Įkraunama...
Įkraunama...

Max Factor

QUOTE(aistuliaa @ 2010 03 16, 22:16)
Man irgi įdomu palyginimas  ax.gif  nes masterpiece max man labai geras  wub.gif

Man irgi drinks_cheers.gif bet jauciu reikia bandyti ta false lashes,nes vis abejosiu . kad prastas bus nemanau,tai sunaudosiu bet kuriuo atvieju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Incredible Me @ 2010 03 16, 22:09)
Supratau drinks_cheers.gif  o gali pailyginti su masterpiece max ?gal abu bandei? 4u.gif  as tik masterp.max bandziau,patiko,bet gundaus tuo false lashes ax.gif

Tai va kad to dar nebandziau tik masterpice ta auksini ,labai seniai ,net nezinau ar tada paliko koki ispudi, pamenu tik kad greit sudziuvo, gal koki prasukta pirkau. O tas Max gundausi, nes droge dabar kaina gera,bet dazniausiai perku kosmadoj, nes ten tikrai nebuna prasukti, ant atidarymo magnetukai priklijuoti... Manau kad ir ta stversiu, kosmadoj irgi nuolaidos tik mazesnes nei droge ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristeja: 16 kovo 2010 - 22:26
QUOTE(Aristeja @ 2010 03 16, 22:25)
Tai va kad to dar nebandziau tik masterpice ta auksini ,labai seniai ,net nezinau ar tada paliko koki ispudi, pamenu tik kad greit sudziuvo, gal koki prasukta pirkau. O tas Max gundausi, nes droge dabar kaina gera,bet dazniausiai perku kosmadoj, nes ten tikrai nebuna prasukti, ant atidarymo magnetukai priklijuoti... Manau kad ir ta stversiu, kosmadoj irgi nuolaidos tik mazesnes nei droge   ax.gif

gaila ,kad nera PE false lashes.ten daug pigiau g.gif

Beje masterpiece max tik 28lt ten mirksiukas.gif o kiek Droge?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Incredible Me: 16 kovo 2010 - 22:31
QUOTE(Incredible Me @ 2010 03 16, 22:30)
gaila ,kad nera PE  false lashes.ten daug pigiau g.gif 

Beje masterpiece max tik 28lt ten mirksiukas.gif  o kiek Droge?

36 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Incredible Me @ 2010 03 16, 23:30)
Beje masterpiece max tik 28lt ten mirksiukas.gif  o kiek Droge?

Čia droge 28?
Praėjusią savaitę pirkau, 36 mokėjau g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 03 17, 09:00)
Čia droge 28?
Praėjusią savaitę pirkau, 36 mokėjau  g.gif

Parfum expresse mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Incredible Me @ 2010 03 17, 10:01)
Parfum expresse mirksiukas.gif

Aaa, minėjo dilgėlyt, kad ten taip pigu, man net keistas, kai mokėjau už jį kažkada virš 40 doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 03 17, 09:10)
Aaa, minėjo dilgėlyt, kad ten taip pigu, man net keistas, kai mokėjau už jį kažkada virš 40  doh.gif  biggrin.gif

as pati nezinojau, paziurejau,ten ir pudryte mano lasting performance 36lt kainuoja,o pirkau su nuolaida uz 42 Douglase doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Incredible Me: 17 kovo 2010 - 09:20
QUOTE(Incredible Me @ 2010 03 17, 09:17)
as pati nezinojau, paziurejau,ten ir pudryte mano lasting performance 36lt kainuoja,o pirkau su nuolaida uz 42 Douglase doh.gif

Bet ten siuntimas 7 lt. tai man gautusi tas pats jai uzsisakau taspats iseina .O uzsisakant uz 100Lt. pristatymas nemokamas , tada gerai. Man tai gaila kad ten nera Miracle Touch. ax.gif Vistik ji man nepamainoma . wub.gif Tik idomu ar tos prekes tokios kaip parduotuveje ar kaip butu sakykim is anglu parsiustos ?
Atsakyti
QUOTE(Aristeja @ 2010 03 16, 23:25)
Tai va kad to dar nebandziau tik masterpice ta auksini ,labai seniai ,net nezinau ar tada paliko koki ispudi, pamenu tik kad greit sudziuvo, gal koki prasukta pirkau. O tas Max gundausi, nes droge dabar kaina gera,bet dazniausiai perku kosmadoj, nes ten tikrai nebuna prasukti, ant atidarymo magnetukai priklijuoti... Manau kad ir ta stversiu, kosmadoj irgi nuolaidos tik mazesnes nei droge  ax.gif

Pasirodo cia ne man vienai taip doh.gif As savaji auksini masterpiece Sarmoj pirkau, negalejau patiket, kai dziut pradejo doh.gif Daugiau nebepirksiu, kad ir koks efektas jo bebutu, vien del to, kaip greitai uzdziuvo... schmoll.gif
Atsakyti

QUOTE(Orestes @ 2010 03 17, 11:16)
Pasirodo cia ne man vienai taip  doh.gif As savaji auksini masterpiece Sarmoj pirkau, negalejau patiket, kai dziut pradejo  doh.gif Daugiau nebepirksiu, kad ir koks efektas jo bebutu, vien del to, kaip greitai uzdziuvo...  schmoll.gif

Tas greitai tai per kiek laiko?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 03 17, 18:59)
Tas greitai tai per kiek laiko?

Na as jau gal po 2sav pastebejau, kad dziut pradeda... g.gif
Atsakyti