Įkraunama...
Įkraunama...

Max Factor

Aš asmeniškai Maxfactor kosmetikai priekaištų neturiu. Kiek esu kokių priemonių įvairių firmų naudojusi, dabar apsistojau ties Maxfactor, nes geresnių tokios kainos kategorijoje neradau, todėl nebeeksperimentuoju ir perku tik šią thumbup.gif
Esu išnaudojusi bemaž visus jų tušus akims ir nė vienu nenusivyliau.
Iš lūpų dažų visada naudoju tik seną -gerą Silk Gloss lūpų blizgį.
Nagų lakai, ypač sodresnių atspalvių, pasidengia nepriekaištingai. Nereikia jokių rimtesnių sugebėjimų norint kokybiškai nusilakuoti nagus. Kitų firmų lakai (o jų išbandžiau tikrai nemažai) netolygiai pasidengia, susimeta į drūzes, tenka dar vieną sluoksnį tepti, o ir tai kartais bendro vaizdo neišgelbsti. O NailFinity vienu sluoksniu padengia nagą idealiai, spalva sodri, greitai džiūsta, ilgai laiko. O po ilgesnio laiko nenusilupinėja, o gal tik lakas ant nagų galiukų apsitrina. Žodžiu thumbup.gif
Dėl veido priemonių irgi neturiu nieko blogo pasakyti, tik gal reikia jas kruopščiau pagal poreikį rinktis. Jau trečius metus naudoju Colour Adapt ir geresnės už ją dar nesu turėjusi. Vis užsigeidžiu išbandyti kokią kitokią, bet galiausiai vėl grįžtu prie tos paties. Idealiai padengia, nėra kaukės efekto, labai lengvai pasiskirsto, nesimato, kad ant odos užtepta. Idelios odos vaizdas thumbup.gif Dar esu bandžiusi Second Skin. Plonai, gražiai pasidengia, bet atspalvį rinktis reikia daug kruopščiau. Nusipirkau Droge 2 šviesiausius jų pasiūloje atspalvius (net ir tokį, kokį visada naudoju Colour Adapt) ir man jie pasirodė per tamsūs. MB juokiasi, kad pasitepusi atrodau kaip murzina tongue.gif Guli spintoje kartelį kitą pabandyti, o aš ir vėl laukiu nuolaidų mano idealiausiajai Colour Adapt unsure.gif Taip pat turiu ir Natural Minerals mineralinė birią pudrą Natural ir Golden atspalvių, bet man jinai labiau tinka naudojimui vietoj skaistalų arba bronzantų, nes vien ja papudrintas veidas man atrodo per tamsus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virbalaite: 19 kovo 2011 - 23:46
Gal kuri uzmatete droge ar siuo metu pudrai MF Color Adapt yra nuolaida ,nes drogo puslapy kaikuriems MF produktams raso, kad yra nuolaida,tik nerodo konkreciai kam g.gif
Atsakyti
Gal kas daugiau galėtų pakomentuot MF Miracle touch pūdrą? smile.gif
http://www.thecosmet...ch_mf0021_0.jpg
Atsakyti
QUOTE(BlackSwan @ 2011 03 21, 15:52)

Paskaitykite sioje, ar senesneje ar kreminiu pudru temose, tikrai yra daug atsiliepimu mirksiukas.gif
Atsakyti

Gerai maskuoja, fain pudra, tik man pasirode, kad super greit naudojasi - indelio uzteko vos menesiui-pusantro. O siaip tikrai nebloga pudryte.
Atsakyti
o man tai labai nepatinka ji unsure.gif
draugė turi,tai kaip su kauke atrodo-gerai maskuoja,bet labai matosi unsure.gif
Pati tik ant rankos užsitepliojus buvau
Atsakyti

As kolkas tik karta ja tepiau - man isvis pudros neipratas (isskyrus birias ir presuotas bei krema su spalva), tai galvojau nepasilikt, bet... po to vieno pabandymo nebenorejau parduot, nes tikrai neskalsi pudra, matosi kad pabandyta, o tiksliau atrodo kaip bent kelis kartus naudota... Siaip indelyje atrode tamsoka, net per tamsi man (esu baltaode, tai sia pirkau '40 warm almond' spalva) ir laikiau laukdama vasaros, bet neiskenciau ir pradariau, tai realiai spalva man ideali. Maskuoja normaliai, pajuodusiu paakiu man pilnai neuzmaskavo (bet reta pudra man ta daro), tepasi smagiai, o vyro paklausus nuomones apie pudra pasake, kad nesimato, kad kas butu tepta - tai cia man geriausias irodymas, kad spalva tinka. Nekartociau, bet tik todel, kad turiu mylimesne presuota pudra, bet sita MF smagi pudryte ir sunaudosiu be problemu....

QUOTE(Tibė @ 2011 03 21, 21:24)
draugė turi,tai kaip su kauke atrodo-gerai maskuoja,bet labai matosi unsure.gif

Tai gal spalva netinkama draugei - kaip rasiau, mano vyras isvis nesuprato, kad kas tepta, nes spalva idealiai tiko.
Atsakyti
nu,kad kaip ir tinka g.gif
na,žodžiu,man kaip iš šono žiūrinčiam žmogui, ji labai nepatiko ir tikrai pati nepirkčiau
Atsakyti
QUOTE(BlackSwan @ 2011 03 21, 14:52)

Aš turiu, patinka man jinai. Nėra sunki, lengvai skirstosi, neblogai laikosi. Spalva mano creamy ivory, tai šviesiausias atspalvis iš šitų, esu baltaodė, tai man typ top gražiai tinka. neblogai maskuoja, tik nerekomenduočiau sausiaodėms, man kai kada išsausina sausas veido vietas. Dar ką pastebėjau, kad ja pasitepus veidas toks truputį negyvas atrodo, tai turiu pasidarbuot su bronzantu ir skaistalais, o tada jau viskas čiki piki. Visumoj gera pudra, bet neatrodo, kad labai daug jos reiktų veidui padengt, sušilus išskystėja ji. Turiu Chanel teint innocence kompaktinę, panačios jos labai mirksiukas.gif nors kai paskaičiuoji, kiek miracle touch tėra gramų ir jos kaina kokia, tai tas pats kas nusipirkti geresnės kokybės pudrą už tą pačią kainą. wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mocha: 22 kovo 2011 - 01:40
Maxfactor gerbejoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Droge 25 % nuolaida . ir staigmena... Perkant 2 prekes is maxfactor ,dovanu-blizgis mirksiukas.gif
Atsakyti
Turiu klausimuka turincioms 'Miracle touch' pudryte 4u.gif Kaip jos kvapas? Nu man tai tokiu plastelinu kvepia - ant veiduko nejauciu, bet pradarius indeli ir tepdama, tai net labai jauciu.... Kadangi JAV MF kosmetika neprekiauja, tai pirkau per ebay, kazkaip originalumu net neabejoju, bet kvapas tai keistas.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 04 23, 12:56)
Turiu klausimuka turincioms 'Miracle touch' pudryte  4u.gif Kaip jos kvapas? Nu man tai tokiu plastelinu kvepia - ant veiduko nejauciu, bet pradarius indeli ir tepdama, tai net labai jauciu.... Kadangi JAV MF kosmetika neprekiauja, tai pirkau per ebay, kazkaip originalumu net neabejoju, bet kvapas tai keistas.... g.gif

Pas mane visiškai jokio kvapo smile.gif nieko neužuodžiu visiškai.
Atsakyti