QUOTE(muminukas @ 2010 12 29, 13:50)
1. Ar patenkinti mokytoja (pavardės galit nerašyti, mes dar tik nuo 2012 į pirmą klasę), 2. pačios mokyklos veikla (renginiai, būreliai, bendravimas su tėvais"),
3. ar mokama prailginta grupė, ar yra galimybė pavalgyti (jei lanko ir prailgintą, tai tikriausiai ir savo užkandžių reikia)?

Pati mokyklą seniai baigiau, nebežinau, kaip viskas šiais laikais
Papildyta:
4. Ar prailgintoje ir pamokas ruošia?
1. Mūsų pradinių klasių mokytoja tikai šauni, nors visko būna, bet didelių nusiskundimų nei aš, nei mano vaikas mokytoja neturime. Kiek teko pažinti kitas mokytojas (aš baigus šitą mokyklą), gal tik viena kita mokytoja yra, pas kurią nenorėčiau, kad mano vaikas mokintųsi.
2. Mokykloje kaip ir pastiprintas meninis ugdymas, būrelių tikrai nemažai - sporto įvairūs, šokiai, choras, kalbų būreliai vyresnėse klasėse ir kt. Gali būti, kad nežinau kitų, nes jų mano vaikas nelanko
3. Prailginta mokama, bet kiek domėjausi, pigesnė negu kažkur kitose mokyklose (šiemet už prailgintą iki 17 val. mokame 60 lt., iki 16 val. - 50 lt.). Per prailgintą visada vaikai su mokytoja geria arbatėlę ir valgo savo užkandžius atsineštus (turbūt yra ir galimybė nusipirkti valgykloje kažko, nes valgykla iki 15 val., man atrodo, dirba). Pavalgyti pietus valgykloje galima išsipirkti už savaitę, mėnesį ir pan. Vaikas sakė, kad skanu
4. Taip, pamokas paruošia prailgintoje, namie nebereikia