O gal kas nors Facefinity naudojat?
Aš vis nesuprantu, kokią funckiją jis atlieka - makiažo pagrindo ar kompaktinės pudros? Labai lauksiu naudojančių mergaičių atsiliepimų
QUOTE(Juoko ašara @ 2010 03 01, 00:33)
as ant virsaus dar tepu meteoritus, tai gal jie ta spalva nugesina, tikrai nera raudonas. na dar niekas neuzsimine del raudonumo bet va kai buvau pasidazius su warm almond, tai visi klausinejo, kodel tokia pabalus, net neteoritai nepagelbejo warm almond man buvo per sviesi, o natural per tamsi.
aš irgi labai balta kažkaip būdavau su Warm Almond spalvyte, tai taip išeina , kad rose beige tamsesnė? palyginkit prašau, jei nesunku.
Papildyta:
QUOTE(Orestes @ 2010 03 01, 18:12)
O gal kas nors Facefinity naudojat?
Aš vis nesuprantu, kokią funckiją jis atlieka - makiažo pagrindo ar kompaktinės pudros? Labai lauksiu naudojančių mergaičių atsiliepimų
Čia yra makiažo pagrindas, šita pudra yra ne sausa o skysta, neblogai maskuoja esu tik bandžius kartelį, bet man patiko, žadu kada nusipirkt, nes tokią labai patogu rankinėj nešiotis pataisyt makiažą
Čia galit paskaityti http://www.maxfactor...ity/detail.aspx
QUOTE(Elegant @ 2010 03 01, 19:33)
aš irgi labai balta kažkaip būdavau su Warm Almond spalvyte, tai taip išeina , kad rose beige tamsesnė? palyginkit prašau, jei nesunku.
warm almond (nr. 45) yra sviesiausia, nors teko matyti SM isparduotuveje pardavinejant 40 numeri, kuris turetu buti dar sviesesnis uz warm almond, bet parduotuveje neteko matyti sio numerio. na o rose beige yra tamsesne, turi rausva atspalvi. bet bent jau man veidas tikrai neatrodo raudonas su ja
giriu ir as Miracle Touch spalva BRONZE 80 labai graziai prisitaiko prie naturalios veido spalvos
QUOTE(Juoko ašara @ 2010 03 01, 22:59)
warm almond (nr. 45) yra sviesiausia, nors teko matyti SM isparduotuveje pardavinejant 40 numeri, kuris turetu buti dar sviesesnis uz warm almond, bet parduotuveje neteko matyti sio numerio. na o rose beige yra tamsesne, turi rausva atspalvi. bet bent jau man veidas tikrai neatrodo raudonas su ja
Keista, as su Warm Almond visiskai balta neatrodau
QUOTE(Orestes @ 2010 03 02, 09:32)
Keista, as su Warm Almond visiskai balta neatrodau
as turejau warm almond spalva irgi buvau isbalus be bronzanto neapseidavau, viena is priezastciu ir buvo spalva kad pardaviau sia pudryte,tokia negyva ta spalva pasirode
QUOTE(agvill @ 2010 03 02, 09:47)
as turejau warm almond spalva irgi buvau isbalus be bronzanto neapseidavau, viena is priezastciu ir buvo spalva kad pardaviau sia pudryte,tokia negyva ta spalva pasirode
Matyt su mano veidu kazkas blogai Aš šiaip EŽ ant viršaus dar naudoju šiek tiek, bet ir be jos labai gerai atrodo Na gal skirtingai suprantam išbalusį veidą, o gal šiaip kiekvienai individualiai tas atspalvis gaunasi ant veido
QUOTE(Aristeja @ 2010 03 02, 18:17)
Kosmadoj nuolaidos visam Maxfactoriui
Na na, ir kokios nuolaidos?
QUOTE(Orestes @ 2010 03 02, 17:49)
Na na, ir kokios nuolaidos?
20 -25 proc. viskam pudros tusai , Nu neatsilaikiau nusipirkau second skin pudra
QUOTE(Aristeja @ 2010 03 02, 19:04)
20 -25 proc. viskam pudros tusai , Nu neatsilaikiau nusipirkau second skin pudra
O aš šiandien Droge neatsilaikiau ir pasiėmiau dar vieną tokią pačią Miracle Touch Visgi 20lt pigiau Dabar galėsiu kurį laiką išvis negalvot apie pudras O kaip tau Second Skin? Esu bandžius ją, man pasirodė, kad ji beveik nemaskuoja
QUOTE(Orestes @ 2010 03 02, 19:44)
O aš šiandien Droge neatsilaikiau ir pasiėmiau dar vieną tokią pačią Miracle Touch Visgi 20lt pigiau Dabar galėsiu kurį laiką išvis negalvot apie pudras O kaip tau Second Skin? Esu bandžius ją, man pasirodė, kad ji beveik nemaskuoja
Miracle Touch tikrai geresnė, bet užtat sunkesnė, o Second Skin man per daug blizgi, turiu dėt nemažai sausos pudros, kad matiškesnis veidas taptų, maskuoja neypatingai, man norėtųsi kiek daugiau maskavimo.