na atbegu su savo komentarais, isigyjau pudryte second skin, rinkausi tarp spalvu ant rankos lyg ir susilygino gold, warm almond siek tiek atrode pasviesina, pati neesu is sviesiuju, bet siuo metu pagal save pasviesejusi esu, o siaip oda mano i gelsvuma,kai idegu tamsi bunu. na ir pabijojau buti geltona, galvoju imsiu warm almond, norejau sviesesnio atspalvio,kad veidui gaivumo suteiktu, paskutiniu metu prasoviau su pudrom, visos geltonos. Man bjauriausia kai veidas nuo makiazo pagrindu tampa geltonas ir tamsesnis nei reiketu. Parejusi iskarto meginau pirkini ir ka jus galvojat, ogi spalva tikrai nera sviesi, patiko, kad atspalvis be jokio geltonumo naturalus labai,prisitaiko sakyciau, bet kad sviesumo suteiktu tai tikrai nera taip, o galvojau, kad atspalvis prie sviesesniu, atrodytu pagal mano oda sviesesnio ir nereiketu. Pudryte maloni,lengva, kasdieniam naudojimui manau tinka, bet nera stipriai maskuojanti, ir poros dienos sviesoj gan ryskesnes atrodo,o siaip manau sueis. Graziai sulygino veido spalva. Galvoju isigyti lasting performance, ziurejau gan neblogas spalvu pasirinkimas ir patiko tekstura kai meginau ant rankos,taip tiesiog isigeria na labai maloniai, tik va kazin kaip ji ant veiduko atrodys,ir velgi kaip tas spalvas isirinkti,kad tik nepertamsia ir ne rozine ir ne geltona
)