Įkraunama...
Įkraunama...

Max Factor

Shopingas,turiu ta pudryte bet kvapo jinai malonaus,neutralus toks.Ne plastelinu tikrai atsiduoda.Bet pati pudra man netiko,pardaviau.Spuogais mane mete nors tu ka unsure.gif
Atsakyti
Keistai tada g.gif Bet nenoreciau tiket, kad padielka - neapsimoka tokiu pigiu firmu padirbinet... Na ir siaip isskyrus kvapa neturiu prie ko prikibt. Nors kvapas turbut toks dalykas - pvz Physician's Formula pudros irgi daug ivairiu nuomoniu sulaukia: vienoms smirda iki negalejimo, jaucia ir ant veido ta kvapa, kitoms vos jauciamas tik arti prikisus nosi prie pakuotes, kitoms isvis neutralus....

Man 'miracle touch' is pradziu tokia neypatinga pasirode - smagi, bet neypatinga. Tik dabar teko pasirgt ir oda pasausejo, tai kazkuria diena prisiminiau sia pudryte, pasidaziau ir... nepatiko vaizdas, truko gyvumo, dar kazko - na nesijauciau patenkinta rezultatu. Bet ant virsaus dar svytincios pudrytes perbraukiau ir paprastos birios pudrytes (na kad sausesnins pavirsius gautusi), bet vistiek nebuvau patenkinta rezultatu. O nuejau i darba, paziurejau i veidrodi ir taip grazu man, taip grazu biggrin.gif Tai visgi kai susigulejo, man labai patiko rezultatas su sia pudryte, bet ne iskart padazius. 4u.gif
Atsakyti
gal kas bandėt jau? bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Ar pas mus Lietuvoje yra šie skaistalai?
max factor miracle touch creamy blush
user posted image
Atsakyti
merginos seniau max factor turejo tokia age renew kremine pudra ar dar ji tebera?
http://www.maxfactor...tellmemore.aspx

va nuorodele, lyg ir nebemaciau jos g.gif
Atsakyti
Sveikos,
Norejau pasiteirauti gal zinote kur siuo metu yra MF nuolaidos? Noriu isigyti kremine pudra ir skaistalus. g.gif
Beje, ar kas nors yra megines MF Age Renew? Kokie butu atsiliepimai? Ir siaip nuo kokio amziaus ji skirta naudoti (suprantu, kad vyresnems mirksiukas.gif bet domina vis tiek mazdaug nuo kiek)?
Atsakyti
turejau Max Factor Miracle Touch pudra, tai man ji kazkaip didelio ispudzio nepaliko, nezinau... dabar galvoju isigyti Xperience , ar ji stipriai maskuoja? ar tiktu misriai odai? ax.gif aciu uz atsakyma:)
Atsakyti
Gal jau yra atsiliepimų apie naująją max factor Ageless Elixir 2 in 1?
user posted image
Droge pabandžiau ant riešo,atrodo,kad gerai maskuoja...O ar išlieka?
Atsakyti
QUOTE(Trendy_ @ 2011 12 07, 14:59)
turejau Max Factor Miracle Touch pudra, tai man ji kazkaip didelio ispudzio nepaliko, nezinau... dabar galvoju isigyti Xperience , ar ji stipriai maskuoja? ar tiktu misriai odai?  ax.gif  aciu uz atsakyma:)

turejau abi, tai Xperience maskuoja maziau nei Touch. ji lengva ir minimaliai maskuoja. mano oda misri, tai greit blizget pradeda. beto kemsa poras bent man labai. kai tik pasitepi taip spuogas ant smakro, tai ismeciau schmoll.gif
nusivyliau, tai daugiau sio firmos pudru nusprendziau ne pirkt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 04 25, 12:30)
gal kas bandėt jau?  bigsmile.gif 
user posted image

SVEIKI, as turejau ryskiai raudona toki, man patiko, kad ilgai issilaiko, o jausmas toks lyg dazytumeis su flomasteriu lotuliukas.gif
Atsakyti
As irgi nusipirkau ta flomasteri 'Lipfinity lasting tint' Tai nepasakyciau, kad ilgai islieka. Ir kazkaip kai nusipirkau, jis man issausejo iskart ir atrodo kad baigesi, bet tikrai negali taip buti, nes panaudojau maximum 5 kartus. Kame reikalas? Pirkau Douglas.
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2011 12 07, 18:52)
Gal jau yra atsiliepimų apie naująją max factor Ageless Elixir 2 in 1?

Nusipirkau ir tikrai patenkinta smile.gif Vienas iš geresnių variantų vartojant pigesnes kremines pudras smile.gif
Atsakyti