Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gėdinatės prisipažinti kad...

Šiaip jau, forumas yra sakykla- vieša tribūna, kurioje kiekvienas gali nuo savęs pasysakyt...
Ir kiekvienas pasisakymas kažkokią žinią žmonėms neša.
Atsakyti
negėda, va pasėdžiu, protingesnė jaučiuos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(feja* @ 2011 03 18, 12:54)
negėda, va pasėdžiu, protingesnė jaučiuos tongue.gif

Čia todėl, kad jums kiti atrodo durniais?
Atsakyti
QUOTE(juzė @ 2011 03 18, 13:52)
Čia todėl, kad jums kiti atrodo durniais?

oj net nepagalvojau kad galėjau taip būti suprasta biggrin.gif tikrai ne, čia dėl to kad daug naudingos informacijos galima rasti, apsišviesti smile.gif
Atsakyti
visai nesigedyju, o didziuojuos 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Man irgi nei kien ne gėda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaaura @ 2011 02 26, 18:52)
man SM sukelia priklausomybe  rolleyes.gif  pradedi viena tema skaitinet, perbegi kita skaityt, kita, kita, na dar truputi sita ir ana ir ziurek jau valanda prabego antra, o dar kiek darbu reikia pasidaryt!... nueini nuo pc, grizti ir vel tas pats  biggrin.gif

pritariu , tikrai pc atima laiko daug, tik nesupratau del ko turetu buti geda g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gretute14 @ 2011 03 28, 11:54)
pritariu , tikrai pc atima laiko daug, tik nesupratau del ko turetu buti geda g.gif  biggrin.gif

Gal, kaip ir dėl ydų visokių...
Atsakyti
Tikrai negeda, esu prisiregistravus cia na jau senokai, palyginus, (na nors kitiem sakant gali atrodyti nedaug pora menesiu tongue.gif)...niekada nemaciau reikalo registruotis taciau, dabar pati pradejau sedeti cia, nes nedirbu (cia rasyti tapo man pramoga, o gal tuoj virs butinybe), turiu laiko cia dalintis mintimis, lukesciais, prisiminimais, islieti sirdi drinks_cheers.gif be to randu cia labai naudingu patarimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesa @ 2011 03 29, 09:23)
Tikrai negeda, esu prisiregistravus cia na jau senokai, palyginus, (na nors kitiem sakant gali atrodyti nedaug pora menesiu tongue.gif)...niekada nemaciau reikalo registruotis taciau, dabar pati pradejau sedeti cia, nes nedirbu (cia rasyti tapo man pramoga, o gal tuoj virs butinybe), turiu laiko cia dalintis mintimis, lukesciais, prisiminimais, islieti sirdi  drinks_cheers.gif be to randu cia labai naudingu patarimu smile.gif

Nesigediju, bet ka cia ir nuslepsi. Subine nuo sedejimo prie kompo kaip tazikas, zargonas kaip pas kaimo gandonesi. Nesiskundziu, aisku, kai nori liezuviu pamalt, visur gerai, tik zeliniai nagai kencia, luzta bjaurybes.
Atsakyti
sedziu su riebaluota maike ir priperstais triusikais.
Kalbu nesamones, nes esu durnas.
Todel man negeda.
Buciau protingas arba nors svariai apsirenges...butu geda.
Atsakyti
negeda nors ir vaikinas esu nesenas biggrin.gif
Atsakyti