiuoja vienuoliktas autobusas, grafikas suderintas su pamokų laiku - galima vieną stotelę pavažiuoti smile.gif daug vaikučių ir važiuoja. o paėjėti nėra blogai, vis judėjimas smile.gif

iš tiesų toje atskirtyje ir pliusų galima įžvelgti - grynesnis oras, didesnė atskirtis nuo pagundų.
mokyklos teritorija aptverta.

klasės erdvios, moksleiviai sėdi vienviečiuose naujuose suoluose. mažiukai turi atskirą rūbinę. veikia prailginta grupė (iki 17 val.), kurią lankydami moksleiviai gali lankyti ir būrelius: chorą, kažkokius šokius, futbolą, krepšinį, lyg dailę, etc. šokiai yra gal kokie modernūs ir tautiniai - tas mane nudžiugino, planuoju leisti, kadangi paskui universitete praverčia smile.gif

mokyklos liemenes siuva Tometa - Draugystės g. 19. Pasiskambinau, pradinukų liemenė 65 litai.

galima eiti valgyti į valgyklą būnant toje prailgintoje grupėje, galima neštis sumuštinių ar maisto termosą, mokytoja arbatos išverda.

kaip berniukų mamą paperka ir stadionas - šiuolaikiškas, su futbolo aikšte, atitverta aikštele krepšiniui, bėgimo takeliai.
mažiukus - antrokus ar trečiokus - veža į baseiną Centre. pats baseinas nemokamai būdavo, kol eis mūsiškiai, gali ir pasikeisti - čia jau finansavimo visokios programos.

dar matau pliusą ir mokyklos mažume - galimas individualesnis priėjimas prie moksleivių, džaugsmų ir problemų.

taip pat mes galvojame rinktis nuo penktos klasės sustiprintą prancūzų, mokykla turi Emile klasę. nors tikrai dalis tėvų rinksis rusų, bet tiek, kiek šiuolaikiniai vaikai išmoksta rusų kalbos, galima išmokyti ir namuose. o sustiprintas integruotas mokymas yra rimta smile.gif
Atsakyti