Įkraunama...
Įkraunama...

Max Factor

QUOTE(Aristeja @ 2010 03 04, 20:29)
Noriu paklausti tu kurios bande Color Adapt .Kaip ji maskuoja ? kaip gerai laikosi ?

Man COLOR ADAPT pudra bene geriausia pudra kokią esu turėjusi thumbup.gif super maskuoja, prisitaiko prie odos. Netgi kartą pas mane pabandžiusios visos mano draugės pradėjo naudoti sitą pudrą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristeja @ 2010 03 05, 20:41)
O spalva turejai tokia pat kaip Miracle? Nes pvz second skin ta pati Natural spalva man atrodo svenesne , gal kad tokia lenga ir sakyciau permatoma ?

man pvz Miracle Touch 45nr warm almond yra šviesesnė nei Second Skin 40nr Creamy Ivory, galbūt ant odos pas kiekvieną kitoks efektas gaunasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 03 06, 13:59)
man pvz Miracle Touch 45nr  warm almond yra šviesesnė nei Second Skin 40nr Creamy Ivory, galbūt ant odos pas kiekvieną kitoks efektas gaunasi  ax.gif

Nu as sakau kazkaip kitaip su tom spalvom
Atsakyti
QUOTE(Aristeja @ 2010 03 05, 20:41)
O spalva turejai tokia pat kaip Miracle? Nes pvz second skin ta pati Natural spalva man atrodo svenesne , gal kad tokia lenga ir sakyciau permatoma ?

Aš dar klausiau neseniai konsultantės, ar Color Adapt spalvos sutampa su Miracle Touch - man atsakė, kad jos panašios, bet tikrai nėra tokios pačios. Aš Color Adapto naudojau Golden, nes tada oda tamsesnė buvo (dar į soliariumą karts nuo karto nueidavau), o dabar žiemą man užtenka ir Miracle Touch warm almond, nesinori, kad veidas būtų tamsesnis nei kūno oda mirksiukas.gif O šiaip dar ir nuo pudros tekstūros priklauso, pvz Second Skin tekstūra visiškai kitokia nei Color Adapt, ji daug lengvesnė ir kaip sakei permatoma wink.gif Todėl turėtų būti ir šviesesnė ant odos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2010 03 06, 17:03)
Aš dar klausiau neseniai konsultantės, ar Color Adapt spalvos sutampa su Miracle Touch - man atsakė, kad jos panašios, bet tikrai nėra tokios pačios. Aš Color Adapto naudojau Golden, nes tada oda tamsesnė buvo (dar į soliariumą karts nuo karto nueidavau), o dabar žiemą man užtenka ir Miracle Touch warm almond, nesinori, kad veidas būtų tamsesnis nei kūno oda  mirksiukas.gif O šiaip dar ir nuo pudros tekstūros priklauso, pvz Second Skin tekstūra visiškai kitokia nei Color Adapt, ji daug lengvesnė ir kaip sakei permatoma wink.gif Todėl turėtų būti ir šviesesnė ant odos  4u.gif

Tai vadinasi nesusivaideno man kad kitaip tos spalvos atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristeja: 06 kovo 2010 - 18:00
QUOTE(Aristeja @ 2010 03 06, 18:59)
Tai vadinasi nesusivaideno  man kad kitaip tos spalvos atrodo mirksiukas.gif

Tikrai nesusivaideno drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nu nusipirkau ta storuli tusa false lash efect,kolkas patinka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristeja: 16 kovo 2010 - 21:59
QUOTE(Aristeja @ 2010 03 16, 22:59)
Nu nusipirkau ta storuli tusa false lash efect,kolkas patinka  4u.gif

Ką daro?
Ilgina, tankina ar ką? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristeja @ 2010 03 16, 21:59)
Nu nusipirkau ta storuli tusa false lash efect,kolkas patinka  4u.gif

su nuolaida pirkot?kiek mokejote? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 03 16, 22:03)
Ką daro?
Ilgina, tankina ar ką? biggrin.gif

Man tai viska biggrin.gif
Tankina ilgina ,labai paryskina mirksiukas.gif

QUOTE(Incredible Me @ 2010 03 16, 22:03)
su nuolaida pirkot?kiek mokejote ? smile.gif

Mokejau tai as viena biggrin.gif biggrin.gif

Kosmadoj su nuolaida 40 Lituku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristeja @ 2010 03 16, 22:07)
Man tai viska  biggrin.gif
Tankina ilgina ,labai paryskina  mirksiukas.gif
Mokejau tai as viena  biggrin.gif  biggrin.gif

Kosmadoj su nuolaida 40 Lituku  mirksiukas.gif

Supratau drinks_cheers.gif o gali pailyginti su masterpiece max ?gal abu bandei? 4u.gif as tik masterp.max bandziau,patiko,bet gundaus tuo false lashes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Incredible Me @ 2010 03 16, 23:09)
Supratau drinks_cheers.gif  o gali pailyginti su masterpiece max ?gal abu bandei? 4u.gif  as tik masterp.max bandziau,patiko,bet gundaus tuo false lashes ax.gif

Man irgi įdomu palyginimas ax.gif nes masterpiece max man labai geras wub.gif
Atsakyti