Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gėdinatės prisipažinti kad...

QUOTE(futureta @ 2011 02 16, 11:34)
Ir as nematau  ko gedytis, istikro labai daug kuom pagelbejo SM man wink.gif

istikro?
Istikro.
Istikro istikro?
Istikro istikro.
Atsakyti
jei būčiau vyras, man būtų žiauriai gėda sėdėt bobų forume lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2011 02 21, 14:46)
jei būčiau vyras, man būtų žiauriai gėda sėdėt bobų forume  lotuliukas.gif

A jo, kiek avataru raudonais zandukais. blush2.gif
Atsakyti
Man negeda, as labai daznai pasigiriu, kad cia lankausi, kad daug ka suzinau, daug ka nusiperku isparduotuvese ir pan.
Tik pastebejau, tai, kad zmones, kurie nezino supermamos forumo nelabai supranta, ka as ten stebuklingo randu biggrin.gif
Atsakyti
O ko gėdytis , kai yra dideli šansai papulti į grupę nenusipelniusių atlikėjų .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo senmerge: 21 vasario 2011 - 21:32
nu tikrai ne rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2011 02 21, 22:31)
O ko gėdytis , kai yra dideli šansai papulti į grupę nenusipelniusių atlikėjų .

Aha, aš irgi neseniai pradėjau gaut gerbėjų laiškus...
Na, vienas toks iš marijampolės per klaidą atėjo, sumaišė gavėjo adresus, matyt, ir todėl supratau, kad negaliu savo talento paleisti aš vėjais.
Važiuosiu eurovizijon visu gražumu: imkit mane ir taršykit (geriausia tai mušamaisiais).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juzė: 23 vasario 2011 - 12:55
Atsakant i temos klausima - ne, man negeda.
Bet jeigu prie mano niko puikuotusi penkiazenklis skaiciukas, zymintis parasytu zinuciu skaiciu, greiciausiai butu geda. Kaip anglai skao 'get a life'. Jei zmogus gyvena forume, jau nieko gero. Jei cia ateina retkarciais praisblaskyti ar prastumti laika, susirasti informacijos ar padiskutuoti kazkokia tema - viskas normos ribose. Bet daug geriau, kai visa tai gali padaryti realiame, o ne virtualiame pasaulyje.
Atsakyti
QUOTE(Elodie* @ 2011 02 25, 06:42)
Bet daug geriau, kai visa tai gali padaryti realiame, o ne virtualiame pasaulyje.

kodel?
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.276 @ 2011 02 25, 09:30)

Zinoma, cia tik mano nuomone. Del skonio nesigincyjama, kitiems smagiau 'ryti akimis', man smagiau matyti gyvai ir valgyti ne per stikla mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elodie* @ 2011 02 25, 11:23)
Zinoma, cia tik mano nuomone. Del skonio nesigincyjama, kitiems smagiau 'ryti akimis', man smagiau matyti gyvai ir valgyti ne per stikla  mirksiukas.gif

cia kas ..virtuali valgykla ar gyvo garso koncertas ?
Atsakyti
Ner cia ko gedytis,as pvz geru dalykeliu cia randu...Ypac dziaugiuos atradus internetines parduotuves thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti