Šis MF Calorie 2000 jau klasika tapęs...
Man jis irgi patiko, bet jau pabodo tuo pačiu dažytis Nors tikiu, kad ateityje ne kartą grįšiu prie jo Ypač kai parfum express už tokią gerą kainą galima įsigyti..Pamenu per akciją nusipirkus buvau už 18 LT
QUOTE(SaiMita @ 2010 12 09, 19:46)
kaip idomiai
as jau n metu naudoju Max Factor tusus, ir nieko man nesidaro blogai
Uzvakar kaip tik nusipirkau vel calorie 2000... siandien spec nusifotografavau, nes naujuose pirkiniuose mamytes atsiliepimu lauke..
jei kam idomu
Blakstienos neriestos, tiesiog pora sluoksniu tuso
as jau n metu naudoju Max Factor tusus, ir nieko man nesidaro blogai
Uzvakar kaip tik nusipirkau vel calorie 2000... siandien spec nusifotografavau, nes naujuose pirkiniuose mamytes atsiliepimu lauke..
jei kam idomu
Blakstienos neriestos, tiesiog pora sluoksniu tuso
kaip grazu o jums ir su kitais max factor taip blakstienos atrodo?
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2010 12 09, 20:53)
kaip grazu o jums ir su kitais max factor taip blakstienos atrodo?
aciu
esu bandzius tik False Lash Effect.. na, manes jis nesuzavejo.. per daug man koses ant tu blakstienu uzdedavo
o Masterpiece (juodas tas) tai panasiai, gal labiau atskirdavo ir kiekviena blakstiena issukuodavo..
siaip visumoj, tai panasu efekta sukurdavo
QUOTE(GammaOrionis @ 2010 12 10, 00:56)
naudojau Calorie 2000 ir su malonumu, sakyčiau. tik man gal trūksta rietimo, o gal mano blakstienos tokios. gal kokie kiti šios firmos tušai dar labai geri?
netingekit siek tiek pasiskaitinet temute
daug buvo rasyta ir apie False Lash Effect, Masterpiece ir kt dar tusus
Gal kas nors matet nuolaidu miracle touch ?
QUOTE(wanilla555 @ 2010 12 10, 22:00)
Gal kas nors matet nuolaidu miracle touch ?
sarmoj max factor kosmetikai 20% nuolaida bent uzvakar dar buvo
Dekui labai
Tos kurios naudoja miricle touch pudra,ar jums neisryskina poru ji? norejau kazka nusipirkti is paprastu firmu trumpam laikui,kazkaip pagalvojau aj dzin ir pasiemiau sita pudra:D nors maxfactor zadejau jokiu pudru nenaudot,bet va suviliojo atsiliepimai,spalva golden 75atrodo,pati esu tamsi, bet kai uzsitepiau gryzusi vonios sviesoje isigandau,kad geltona busiu,o po to paziurejau,kad prie skirtingu lempu skirtingai atrodo,pvz virtuveje veidas lygus atrodo,o vonioj kai ziuriu poros tokios ryskios atrodo su sita pudra,sakau kaip kur paziuresi,darbe vel visa diena ziurineju,daziausi iprastai ir sita nauja pudra,ir lyg kazko truktu atrodau lyg maziau pasidazius,jei galima taip pasakyti,kazkoks veidas,nzna rba cia man tik atrodo:D o kai paziurejau dienos sviesoj tai efektas panasus kaip bourjois healty, zdz arba man tik prie lempu ji taip skirtingai atrodo arba per daug isranki esu:) gal kas dar pasidalins patirtim apie sia pudryte
QUOTE(Twinklyte @ 2010 12 16, 16:24)
Tos kurios naudoja miricle touch
Šitą pudra gerai maskuoja ir veidą net sakyčiau tokį kažkiek negyvą padaro, bet dėl to jinai tikrai nėra bloga, tiesiog panaudokit truputį skaistalų ar bronzantą pagyvinti vaizdui ir manau tada viskas atrodys puikiai
QUOTE(Estela_ @ 2010 12 16, 17:54)
Šitą pudra gerai maskuoja ir veidą net sakyčiau tokį kažkiek negyvą padaro, bet dėl to jinai tikrai nėra bloga, tiesiog panaudokit truputį skaistalų ar bronzantą pagyvinti vaizdui ir manau tada viskas atrodys puikiai
bet kaip idomiai,atrodo kad yra su tom dalelem kurios kazkoki skaistuma priduoda, nes pvz vakar kai isijungiau dar staline lempa,apakus likau,veidas atrode,lyg riebus,o siaip vaizdas toks tiksliai lyg negyvas veidas, maniau,kad tik visiskai matines toki daro,kazkaip vis ziuriu ziuriu ir nesuprantu kas ne taip,pasidazau su ja ryte bet nelabai jau pagrazeju:D lyg uztinus atrodau,kitaip nemoku isreiksti,dedu ir bronzanta ir skaistalus,aisku ne ant viso veido.na ziuresim kaip cia toliau seksis
O man atvirksciai su Miracle Touch buvo, veidas tobulai atrode Sunaudojau jas kelias is eiles, bet veliau nusprendziau ka nors naujo isbandyti, bet manau, kad grisiu prie jos dar ne karta