Įkraunama...
Įkraunama...

Max Factor

O gal kas nors Facefinity naudojat?

user posted image

Aš vis nesuprantu, kokią funckiją jis atlieka - makiažo pagrindo ar kompaktinės pudros? g.gif Labai lauksiu naudojančių mergaičių atsiliepimų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2010 03 01, 00:33)
as ant virsaus dar tepu meteoritus, tai gal jie ta spalva nugesina, tikrai nera raudonas. na dar niekas neuzsimine del raudonumo biggrin.gif  bet va kai buvau pasidazius su warm almond, tai visi klausinejo, kodel tokia pabalus, net neteoritai nepagelbejo biggrin.gif warm almond man buvo per sviesi, o natural per tamsi.

aš irgi labai balta kažkaip būdavau su Warm Almond spalvyte, tai taip išeina , kad rose beige tamsesnė? palyginkit prašau, jei nesunku. 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Orestes @ 2010 03 01, 18:12)
O gal kas nors Facefinity naudojat?

user posted image

Aš vis nesuprantu, kokią funckiją jis atlieka - makiažo pagrindo ar kompaktinės pudros?  g.gif Labai lauksiu naudojančių mergaičių atsiliepimų  4u.gif

Čia yra makiažo pagrindas, šita pudra yra ne sausa o skysta, neblogai maskuoja esu tik bandžius kartelį, bet man patiko, žadu kada nusipirkt, nes tokią labai patogu rankinėj nešiotis pataisyt makiažą
Čia galit paskaityti http://www.maxfactor...ity/detail.aspx
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 03 01, 19:33)
aš irgi labai balta kažkaip būdavau su Warm Almond spalvyte, tai taip išeina , kad rose beige tamsesnė? palyginkit prašau, jei nesunku.  4u.gif

warm almond (nr. 45) yra sviesiausia, nors teko matyti SM isparduotuveje pardavinejant 40 numeri, kuris turetu buti dar sviesesnis uz warm almond, bet parduotuveje neteko matyti sio numerio. na o rose beige yra tamsesne, turi rausva atspalvi. bet bent jau man veidas tikrai neatrodo raudonas su ja schmoll.gif
Atsakyti
giriu ir as Miracle Touch thumbup.gif spalva BRONZE 80 labai graziai prisitaiko prie naturalios veido spalvos
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2010 03 01, 22:59)
warm almond (nr. 45) yra sviesiausia, nors teko matyti SM isparduotuveje pardavinejant 40 numeri, kuris turetu buti dar sviesesnis uz warm almond, bet parduotuveje neteko matyti sio numerio. na o rose beige yra tamsesne, turi rausva atspalvi. bet bent jau man veidas tikrai neatrodo raudonas su ja schmoll.gif

Keista, as su Warm Almond visiskai balta neatrodau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2010 03 02, 09:32)
Keista, as su Warm Almond visiskai balta neatrodau  ax.gif

as turejau warm almond spalva irgi buvau isbalus be bronzanto neapseidavau, viena is priezastciu ir buvo spalva kad pardaviau sia pudryte,tokia negyva ta spalva pasirode unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2010 03 02, 09:47)
as turejau warm almond spalva irgi buvau isbalus be bronzanto neapseidavau, viena is priezastciu ir buvo spalva kad pardaviau sia pudryte,tokia negyva ta spalva pasirode  unsure.gif

Matyt su mano veidu kazkas blogai lotuliukas.gif Aš šiaip EŽ ant viršaus dar naudoju šiek tiek, bet ir be jos labai gerai atrodo ax.gif Na gal skirtingai suprantam išbalusį veidą, o gal šiaip kiekvienai individualiai tas atspalvis gaunasi ant veido 4u.gif
Atsakyti
Kosmadoj nuolaidos visam Maxfactoriui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristeja @ 2010 03 02, 18:17)
Kosmadoj nuolaidos visam Maxfactoriui  4u.gif

Na na, ir kokios nuolaidos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2010 03 02, 17:49)
Na na, ir kokios nuolaidos?  4u.gif

20 -25 proc. viskam pudros tusai , Nu neatsilaikiau nusipirkau second skin pudra ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristeja: 02 kovo 2010 - 18:04
QUOTE(Aristeja @ 2010 03 02, 19:04)
20 -25 proc. viskam pudros tusai , Nu neatsilaikiau nusipirkau second skin pudra  ax.gif blush2.gif

O aš šiandien Droge neatsilaikiau ir pasiėmiau dar vieną tokią pačią Miracle Touch biggrin.gif Visgi 20lt pigiau mirksiukas.gif Dabar galėsiu kurį laiką išvis negalvot apie pudras biggrin.gif O kaip tau Second Skin? Esu bandžius ją, man pasirodė, kad ji beveik nemaskuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2010 03 02, 19:44)
O aš šiandien Droge neatsilaikiau ir pasiėmiau dar vieną tokią pačią Miracle Touch  biggrin.gif Visgi 20lt pigiau  mirksiukas.gif Dabar galėsiu kurį laiką išvis negalvot apie pudras  biggrin.gif O kaip tau Second Skin? Esu bandžius ją, man pasirodė, kad ji beveik nemaskuoja  g.gif

Miracle Touch tikrai geresnė, bet užtat sunkesnė, o Second Skin man per daug blizgi, turiu dėt nemažai sausos pudros, kad matiškesnis veidas taptų, maskuoja neypatingai, man norėtųsi kiek daugiau maskavimo.
Atsakyti