Jeigu jau gėda prisipažinti, ką darai, gal tada išvis nereikia to daryti?
Taip
man gėda pačiai prieš save, visų pirma
nes galėčiau šitą laiką išnaudoti plaudama grindis
vis dėlto, sm suteikė man šiokios tokios naudos, tad kaip visiškai nenaudingo įpročio irgi negaliu nurašyti.. o šiuo metu dar ir patenkina poreikį būti išklausytai
o tokių poreikių tenkinimo naudą sunku įvertinti
man gėda pačiai prieš save, visų pirma
nes galėčiau šitą laiką išnaudoti plaudama grindis

vis dėlto, sm suteikė man šiokios tokios naudos, tad kaip visiškai nenaudingo įpročio irgi negaliu nurašyti.. o šiuo metu dar ir patenkina poreikį būti išklausytai
o tokių poreikių tenkinimo naudą sunku įvertinti
Geda nera, na bet sakykim, kad tikrai nesigiriu ir nepasakoju visiems

O kodėl turėtų būtų gėda?
Nors dabar retai čia sėdžiu, kai laukiausi dukrytės sėdėdavau kur kas dažniau, bet nesigėdydavau to pasakyti

Kaip joje nesėdėt, kad goglinant vos ne pirmą ją išmeta
.MB juokias, kad greit ir jis taps supermama
O šiaip kaip visiems nesigiriu koks mano telefono operatorius, taip nesigiriu po kokius tinklapius lankausi
Juk niekam neįdomu aš skaitau Lietuvos rytą ar delfi

O šiaip kaip visiems nesigiriu koks mano telefono operatorius, taip nesigiriu po kokius tinklapius lankausi

QUOTE(Medlieva @ 2012 11 10, 23:06)
Medlieva, 10 Lap 2012 - 23:06, parašė:
Medlieva, 10 Lap 2012 - 23:06, parašė: ![]()
![]()
O šiaip kaip visiems nesigiriu koks mano telefono operatorius, taip nesigiriu po kokius tinklapius lankausiJuk niekam neįdomu aš skaitau Lietuvos rytą ar delfi
Juk niekam neįdomu aš skaitau Lietuvos rytą ar delfi 

Maniskis irgi sako jog google zino supermama o supermama zino viska

Man kartais gaila laiko praleisto nes uzsikabinu beskaitydama

Geda tikrai nera ir visi gali zinoti kad sedziu sm

As niekad nesakau kokiuose forumuose sedziu, pazistamiem daug ko nepasakoju apie save, nenoriu,kad jie zinotu,o virtualioj erdvej gali ir issilieti..nenoreciau,kad pradetu sekti mano gyvenima

QUOTE(happysmile @ 2012 12 14, 16:07)
happysmile, 14 Gru 2012 - 16:07, parašė:
happysmile, 14 Gru 2012 - 16:07, parašė: ![]()
As niekad nesakau kokiuose forumuose sedziu, pazistamiem daug ko nepasakoju apie save, nenoriu,kad jie zinotu,o virtualioj erdvej gali ir issilieti..nenoreciau,kad pradetu sekti mano gyvenima

Labai populiarus variantas SM'e...
visiškai nėra gėda