Įkraunama...
Įkraunama...

Max Factor

QUOTE(agvill @ 2010 02 25, 12:50)
4u.gif prasau patarimo bandziusiom pudra long lasting performance noriu paklaust del atspalvio, pati esu baltaode bet ne permatomo baltumo odos, nu zodziu isigyjau likuti pastele 102 bet man ta spalva tokia negrazi nyki ant veido tokia tarsi pilka-negyva, dabar galvoju tas 105 nr. soft beige daug tamsesnis uz 102 pastele
gal kas bande gali patart, tada vel ieskociau likucio pabandimui

As turiu Lasting Performance soft beige spalvos, spalvyte nereali man wub.gif Pati irgi esu sviesesnes odos, atrodo nuostabiai. Bet deja pati pudra man netinka cry.gif Taip jos norejau, taip dziaugiausi, kai nusipirkau, bet negaliu naudot ir viskas. Ant odos plemais metosi, kremo lyg ir nekeiciau, tai matyt teks i isparduotuve det arba laukt vasaros ir tada pabandyt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2010 02 26, 07:58)
As turiu Lasting Performance soft beige spalvos, spalvyte nereali man  wub.gif Pati irgi esu sviesesnes odos, atrodo nuostabiai. Bet deja pati pudra man netinka  cry.gif Taip jos norejau, taip dziaugiausi, kai nusipirkau, bet negaliu naudot ir viskas. Ant odos plemais metosi, kremo lyg ir nekeiciau, tai matyt teks i isparduotuve det arba laukt vasaros ir tada pabandyt  unsure.gif

gal Jusu oda dabar kiek pasausejus,tai ir ismeta plemais?man tai nieko panasaus,nes oda i riebuma daugiau
Atsakyti
QUOTE(Incredible Me @ 2010 02 26, 10:09)
gal Jusu oda dabar kiek pasausejus,tai ir ismeta plemais?man tai nieko panasaus,nes oda i riebuma daugiau

as ir atkreipiau demesi i tai kad si pudra isryskina pasausejusias vietas ir uztepus ja gaunasi ant veido tarsi plemai.
bet siaip jus teisi pas ka oda riebi (tokia ir mano) si pudra plemu neismusa
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2010 02 26, 09:44)
as ir atkreipiau demesi i tai kad si pudra isryskina pasausejusias vietas ir uztepus ja gaunasi ant veido tarsi plemai.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Incredible Me @ 2010 02 26, 10:09)

Taip, pas mane dabar pasausėjus oda unsure.gif Nusipirkau šiandien Droge MF Miracle Touch, nebandžiau niekad, o tiek gerų atsiliepimų girdėjau apie šią pudrytę, ir dar kaip tik akcija joms dabar smile.gif Pabandysiu gal ši taip nemėtys plėmais, o Lasting Performance pasiliksiu kai oda susitvarkys 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(agvill @ 2010 02 26, 10:44)

O jums, kai jūsų oda riebi, neišlenda blizgesys su Lasting Performance? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2010 02 26, 13:51)
Taip, pas mane dabar pasausėjus oda  unsure.gif Nusipirkau šiandien Droge MF Miracle Touch, nebandžiau niekad, o tiek gerų atsiliepimų girdėjau apie šią pudrytę, ir dar kaip tik akcija joms dabar  smile.gif Pabandysiu gal ši taip nemėtys plėmais, o Lasting Performance pasiliksiu kai oda susitvarkys  4u.gif

Kai isbandysi laukiam atsiliepimu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristeja @ 2010 02 26, 15:03)
Kai isbandysi laukiam atsiliepimu  mirksiukas.gif

Butinai drinks_cheers.gif Siandien vakare kaip tik važiuosiu į didelį balių, tai mąstau dabar, ar rizikuot ar ne su nauja pudra lotuliukas.gif Baisu šiek tiek, kad nebūčiau plėmuota po to, baliuj nemalonu būtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2010 02 26, 13:51)
Taip, pas mane dabar pasausėjus oda  unsure.gif Nusipirkau šiandien Droge MF Miracle Touch, nebandžiau niekad, o tiek gerų atsiliepimų girdėjau apie šią pudrytę, ir dar kaip tik akcija joms dabar  smile.gif Pabandysiu gal ši taip nemėtys plėmais, o Lasting Performance pasiliksiu kai oda susitvarkys  4u.gif
Papildyta:
O jums, kai jūsų oda riebi, neišlenda blizgesys su Lasting Performance?  ax.gif

Man islenda ir su lasting,ir su visom kitom blizgesys.Tik su kai kuriom maziau.Dar daug nuo kremuko priklauso,koki naudojam pries pudra smile.gif
Atsakyti
Incredible Me, o tu bandei Miracle Touch? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2010 02 26, 15:55)
Incredible Me, o tu bandei Miracle Touch?  4u.gif

man labai patinka ši pudra, mano oda normali- mišri, kai kur išlenda blizgesys, bet laikosi ši pudra nepriekaištingai ir gerai maskuoja wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2010 02 26, 14:55)
Incredible Me, o tu bandei Miracle Touch?  4u.gif

Nebandziau,nes cia prisiskaiciau ,kad ji daugiau sausesnei odai,reiksia man netiks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Incredible Me @ 2010 02 26, 16:19)
Nebandziau,nes cia prisiskaiciau ,kad ji daugiau sausesnei odai,reiksia man netiks ax.gif

tai kad ne g.gif drauges oda sausa ir naudojo sia pudra, tai taip issausino doh.gif manau, ji kaip tik netinka sausiaodems

as turiu megini ir jau gal menesi naudoju, tai graziai dengia ir man paciai keista, bet dar kol kas nekemsa poru. mano oda misri, labiau i riebuma
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juoko ašara: 26 vasario 2010 - 16:45