Įkraunama...
Įkraunama...

Max Factor

QUOTE(Elegant @ 2010 03 02, 21:29)
Miracle Touch tikrai geresnė, bet užtat sunkesnė, o Second Skin man per daug blizgi, turiu dėt nemažai sausos pudros, kad matiškesnis veidas taptų, maskuoja neypatingai, man norėtųsi kiek daugiau maskavimo.

Va va, ir man tas blizgesys nepatiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 03 02, 20:29)
Miracle Touch tikrai geresnė, bet užtat sunkesnė, o Second Skin man per daug blizgi, turiu dėt nemažai sausos pudros, kad matiškesnis veidas taptų, maskuoja neypatingai, man norėtųsi kiek daugiau maskavimo.

Taip Miracle touch maskuoja geriau , bet man ypatingai nera ko maskuot, tik siek tiek i raudonuma linkusi oda. Nezinau kas man uzejo gal pavasaris , kad pasiemiau Second Skin ,kazkaip norejau lengvumo. biggrin.gif Turiu ir Miracle, nu kaip nepirkt , kai jai tokia kaina , tik kur padet visas kitas pudras ,nes dabar tik Maxfactoriu ir naudoju. g.gif
Atsakyti
Man taip pat Miracle touch geriausia. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristeja @ 2010 03 03, 09:56)
Turiu ir Miracle, nu kaip nepirkt , kai jai tokia kaina , tik kur padet visas kitas pudras ,nes dabar tik Maxfactoriu ir naudoju.  g.gif

Kaip gera žinot, kad ne aš viena esu nuolaidų ir akcijų auka thumbup.gif Aš net dvi Miracle Touch prigriebiau, negalėjau atsispirt wub.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2010 03 04, 13:58)
Kaip gera žinot, kad ne aš viena esu nuolaidų ir akcijų auka  thumbup.gif Aš net dvi Miracle Touch prigriebiau, negalėjau atsispirt  wub.gif  blush2.gif

Kaži dar yra ta akcija, turbūt griebsiu ryt ir aš ją bigsmile.gif Geresnės neatradau, o maniškė Second skin kažkokias plėmais metosi man schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegant: 04 kovo 2010 - 16:22
QUOTE(Elegant @ 2010 03 04, 16:22)
Kaži dar yra ta akcija, turbūt griebsiu ryt ir aš ją  bigsmile.gif Geresnės neatradau, o maniškė Second skin kažkokias plėmais metosi man  schmoll.gif

Yra dar ta akcija , bus kokias dar 3 savaites ,lyg iki 23d.
Atsakyti
QUOTE(Aristeja @ 2010 03 04, 17:25)
Yra dar ta akcija , bus kokias dar 3 savaites ,lyg iki 23d.

O man rodos kad iki 14d, na bet dar tikrai yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2010 03 04, 17:08)
O man rodos kad iki 14d, na bet dar tikrai yra  4u.gif

Gali buut kad iki14d. , vat kosmada tai tikrai MF iki 23 d. Ten Miracle kainuoja 38 Lt.
Atsakyti
Noriu paklausti tu kurios bande Color Adapt .Kaip ji maskuoja ? kaip gerai laikosi ?
Atsakyti
QUOTE(Aristeja @ 2010 03 04, 19:29)
Noriu paklausti tu kurios bande Color Adapt .Kaip ji maskuoja ? kaip gerai laikosi ?

Aš kelis metus iš eilės Color Adapt'ą naudojau. Tikriausiai taip patiko dėl savo tekstūros ir idealiai prisitaikančios spalvos. Dėl maskavimo - man užtekdavo, nors jei reikia labai daug ką maskuot, tai nebus labai gera. O laikosi irgi neblogai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2010 03 04, 18:08)
O man rodos kad iki 14d, na bet dar tikrai yra  4u.gif

drinks_cheers.gif iki kovo 14
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juoko ašara: 04 kovo 2010 - 22:01
QUOTE(Orestes @ 2010 03 04, 19:14)
Aš kelis metus iš eilės Color Adapt'ą naudojau. Tikriausiai taip patiko dėl savo tekstūros ir idealiai prisitaikančios spalvos. Dėl maskavimo - man užtekdavo, nors jei reikia labai daug ką maskuot, tai nebus labai gera. O laikosi irgi neblogai.  4u.gif

O spalva turejai tokia pat kaip Miracle? Nes pvz second skin ta pati Natural spalva man atrodo svenesne , gal kad tokia lenga ir sakyciau permatoma ?
Atsakyti