Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gėdinatės prisipažinti kad...

Kad sedziu sm-man negeda.. Bet butu nesmagu,jei kas paklaustu-ka as cia veikiu.. Nes nezinociau ka atsakyt.. Ieskau info-na kiek jau cia tos neikainojamos info? Yr kruvos kitu vietu,kur ta info daug rimtesne ir issamesne. Matuojuos situacijas-cia arciau tiesos.. Na, dar idomios diskusijos kartais uzkabina-cia jau kaip ir saves ieskojimas gaunasi.. O daugiau-vat labai idomu man, ka zmones randa ar ko iesko sm.. ?
Atsakyti
ne
Atsakyti
QUOTE(rusnele @ 2010 02 08, 23:59)
Cia tiek daug besilankanciu forumo dalyviu... galima sakyti puse Lietuvos cia sedi  biggrin.gif Bet kodel dauguma bijo/nenori prisipazinti? Geda? Ne lygis? Kaip manote?

Mes moterys megstam papletkavot, lakstingala negali neciulbet smile.gif todel nera ko gedytis
Atsakyti
o kodėl reiktų gėdintis g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulė_virė @ 2010 02 16, 18:22)
o kodėl reiktų gėdintis g.gif  smile.gif

Man kartais smagu ir paskaityti, ir paplepeti, tai yra issakyti savo nuomone, bet esu net labai daznai girdejusi ir tokia nuomone, kad bendrauti forume yra geda del to, kad galima pagalvoti apie toki zmogu, kad realiame gyvenime jis yra arba koks nors vienisius, ar nemokantis gyvai naturaliai bendrauti, neturi draugu, yra atstumtas ar neidomus bendravime, nuobodus, na kaip sakant neturi su kuom gara nuleisti, tai forumai butent na visokiems nevykeliams, Zinoma as taip nemanau, man forumas labai idomus lyg koks zurnalas, kur gali ne tik paskaityti, bet ir pasisakyti, o ypac patinka sis forumas thumbup.gif
Atsakyti
Negėda, bet ir didžiuotis čia nėra ko. Susirinkti info, jei kas aktualu, tikrai patogu. Visa kita tėra laisvalaikis ir vėjai, laiko vagystė ir tuščias eikvojimas. Rimtų žmonių būrelyje toks prisipažinimas tolygu pasakyti, kad namie vaikštai su zuikelio kostiumu be kelnyčių. Na kažkas labai intymaus ir nepadoraus lotuliukas.gif
Atsakyti
Nepasakyciau, kad gedinuosi, bet tikrai nenoreciau, kad aplinkiniai zinotu mano nika, skaitytu pranesimus itt, todel ir nepripazistu ax.gif forume gali sau leist kokia nesamone, t.y tikra savo nuomone parasyt ar ka panasaus blush2.gif ir siaip sutinku su Subjektyvia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LapeUrsa: 17 vasario 2010 - 09:25
Ne,tik nesigedinu,o labai dziaugiuosiu,kad yra supermamu klubas thumbup.gif
Ir visas kvieciu cia apsilankyti,tik supermamu deka ismokau kepti tortus,gaminti ivairius patiekalus,klijuoti saldainiu medelius,dekupazuoti,dirbti photoshopu ir dar daug daug visko,susiradau daug geru draugiu,kasdien randu daug geru patarimu.
Tik labai nepatinka,kad kiti gali paskaityti mano pasisakymus kituose forumuose,daznai buna,noriu isitraukti i diskusija,bet stabdo,tai,kad zinau,jog daug forumieciu megsta skaityti,ka,kur ir apie ka tu parasai verysad.gif
Atsakyti
Todėl kad skirtingi žmonės ateina su skirtingais tikslais, ar ne taip ax.gif Kam reikia tik žmogiškųjų buitinių lelekiškų ir kt. resursų, o kam reikia bendravimo, diskusijos, gyvenimiškų paplepėjimų įvairomis ir karštomis temomis. Tad jei tau to trūksta, norisi, susikurk kitą pseudonimą. Kas trukdo? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 02 17, 11:29)
Todėl kad skirtingi žmonės ateina su skirtingais tikslais, ar ne taip ax.gif Kam reikia tik žmogiškųjų buitinių lelekiškų ir kt. resursų, o kam reikia bendravimo, diskusijos, gyvenimiškų paplepėjimų įvairomis ir karštomis temomis. Tad jei tau to trūksta, norisi, susikurk kitą pseudonimą. Kas trukdo? rolleyes.gif

Galvojau apie tai ax.gif ,bet kazkaip man tai nepriimtina,nenoriu buti pasislepus po kitu nicu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 02 17, 09:10)
Negėda, bet ir didžiuotis čia nėra ko. Susirinkti info, jei kas aktualu, tikrai patogu. Visa kita tėra laisvalaikis ir vėjai, laiko vagystė ir tuščias eikvojimas. Rimtų žmonių būrelyje toks prisipažinimas tolygu pasakyti, kad namie vaikštai su zuikelio kostiumu be kelnyčių. Na kažkas labai intymaus ir nepadoraus lotuliukas.gif

thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(vilnera @ 2010 02 16, 14:52)
Kad sedziu sm-man negeda.. Bet butu nesmagu,jei kas paklaustu-ka as cia veikiu.. Nes nezinociau ka atsakyt.. Ieskau info-na kiek jau cia tos neikainojamos info? Yr kruvos kitu vietu,kur ta info daug rimtesne ir issamesne. Matuojuos situacijas-cia arciau tiesos..  Na, dar idomios diskusijos kartais uzkabina-cia jau kaip ir saves ieskojimas gaunasi.. O daugiau-vat  labai idomu man, ka zmones randa ar ko iesko sm.. ?

As supermama.lt atradau ieskodama kazkokios info apie vaiku auginima, maitinima ir t.t. Tikrai daug naudingos informacijos radau ir siaip tiesiog idomu pasiskaitineti... Arba isgirsti patarima, nuomone is salies...
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 02 17, 09:10)

visiskai tiksliai pasakyta, esu tos pačios nuomones drinks_cheers.gif stengiaos niekm apie tai nesakyt, nes is tikruju beprasmiskai isnaudotas laikas doh.gif bet vat kad jau tokia priklausomybe pasidare, kad baisu doh.gif
Atsakyti