Įkraunama...
Įkraunama...

Max Factor

QUOTE(Juoko ašara @ 2010 02 26, 17:42)
tai kad ne g.gif drauges oda sausa ir naudojo sia pudra, tai taip issausino doh.gif manau, ji kaip tik netinka sausiaodems

as turiu megini ir jau gal menesi naudoju, tai graziai dengia ir man paciai keista, bet dar kol kas nekemsa poru. mano oda misri, labiau i riebuma

Nu šakės, jau išsigandau, kad mano odai netiks ir šita verysad.gif Mano oda šiaip mišri, tik dabar žiemą yra kelios vietos pasausėjusios, su kuriomis neįmanoma susitvarkyt, užsidedu kaukę, rodos praeina, po dienos ar dviejų vėl išlenda sausumas lauk .. ax.gif
Atsakyti
Na va, pasidažiau su Miracle Touch - super thumbup.gif Ir spalvytę tobulai atitaikiau, ir dengiasi labai lengvai, ir tokia maloni wub.gif Džiaugiuosi savo pirkiniu 4u.gif Dabar telieka tikėtis, kad neišlys sausesnės vietos lauk ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2010 02 26, 19:48)
Na va, pasidažiau su Miracle Touch - super  thumbup.gif Ir spalvytę tobulai atitaikiau, ir dengiasi labai lengvai, ir tokia maloni  wub.gif Džiaugiuosi savo pirkiniu  4u.gif Dabar telieka tikėtis, kad neišlys sausesnės vietos lauk  ax.gif

tikiuosi, kad ir toliau busi tokia patenkinta mirksiukas.gif as po menesio naudojimo dar ja nenusivyliau. kur pirkai ir kiek mokejai?
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2010 02 26, 14:51)

Papildyta:
O jums, kai jūsų oda riebi, neišlenda blizgesys su Lasting Performance?  ax.gif

kaip ir minejo viena forumiete, pas mane lygiai tokia pati situacija su tuo odos blyzgesiu, su vienom pudrom maziau islenda su kitom daugiau, siaip bendrai paemus dar neatradau tokios pudros kad neislystu blyzgesis.

kaip naudojau Miracle Touch pudra blyzgesis T zonoi dienos begyje buvo dydesnis, ir pati pudra siektiek nuplaukdavo nuo veido

Lasting Performance naudojant, blyzgesis yra T zonoi dienos begyje, bet mazesnis nei naudojant Miracle Touch.
Ir Lasting Performance pati pudra geriau laikosi ant veido ne taip nuplaukia
Atsakyti
O kaip jums Creme Puff kompaktine pudra,jeigu naudojat kuri? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2010 02 26, 18:48)
Na va, pasidažiau su Miracle Touch - super  thumbup.gif Ir spalvytę tobulai atitaikiau, ir dengiasi labai lengvai, ir tokia maloni  wub.gif Džiaugiuosi savo pirkiniu  4u.gif Dabar telieka tikėtis, kad neišlys sausesnės vietos lauk  ax.gif

Kokia spalva rinkaisi ? Lasting turejau tokia kaip ir tu , kai turejau ta Miracle Touch neprisimenu kokia spalva buvo.
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2010 02 26, 21:10)
tikiuosi, kad ir toliau busi tokia patenkinta mirksiukas.gif as po menesio naudojimo dar ja nenusivyliau. kur pirkai ir kiek mokejai?

Pirkau Droge, dabar akcija Miracle Touch, tai mokėjau 35 lt su centais 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Aristeja @ 2010 02 27, 12:24)
Kokia spalva rinkaisi ? Lasting  turejau tokia kaip ir tu , kai turejau ta Miracle Touch neprisimenu kokia spalva buvo.

Pas mane Warm Almond spalvytė, ant viršaus dar šiek tiek EŽ naudoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2010 02 26, 23:38)
O kaip jums Creme Puff kompaktine pudra,jeigu naudojat kuri? g.gif

Naudoju, nieko ypatingo tikrai, manau galima ir kokią pigesnę įsigyti, nebūtina mokėti ten 30 ar 40 lt ųž ją, nes efekto kažkokio nėra, paprasta eilinė kompaktinė pudra. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbyte @ 2010 02 28, 21:20)
Naudoju, nieko ypatingo tikrai, manau galima ir kokią pigesnę įsigyti, nebūtina mokėti ten 30 ar 40 lt ųž ją, nes efekto kažkokio nėra, paprasta eilinė kompaktinė pudra. schmoll.gif

O koki jus atspalvi turit? Ar jums ne per sviesus\tamsus? :hmGerai jus maskuoja? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diamondness: 28 vasario 2010 - 20:00
Beje, turiu klausimėlį naudojančioms Miracle Touch - kaip su ta kempinėle? Kažkur girdėjau, kad ją galima sudrėkinti ir su drėgna pudrą tepti. Kuo skiriasi efektas tuomet? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2010 02 28, 20:58)
Beje, turiu klausimėlį naudojančioms Miracle Touch - kaip su ta kempinėle? Kažkur girdėjau, kad ją galima sudrėkinti ir su drėgna pudrą tepti. Kuo skiriasi efektas tuomet?  g.gif

Nu man tai super si pudryte wub.gif Jo jei suvilgysi kempinele ,makiazas bus gaivesnis ax.gif As vistik pirkau 070 natural spalvyte wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristeja: 28 vasario 2010 - 21:06
QUOTE(Aristeja @ 2010 02 28, 22:06)
Nu man tai super si pudryte  wub.gif Jo jei suvilgysi kempinele ,makiazas bus gaivesnis  ax.gif As vistik pirkau 070 natural spalvyte  wub.gif

O kaip tu darai? Kaip tau labiau patinka?
Atsakyti