Įkraunama...
Įkraunama...

Max Factor

QUOTE(shopingas @ 2010 12 18, 18:10)
Kazin nera akciju jai dabar kur nors  g.gif

Droge labai geros akcijos si menesi vis dar tesiasi. Pagrinde pudroms, bet ir kiti dalykai pamazintom kainom. Pvz. second skin foundation 32lt (vietoj 64), natural minerals 19.99 (vietoj 50-60) ir kt.
Zodziu, reikia eit ir ziuret. t.y. dabar jau begt, nes kiek cia iki sausio beliko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(allyva @ 2010 12 29, 00:54)
Droge labai geros akcijos si menesi vis dar tesiasi. Pagrinde pudroms, bet ir kiti dalykai pamazintom kainom. Pvz. second skin foundation 32lt (vietoj 64), natural minerals 19.99 (vietoj 50-60) ir kt.
Zodziu, reikia eit ir ziuret. t.y. dabar jau begt, nes kiek cia iki sausio beliko  biggrin.gif

Nieko sau nuolaidos blink.gif
Taip norėčiau įsigyti pudrą, bet kaip tik šiam mėn sau limitą užsidėjau ir nebegalima...
Na tikėkimės kitais metais irgi nuolaidų netrūks rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
O tušas lash effect daugiau ilginantis/tankinantis ar ką darantis? g.gif
Atsakyti
Jis ir ilgina ir tankina, labiau gal tankina ir aplamai labai gražiai išryškina blakstienas smile.gif
Atsakyti
man nuo maxfactor tusu krenta blakstienos ! skaiciau cia kazkurioje SM temoje , kad pasirodo, ne man vienai ! idomu koki jie mesla deda i tuos tusus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2011 01 26, 12:03)
man nuo maxfactor tusu krenta blakstienos ! skaiciau cia kazkurioje SM temoje , kad pasirodo, ne man vienai ! idomu koki jie mesla deda i tuos tusus  doh.gif

Man MF mylimiausi tušai, bet kai su kažkokiu kitu susigadinau blakstienas, bijau ir tą MF pirkti... unsure.gif Taip gaila, reikės ieškoti pakaitalo. O bus sunku, nes kaina tai jų nebloga ir šepetėliai faini, gražiai dažo doh.gif
Atsakyti
O kuo skiriasi Masterpiece Max juodoje pakuotėje nuo to, kur auksinėje? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 02 03, 19:10)
O kuo skiriasi Masterpiece Max juodoje pakuotėje nuo to, kur auksinėje?  rolleyes.gif

Masterpiece Max ŽYMIAI geresnis nei paprastas Masterpiece, šis kūdokai dažo, neseniai subaigiau, tai vėl turbūt pirksiu Max thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 03 vasario 2011 - 18:17
QUOTE(Estela_ @ 2011 02 03, 19:17)
Masterpiece Max ŽYMIAI geresnis nei paprastas Masterpiece, šis kūdokai dažo, neseniai subaigiau, tai vėl turbūt pirksiu Max  thumbup.gif

Tai max yra juodas, ane? Nepažiūrėjau tiksliai pavadinimų parduotuvėje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 02 03, 19:25)
Tai max yra juodas, ane? Nepažiūrėjau tiksliai pavadinimų parduotuvėje  doh.gif

http://www.maxfactor...Max/detail.aspx
toks, juodas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2011 02 03, 19:32)

Ačiū, šį ir esu turėjus, geras tušas smile.gif tik pamačiau akciją tam auksiniam, galvojau tą bandyt, bet gal geriau nesimėtyt smile.gif
Atsakyti
nusipirkau as ta naujaja pudra, taigi nuomone tokia: nepatinka schmoll.gif mano oda rieboka, bet vietoj isausejus, tai kiek kremu betepk matosi isausejimai. bet cia neblogiausia. nors pati pudra ner sunki, bet kemsa poras, jau trecia diena pradejo. atsirado keli pulingi spuogai, trecia savaite neuzdydau verysad.gif beto kazkaip keistai dengiasi g.gif tai va. tokie ispudziai 4u.gif
Atsakyti