Įkraunama...
Įkraunama...

Max Factor

QUOTE(Orestes @ 2010 02 28, 21:58)
Beje, turiu klausimėlį naudojančioms Miracle Touch - kaip su ta kempinėle? Kažkur girdėjau, kad ją galima sudrėkinti ir su drėgna pudrą tepti. Kuo skiriasi efektas tuomet?  g.gif

Aš dienai naudodavau sudrėkinus kempinę, nes tada gaunasi daug natūraliau ir sluosknis plonesnis, o vakarui ar kai reiikia jau nepriekaištingo makiažo, tai su sausa tepdavau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2010 02 28, 21:38)
O kaip tu darai? Kaip tau labiau patinka?

Dazniausiai nevilgau, kartais pagal nuotaika, pasidarau ir su dregna .Mano oda prie misriu tai man geriau nevilgyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristeja @ 2010 02 28, 22:51)
Dazniausiai nevilgau,  kartais pagal nuotaika, pasidarau ir su dregna .Mano oda prie misriu tai man geriau nevilgyti  ax.gif

O kaip manai, kaip geriau būtų pasausėjusiai odai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2010 02 28, 22:07)
O kaip manai, kaip geriau būtų pasausėjusiai odai?  g.gif

Pasausejusiai manau visai liux butu. Nugi bandyk ir zinosi kaip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristeja @ 2010 02 28, 23:10)
Pasausejusiai manau visai liux butu. Nugi bandyk ir zinosi kaip  mirksiukas.gif

Na rytoj išmėginsiu su drėgna kempinėle 4u.gif Jau galvoju, kad gal reikėtų nulėkt į drogą ir antrą nusipirkt kol akcija, labai jau man ji patinka wub.gif
Atsakyti
as irgi siandien neatsispyriau nuolaidai ir nusipirkau Miracle smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2010 02 28, 23:33)
as irgi siandien neatsispyriau nuolaidai ir nusipirkau Miracle smile.gif

drinks_cheers.gif Kokia spalvytė?
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2010 02 28, 23:35)
drinks_cheers.gif Kokia spalvytė?

rose beige. baigineju testeri, tai ta pacia spalvyte ir pasiemiau
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2010 02 28, 23:45)
rose beige. baigineju testeri, tai ta pacia spalvyte ir pasiemiau

Aš irgi šią spalvą žiūrinėjau, mąsčiau tarp jos ir Warm Almond, bet man ji pasirodė per daug rausvumo turinti.. Nepasidaro veidas raudonas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2010 03 01, 00:06)
Aš irgi šią spalvą žiūrinėjau, mąsčiau tarp jos ir Warm Almond, bet man ji pasirodė per daug rausvumo turinti.. Nepasidaro veidas raudonas?  ax.gif

as ant virsaus dar tepu meteoritus, tai gal jie ta spalva nugesina, tikrai nera raudonas. na dar niekas neuzsimine del raudonumo biggrin.gif bet va kai buvau pasidazius su warm almond, tai visi klausinejo, kodel tokia pabalus, net neteoritai nepagelbejo biggrin.gif warm almond man buvo per sviesi, o natural per tamsi.
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2010 03 01, 00:33)
as ant virsaus dar tepu meteoritus, tai gal jie ta spalva nugesina, tikrai nera raudonas. na dar niekas neuzsimine del raudonumo biggrin.gif  bet va kai buvau pasidazius su warm almond, tai visi klausinejo, kodel tokia pabalus, net neteoritai nepagelbejo biggrin.gif warm almond man buvo per sviesi, o natural per tamsi.

Na taip, Warm Almond šviesi, bet aš dar Egipto žemę naudoju, tai nebūnu išbalusi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2010 02 26, 23:38)
O kaip jums Creme Puff kompaktine pudra,jeigu naudojat kuri? g.gif

As ja naudoju siuo metu su Second Skin - uzbaigimui ir uztvirtinimui. Spalva naudoju taip vadinama "bespalve" (Translumin.), nors atidarius ji atrodo tokia prie tamsesniu, bet siaip esu patenkinta. Gal tik kvapas toks aitrokas. Tik va pakuote nepatinka, nes neuzsidaro sandariai. Jau kazkada minejau, kad MF galetu sios kompaktines pudros pakuotes dizaina patobulinti, nes tikrai prastas.
Atsakyti