Šiaip jau, forumas yra sakykla- vieša tribūna, kurioje kiekvienas gali nuo savęs pasysakyt...
Ir kiekvienas pasisakymas kažkokią žinią žmonėms neša.
negėda, va pasėdžiu, protingesnė jaučiuos

QUOTE(feja* @ 2011 03 18, 12:54)
Čia todėl, kad jums kiti atrodo durniais?
QUOTE(juzė @ 2011 03 18, 13:52)
Čia todėl, kad jums kiti atrodo durniais?
oj net nepagalvojau kad galėjau taip būti suprasta

visai nesigedyju, o didziuojuos

Man irgi nei kien ne gėda

QUOTE(mamaaura @ 2011 02 26, 18:52)
man SM sukelia priklausomybe
pradedi viena tema skaitinet, perbegi kita skaityt, kita, kita, na dar truputi sita ir ana ir ziurek jau valanda prabego antra, o dar kiek darbu reikia pasidaryt!... nueini nuo pc, grizti ir vel tas pats 

pritariu , tikrai pc atima laiko daug, tik nesupratau del ko turetu buti geda

QUOTE(gretute14 @ 2011 03 28, 11:54)
Gal, kaip ir dėl ydų visokių...
Tikrai negeda, esu prisiregistravus cia na jau senokai, palyginus, (na nors kitiem sakant gali atrodyti nedaug pora menesiu
)...niekada nemaciau reikalo registruotis taciau, dabar pati pradejau sedeti cia, nes nedirbu (cia rasyti tapo man pramoga, o gal tuoj virs butinybe), turiu laiko cia dalintis mintimis, lukesciais, prisiminimais, islieti sirdi
be to randu cia labai naudingu patarimu

QUOTE(agnesa @ 2011 03 29, 09:23)
Tikrai negeda, esu prisiregistravus cia na jau senokai, palyginus, (na nors kitiem sakant gali atrodyti nedaug pora menesiu
)...niekada nemaciau reikalo registruotis taciau, dabar pati pradejau sedeti cia, nes nedirbu (cia rasyti tapo man pramoga, o gal tuoj virs butinybe), turiu laiko cia dalintis mintimis, lukesciais, prisiminimais, islieti sirdi
be to randu cia labai naudingu patarimu 

Nesigediju, bet ka cia ir nuslepsi. Subine nuo sedejimo prie kompo kaip tazikas, zargonas kaip pas kaimo gandonesi. Nesiskundziu, aisku, kai nori liezuviu pamalt, visur gerai, tik zeliniai nagai kencia, luzta bjaurybes.
sedziu su riebaluota maike ir priperstais triusikais.
Kalbu nesamones, nes esu durnas.
Todel man negeda.
Buciau protingas arba nors svariai apsirenges...butu geda.
Kalbu nesamones, nes esu durnas.
Todel man negeda.
Buciau protingas arba nors svariai apsirenges...butu geda.
negeda nors ir vaikinas esu nesenas