Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gėdinatės prisipažinti kad...

man SM sukelia priklausomybe rolleyes.gif pradedi viena tema skaitinet, perbegi kita skaityt, kita, kita, na dar truputi sita ir ana ir ziurek jau valanda prabego antra, o dar kiek darbu reikia pasidaryt!... nueini nuo pc, grizti ir vel tas pats biggrin.gif
Atsakyti
Nei gėda nei ką...Tik dėl kai kurių žmonių tikrai verta gėdytis.
Atsakyti
man tai tikrai negeda rolleyes.gif
Atsakyti
negeda.
Nes siame forume as ismokau sokti burleska, gaminti dekupaza, isigijau du jorksyro terjerus ir dolcegabanos kostiumeli.
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.277 @ 2011 03 01, 23:39)
negeda.
Nes siame forume as ismokau sokti burleska, gaminti dekupaza, isigijau du jorksyro terjerus ir dolcegabanos kostiumeli.

lotuliukas.gif

nesuprantu kodel turetu but geda.ir jei geda nematau tikslo cia ir sedet
Atsakyti
negeda.
Kaip negeda uzeit i kiaulide, vistide ar i agurku siltnami.
Va jei forume butu daugiau protingu zmoniu, tai jausciausi nepatogiai..ne savo lekstej.
O dabar ***... kaip zuvis vandeny jauciuosi.
Atsakyti
Man tai kaip kada... kai MB šaiposi, klausdamas ar aš jau pasiekiau "super senos kačergos" statusą, ir kai su draugais susitinkam tai sako kad mum reikia greitesnio interneto, nes man super senų kačergų forumą lėtai krauna. Nu žodžiu cool.gif
Atsakyti
man tai kaikada.
Kai girtas- negeda.
Blaivas- neturiu kur akiu det.
Atsakyti
Visiskai nesigedinu smile.gif Labai gera vieta, kai reikia prastumti laika arba surasti informacijos apie bet ka smile.gif
Atsakyti
vienintele informacija, kuria cia galima rasti, tai suzinot kiek kur kas kainuoja...
Dazniausiai -kiek kokia boba mokejo statybininkam ir daktaram.
O visa kita -tai ne informacija, o bezdejimas, riaugejimas, seilejimas ir trydaliojimas.

Atsakyti
na ne tikrai nera ko gedytis.. smile.gif
Atsakyti
Negėda, o ko čia gėdytis smile.gif.
Tik dažnai sulaukiu pasakymo - tu juk ne mama biggrin.gif. Lygtai tik mamoms čia būtų galima sėdėti biggrin.gif.
Atsakyti