Įkraunama...
Įkraunama...

Max Factor

QUOTE(Orestes @ 2012 10 10, 10:08)
Man labai įdomu, ar kas nors jau išbandė MaxFactor naujieną (bent jau Lietuvoje) - Facefinity All Day Flawless 3 in 1 foundation?
user posted image
Pasidalinkit įspūdžiais, nes jau vos laikausi nenusipirkusi 4u.gif

mane irgi labai domina įspūdžiai...
Papildyta:
QUOTE(_sala_ @ 2012 10 09, 13:18)
Žurnale radau naujos Max factor Facefinity pudros mėginuką, kurį sunaudojau per 4 kartus. Pagal aprašymą ji išlieka visą dieną, suteikia matiškumo, bet oda atrodo gaiviai, natūraliai.
Pudra tikrai išsilaikė visą dieną! Esu pratusi naudoti Bourjois HM ir HM serum pudras, kurios labai lengvos ir palaipsniui susilygina su oda bei ilgai nelaiko blizgesio, todėl ši pudra pasirodė tokia "rimtesnė", nekasdieninė. Pamaskavo gerai, sklaidėsi gal kiek sunkiau,  bet veidas atrodė tikrai matinis, dienos eigoje blizgesys truputi išlindo, bet pati pudra nenuplaukė ir sulyginus servetėle atrodė puikiai (kai HM pudrą pakoreguoju servetėle jos paprasčiausiai beveik nelieka, nes nusivalo). Minusas tas, kad truputi nenatūraliai atrodo, kai buvau pasidažiusi eidama į gimtadienį, dirbtiniame kambario apšvietime labai matėsi pudros struktūra ant veido (kitą kartą tepčiau jos mažiau). Šiaip tikrai nenusivyliau ir manau radusi gerą kainos variantą ją įsigysiu.

Atsakyti
Merginos, help. Pirkau tokį tušą :

user posted image

Kaip patikrinti ar originalus?
Atsakyti
QUOTE(MrrMiau @ 2012 12 17, 12:44)
Merginos, help. Pirkau tokį tušą :

Kaip patikrinti ar originalus?

Labai abejoju ar MF yra tas brand'as, kurį pultų padirbinėti, juolab kad šis tušas yra neseniai išleistas.
Kur pirkot, kad kyla abejonių dėl originalumo?
Atsakyti
Gal jau yra išbandžiusių?
user posted image

http://www.douglas.l...rrecting-cream/
Atsakyti
Norėčiau išmėginti kompaktinę Max Factor pudra Facefinity ,tačiau nelabai randu atsiliepimų apie Ją ar ji sausa, ar drėgna. Gal kuri esate išbandžiusi, kokia spalva tiko? Noriu užsisakyti internetu, nes nėra pas mus parduotuvių, kur galima ją įsigyti ir patestuoti, o ji nėra iš pigiausių :/
http://www.save24.lt...paktines-pudros
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KotynaD: 24 rugpjūčio 2013 - 11:49
Norėčiau atsiliepimų apie šią MF Creme Puff.

Ypač įdomu kaip naujame įpakavime, ar nėra labai nepatogus, kaip pati pudra maskuoja? Ar tiesa kad ji ir sausa ir šlapia dengiasi?

4u.gif

user posted image
Atsakyti
Gal yra bandziusiu sia pudra ?

user posted image

Is Maxfactor man labiausia patiko Miracle touch ir 3 in 1 ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airinė*: 28 gruodžio 2013 - 09:20
Turejau meginuka, pasirode tirstos konsistencijos, bet ne itin stipriai maskuojanti priemone.
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2013 04 28, 23:55)

Išbandžiau, nieko ypatingo, kadangi esu šviesios odos ir su prasiplėtusiais kapiliarais, paradavėja pasiūlė rinktis tik medium spalvą, pasitepus beveik nieko nesimato kito atspalvio blush2.gif
Atsakyti
CC isbandziau ir as, viena diena tik nuejau i darba ax.gif Nepatiko man, turbut netinka sausa odai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nirgundė @ 2014 04 01, 19:24)
CC isbandziau ir as, viena diena tik nuejau i darba  ax.gif Nepatiko man, turbut netinka sausa odai  ax.gif

Visur rašo, kad tinka sausai odai, mano oda mišri, kakta riebi, žandai normali, o nosis labai sausa, tai labai sausina nosį ax.gif
Atsakyti
Max Factor dar niekada nebuvau nusivylusi.

Turiu siuos gaminius:

Pan Stic. Labai gerai maskuoja, gali buti naudojamas kaip makiazo pagrindas, taciau juo pasitepu tik noredama maskuoti. Gerai islaiko:

user posted image

Šis mano mėgstamiausias tušas, nieko blogo negaliu apie jį pasakyti, dažo puikiai, gerai laikosi, vertas savo kainos.

user posted image

3in1 pudra, kažkas čia prašė nuomonės. Tai galiu pasakyti, kad labai gerai laiko ir labai gerai maskuoja. Issilaiko tikrai visa diena. Pati tuom isitikinau ir mano dazytos merginos sake ta pati.

user posted image

Šiandien nusipirkau naujos laidos tušą, pasidažiau vieną kartą ir visai neseniai, kad tik išbandyčiau. Tam, kad pasiekti norimą efektą, reikia truputi padirbėti, tačiau rezultatu esu patenkinta ir nesigailiu surizikavusi:

user posted image

Taip pat turiu šią, ant savęs nenaudoju, tačiau padažiusi kitas rezultatu lieku patenkinta smile.gif

user posted image

Esu Max Factor gerbeja ir tvirtai galiu pasakyti, kad gaminiai verti savo kainos ir yra kokybiški.
Atsakyti