Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gėdinatės prisipažinti kad...

Jeigu jau gėda prisipažinti, ką darai, gal tada išvis nereikia to daryti?
Atsakyti
Taip
man gėda pačiai prieš save, visų pirma
nes galėčiau šitą laiką išnaudoti plaudama grindis
blush2.gif
vis dėlto, sm suteikė man šiokios tokios naudos, tad kaip visiškai nenaudingo įpročio irgi negaliu nurašyti.. o šiuo metu dar ir patenkina poreikį būti išklausytai
o tokių poreikių tenkinimo naudą sunku įvertinti
Atsakyti
Geda nera, na bet sakykim, kad tikrai nesigiriu ir nepasakoju visiems biggrin.gif
Atsakyti
O kodėl turėtų būtų gėda? g.gif Nors dabar retai čia sėdžiu, kai laukiausi dukrytės sėdėdavau kur kas dažniau, bet nesigėdydavau to pasakyti g.gif
Atsakyti
Kaip joje nesėdėt, kad goglinant vos ne pirmą ją išmeta lotuliukas.gif .MB juokias, kad greit ir jis taps supermama biggrin.gif

O šiaip kaip visiems nesigiriu koks mano telefono operatorius, taip nesigiriu po kokius tinklapius lankausi 4u.gif Juk niekam neįdomu aš skaitau Lietuvos rytą ar delfi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Medlieva @ 2012 11 10, 23:06)

Medlieva, 10 Lap 2012 - 23:06, parašė:

Medlieva, 10 Lap 2012 - 23:06, parašė:

Kaip joje nesėdėt, kad goglinant vos ne pirmą ją išmeta lotuliukas.gif .MB juokias, kad greit ir jis taps supermama biggrin.gif

O šiaip kaip visiems nesigiriu koks mano telefono operatorius, taip nesigiriu po kokius tinklapius lankausi 4u.gif Juk niekam neįdomu aš skaitau Lietuvos rytą ar delfi g.gif

Maniskis irgi sako jog google zino supermama o supermama zino viska lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Man kartais gaila laiko praleisto nes uzsikabinu beskaitydama blush2.gif bet nedrysciau pasakyti jog geda jog naudojuosi doh.gif
Atsakyti
Geda tikrai nera ir visi gali zinoti kad sedziu sm tongue.gif cool.gif
Atsakyti
As niekad nesakau kokiuose forumuose sedziu, pazistamiem daug ko nepasakoju apie save, nenoriu,kad jie zinotu,o virtualioj erdvej gali ir issilieti..nenoreciau,kad pradetu sekti mano gyvenima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(happysmile @ 2012 12 14, 16:07)

happysmile, 14 Gru 2012 - 16:07, parašė:

happysmile, 14 Gru 2012 - 16:07, parašė:

As niekad nesakau kokiuose forumuose sedziu, pazistamiem daug ko nepasakoju apie save, nenoriu,kad jie zinotu,o virtualioj erdvej gali ir issilieti..nenoreciau,kad pradetu sekti mano gyvenima smile.gif

Labai populiarus variantas SM'e...
Atsakyti
kas per gedos gali but schmoll.gif
Atsakyti
visiškai nėra gėda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(undesirable @ 2012 12 15, 18:24)

undesirable, 15 Gru 2012 - 18:24, parašė:

undesirable, 15 Gru 2012 - 18:24, parašė:

drinks_cheers.gif