Įkraunama...
Įkraunama...

Max Factor

Kiek aš pinigų sutaupyčiau jei naudočiau būtent šią pudrą, jinai man buvo tobula wub.gif Jei ne odos sudirgimas kuris prasideda jei naudodavau 4-5 dienas iš eiles ax.gif Dėl to negyvumo, tai manau čia dėl to kad ši pudra labai gerai maskuoja ir veidas toks net vaškinis sakyčiau atrodo, tai reikia truputį kontūravimo/šešėliavimo priemonių veidui ir tada viskas puikiai atrodo 4u.gif
Atsakyti
O kokia 'Miracle touch' pudrytes kaina LT? Ir kaip su spalvu pasirinkimu?
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 12 18, 18:54)
O kokia 'Miracle touch' pudrytes kaina LT? Ir kaip su spalvu pasirinkimu?

be akcijos kažkas apie 50 -52Lt, su akcija galima nusipirkti už 35Lt
šviesiausia spalva -Warm Almond, man baltaodei jinai tinkama, nors indelyje atrodo tamsesnė nei ant odos
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2010 12 18, 19:01)
šviesiausia spalva -Warm Almond, man baltaodei jinai tinkama, nors indelyje atrodo tamsesnė nei ant odos

Kazin nera akciju jai dabar kur nors g.gif

O ta 'warm almond' spalvyte i geltonuma turbut? g.gif As galvoju imt 'natural' (esu baltaode, bet man reikia i neutraluma spalvos).... Kazin kaip sita spalvyte? Gal per ruzava bus ir per tamsi? Siaip naudoju paprastai antra po sviesiausios atspalvi arba 'light', jei menkas pasirinkimas buna...
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 12 18, 19:10)
Kazin nera akciju jai dabar kur nors  g.gif

O ta 'warm almond' spalvyte i geltonuma turbut?  g.gif As galvoju imt 'natural' (esu baltaode, bet man reikia i neutraluma spalvos).... Kazin kaip sita spalvyte? Gal per ruzava bus ir per tamsi? Siaip naudoju paprastai antra po sviesiausios atspalvi arba 'light', jei menkas pasirinkimas buna...

ta warm almond tokia šviesi net kažkiek į pilkumą sakyčiau, bet tikrai ne į getonumą, mano kai šalto tipo oda tai tinka jei reikia į gelsvumą, imkit tamsesnę, golden tikrai į geltonumą, tokia tamsoka, kažkada turėjau mėginuką..
dėl akcijų nežinau, gal kas kitas atsakys..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 18 gruodžio 2010 - 18:38
QUOTE(Estela_ @ 2010 12 18, 19:36)
ta warm almond tokia šviesi net kažkiek į pilkumą sakyčiau, bet tikrai ne į getonumą, mano kai šalto tipo oda tai tinka jei reikia  į gelsvumą, imkit tamsesnę, golden tikrai į geltonumą, tokia tamsoka, kažkada turėjau mėginuką..
dėl akcijų nežinau, gal kas kitas atsakys..

Oi ne, i geltonuma man visai nereikia. Bandysiu turbut sia imt, nes pagal aprasyma atrodo tiktu. Aciu jums labai! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2010 12 09, 20:19)
Šis MF Calorie 2000 jau klasika tapęs...  smile.gif 
Man jis irgi patiko, bet jau  pabodo tuo pačiu dažytis  smile.gif  Nors tikiu, kad ateityje ne kartą grįšiu prie jo thumbup.gif  Ypač kai parfum express už tokią gerą kainą galima įsigyti..Pamenu per akciją nusipirkus buvau už 18 LT bigsmile.gif

dabar sarmoj maciau akcijas maxfactor tushams. bet,man rodos, dabar visur galima rasti geru kainu.
patinka ir man calorie 2000
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2010 12 18, 17:30)
Kiek aš pinigų sutaupyčiau jei naudočiau būtent šią pudrą, jinai man buvo tobula  wub.gif  Jei ne odos sudirgimas kuris prasideda jei naudodavau 4-5 dienas iš eiles  ax.gif Dėl to negyvumo, tai manau čia dėl to kad ši pudra labai gerai maskuoja ir veidas toks net vaškinis sakyčiau atrodo, tai reikia truputį kontūravimo/šešėliavimo priemonių veidui ir tada viskas puikiai atrodo  4u.gif

Nu as galvoju kazin ar taupymo prasme sutaupytum , ji gana brangi , juk jos kiekis 11 g , kaina 54.99 .(be akcijos ) Tai paskaiciavus 30 ml. kaip visos pudros buna , tai super kaina isaauga... blink.gif
Bet seip ji man patinka , stengiuosi tureti kosmetinej ir naudoju su pertraukom (kai akcijos buna ,visad nusiperku smile.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elija*: 22 gruodžio 2010 - 19:11
QUOTE(Elija* @ 2010 12 22, 19:43)
Nu as galvoju kazin ar taupymo  prasme sutaupytum , ji gana brangi , juk jos kiekis 11 g , kaina 54.99 .(be akcijos ) Tai paskaiciavus 30 ml. kaip visos pudros buna , tai super kaina isaauga...  blink.gif

Galbūt, nesiginčiju smile.gif Bet man jos labai nedaug reikėdavo, nes labai gerai maskuojanti yra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 22 gruodžio 2010 - 19:24
user posted image

Gal kuri esate turėjusi? Domina atsiliepimai 4u.gif
Atsakyti
Galiu pagirti pudrytes ir tusus smile.gif Siuo metu turiu XPERIENCE pudryte,jinai tinka riebiai odai. O tusas siuo metu Masterpiece Max
Atsakyti
QUOTE(La.lune @ 2010 12 25, 17:00)
Galiu pagirti pudrytes ir tusus smile.gif Siuo metu turiu XPERIENCE pudryte,jinai tinka riebiai odai. O tusas siuo metu Masterpiece Max

gal daugiau galit papasakot apie pudra? mano oda riebi, tai idomu ar nelenda blizgesys, ar nekemsa poru? kaip maskuoja? 4u.gif
butu laikas pudra pirkt, galvoju apie sita
Atsakyti