Įkraunama...
Įkraunama...

Max Factor

QUOTE(kamuoliukė @ 2012 01 06, 13:31)
Nusipirkau ir tikrai patenkinta  smile.gif Vienas iš geresnių variantų vartojant pigesnes kremines pudras smile.gif

o koki atspalvi emet? visiskai sutinku su jumis kad si pudra tikrai gera, bent man is visu max factor si geriausia, bet tik vat man problemele su atspaviais, pirmi du atspalviai natural ir rose beige (roziniai), o golden man per tamsus doh.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
išbandžiau MF Second skin.
Ji pati tokia drėgna, taip maloniai tepas, galvoju mano mišriai į sausumą odai bus superinė. Bet ant veido užtepus ji pasidarė tokia satin'inė, lyg sausino. Man tokios nepatinka, man patinka drėgnos ir švytinčios odos įspūdis ax.gif
Papildyta:
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2012 01 07, 15:21)
o koki atspalvi emet? visiskai sutinku su jumis kad si pudra tikrai gera, bent man is visu max factor si geriausia, bet tik vat man problemele su atspaviais, pirmi du atspalviai natural ir rose beige (roziniai), o golden man per tamsus doh.gif  verysad.gif  verysad.gif

o nėra warm almond ar kažkaip? aš bandžiau ant rankos, tai labai smagi pasirodė ir visai netamsi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 01 07, 17:51)
o nėra warm almond ar kažkaip? aš bandžiau ant rankos, tai labai smagi pasirodė ir visai netamsi  g.gif

žinoma,kad yra mirksiukas.gif 45 numeris warm almond.
O kiek ji LT kainuoja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xde: 08 sausio 2012 - 09:48
QUOTE(Vitulka @ 2012 01 07, 17:51)

man second skin per 3 dienas taip odos poras uzkimso, kad.... doh.gif
padovanojau draugei ir jai tiko.
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2012 01 08, 09:48)
žinoma,kad yra mirksiukas.gif  45 numeris warm almond.
O kiek ji LT kainuoja?

apie 55 lt lyg g.gif
QUOTE(andorinha @ 2012 01 08, 10:24)
man second skin per 3 dienas taip odos poras uzkimso, kad....  doh.gif
padovanojau draugei ir jai tiko.

sesuo naudoja, pas ją oda visai neprobleminė, džiaugias ja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 01 08, 12:21)
apie 55 lt lyg  g.gif

daug...Geriau tada iš ebay siųstis,gerokai sutaupytumėme.
Atsakyti
colour adapt gerai maskuoja?
Atsakyti
QUOTE(Obuolių Delčia @ 2012 01 17, 15:56)
colour adapt gerai maskuoja?

Beveik nemaskuoja
Atsakyti
na atbegu su savo komentarais, isigyjau pudryte second skin, rinkausi tarp spalvu ant rankos lyg ir susilygino gold, warm almond siek tiek atrode pasviesina, pati neesu is sviesiuju, bet siuo metu pagal save pasviesejusi esu, o siaip oda mano i gelsvuma,kai idegu tamsi bunu. na ir pabijojau buti geltona, galvoju imsiu warm almond, norejau sviesesnio atspalvio,kad veidui gaivumo suteiktu, paskutiniu metu prasoviau su pudrom, visos geltonos. Man bjauriausia kai veidas nuo makiazo pagrindu tampa geltonas ir tamsesnis nei reiketu. Parejusi iskarto meginau pirkini ir ka jus galvojat, ogi spalva tikrai nera sviesi, patiko, kad atspalvis be jokio geltonumo naturalus labai,prisitaiko sakyciau, bet kad sviesumo suteiktu tai tikrai nera taip, o galvojau, kad atspalvis prie sviesesniu, atrodytu pagal mano oda sviesesnio ir nereiketu. Pudryte maloni,lengva, kasdieniam naudojimui manau tinka, bet nera stipriai maskuojanti, ir poros dienos sviesoj gan ryskesnes atrodo,o siaip manau sueis. Graziai sulygino veido spalva. Galvoju isigyti lasting performance, ziurejau gan neblogas spalvu pasirinkimas ir patiko tekstura kai meginau ant rankos,taip tiesiog isigeria na labai maloniai, tik va kazin kaip ji ant veiduko atrodys,ir velgi kaip tas spalvas isirinkti,kad tik nepertamsia ir ne rozine ir ne geltona smile.gif)
Atsakyti
Mačiau nesniai atsirado naujas pagrindas Max Factor smooth effect foundation user posted image
Gal jau yra išbandžiusiu? Ar stipriai maskuoja? Kur pirkot ir už kiek? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Musenka: 31 sausio 2012 - 21:10
QUOTE(Musenka @ 2012 01 31, 21:09)
Mačiau nesniai atsirado naujas pagrindas Max Factor smooth effect foundation user posted image
Gal jau yra išbandžiusiu? Ar stipriai maskuoja? Kur pirkot ir už kiek? 4u.gif

Turiu golden spalvą, maskuoja nelabai, tepasi gan maloniai, porų nekemša, mokėjau apie 39 lt atrodo, jau senokai pirkau, bet manau, kad nekartosiu.
Atsakyti
QUOTE(rudenssniegas @ 2012 01 19, 16:43)
Beveik nemaskuoja

O gal galetumete palyginti coloud adapt su bourjois healthy mix pudryte? Nes noreciau matiskesnes pudros veidui, tik tiek, kad bijau, jog max factor greitai uzkims poras unsure.gif
Atsakyti