Įkraunama...
Įkraunama...

Max Factor

QUOTE(Incredible Me @ 2010 02 16, 18:27)
naudojau si tusa ir tikrai taip nebuvo ,kaip Jums schmoll.gif Gal tusas pasenes pasitaike

na tiesiog nezinau g.gif , atrode viskas OK, tubele buvo uzlipdyta viena plona juostele su metaliniu siulu - kaip visada. Nebent jau ilgai parduotuveje isbuvo - nes kur ten ta galiojima paziuresi ant tusu? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Incredible Me @ 2010 02 15, 15:42)
nusipirkau vakar douglase pudra long lasting performance,isbandziau siandien,tai visai patiko kaip maskuoja,dengiasi,spalva issirinkau idealiai,ziuresiu,kaip laikysis dienos begyje,ar nenuplauks,na ir ar nekims poru.. dar prigriebiau lupdazi,patiko spalva,bet noretusi,kad siek tiek riebesnis butu,truksta lupoms drekinimo,net siek tiek sausina.Beje nuolaidos max factor buvo ir douglase ir sarmoje mirksiukas.gif

ANKSTESNE TEMA

mane irgi domina si pudra long lasting performance, koks jusu odos tipas, beja nekemsa jums poru ji.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agvill: 18 vasario 2010 - 12:58
atėjau išpeikti MF second skin ,nežinau ar pudra suseno ar kas, bet sunaudojus puse buteliuko ji man pradejo baisiai ant veido atrodyt, kažkokia spalva patamsėjus (mano nr 45 creamy ivory) atrodo kaip oranžinė ir kažkokiais plėmais sušoka po kelių min užtepus, nebent kremas kaltas, nes pakeičiau į riebesnį dabar unsure.gif
Atsakyti
Man tai labai nepatiko naujasis Max Factor tušas schmoll.gif ,jis tik pailgino blakstienas ir tai kažkaip nedaug.Šitas tušas patiktų nebent tom kurios mėgsta,kad natūraliai atrodytų.
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2010 02 18, 12:58)
mane irgi domina si pudra long lasting performance, koks jusu odos tipas, beja nekemsa jums poru ji.

Mano oda misri i riebuma,matosi poros,issiplete kapiliarai ant zanduku,vienu zodziu visa puokste problemu biggrin.gif sia pudra naudoju dar neilgai,bet galiu pasakyti,kad man poru nekemsa,vakare nuvalau makijaza su visokiais pieneliais ir viskas ok,jokiu inkstiru neatsirado kol kas,poras pamaskuoja neblogai;uztepus ja veidas atrodo siek tiek dregnas,tai visa laika ant virsaus uztepu meteoritu,bei kompaktines siek tiek,po puses dienos pataisau siek tiek su kompaktine,nes blizgesys siek tiek islenda,bet taip pas mane su visom pudrom.bet kapiliarus ne itin gerai maskuoja,tenka dar maskuokiu pries ja tept.Isvada tokia:pudra visumoje nebloga,bet ja pabaigus ieskosiu gal dar ko nors kito ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Incredible Me: 19 vasario 2010 - 09:56
QUOTE(Elegant @ 2010 02 18, 18:59)
atėjau išpeikti MF second skin ,nežinau ar pudra suseno ar kas, bet sunaudojus puse buteliuko ji man pradejo baisiai ant veido atrodyt, kažkokia spalva patamsėjus (mano nr 45 creamy ivory) atrodo kaip oranžinė ir kažkokiais plėmais sušoka po kelių min užtepus, nebent kremas kaltas, nes pakeičiau į riebesnį dabar  unsure.gif

Kaip keista. g.gif As kaltinciau pakeista krema. Na bent jau mano Second Skin 45 Nr. tik siek tiek patirstejo sunaudojus puse buteliuko, bet tikrai neturiu jokiu problemu. thumbup.gif
Atsakyti
Anksciau labai gyriau 2000 calorie tusa, kai pasibaige, isigijau toki pati tik curved brush, tai galiu pasakyti,kad pirmasis man labiau patiko, nes geriau uzriecia ir storina. Sis toks neblogas,bet kai subaigsiu,grisiu prie senojo.
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 02 19, 17:15)
Anksciau labai gyriau 2000 calorie tusa, kai pasibaige, isigijau toki pati tik curved brush, tai galiu pasakyti,kad pirmasis man labiau patiko, nes geriau uzriecia ir storina. Sis toks neblogas,bet kai subaigsiu,grisiu prie senojo.

as irgi naudoju siuo metu 2000 calorie curved brush,pradzioj patiko labai,nes iskart tankiai daze,o dabar uzdziuna ir nors jo dar daug yra ant sepetelio,bet gumuleliais dazo,negraziai kazkaip,grisiu manau prie masterpiece max g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Incredible Me: 19 vasario 2010 - 17:28
4u.gif prasau patarimo bandziusiom pudra long lasting performance noriu paklaust del atspalvio, pati esu baltaode bet ne permatomo baltumo odos, nu zodziu isigyjau likuti pastele 102 bet man ta spalva tokia negrazi nyki ant veido tokia tarsi pilka-negyva, dabar galvoju tas 105 nr. soft beige daug tamsesnis uz 102 pastele
gal kas bande gali patart, tada vel ieskociau likucio pabandimui
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2010 02 25, 11:50)
4u.gif prasau patarimo bandziusiom pudra long lasting performance noriu paklaust del atspalvio, pati esu baltaode bet ne permatomo baltumo odos, nu zodziu isigyjau likuti pastele 102 bet man ta spalva tokia negrazi nyki ant veido tokia tarsi pilka-negyva, dabar galvoju tas 105 nr. soft beige daug tamsesnis uz 102 pastele
gal kas bande gali patart, tada vel ieskociau likucio pabandimui

Na del atspalvio nepatarsiu,nes man tiko 109 numeriukas natural bronze smile.gif norejau paklausti,o kaip pati pudra Jums ?ar patiko?
Atsakyti
Droge Miracle Touch -preke zvaigzde 36 LT 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Incredible Me @ 2010 02 25, 13:10)
Na del atspalvio nepatarsiu,nes  man tiko 109 numeriukas natural bronze smile.gif norejau paklausti,o kaip pati pudra Jums ?ar patiko?

man pudra patiko net labai patiko (tik sakau atspalvio kazkokio gyvesnio noretusi) gerai dengiasi ir maskuoja neblogai, dienos begyje irgi laikosi neblogai, siektiek islenda blyzgejimas T zonoi, bet man cia su visom pudrom tas pats.Tik jei oda yra kazkuriose vietose pasausejusi tai jau si pudra pastebejau isryskina tuos plotelius ir net labai paryskina ko su kitomis pudromis nebuvo, arba maziau buvo.
siaip esu bandzius SECOND SKIN pudra lengva bet mano odos tipui visiskai netiko ir Miracle Touchbandziau, nu nebloga pudra tikrai, bet man ji pradejo ziauriai kimst poras po tam tikro laiko naudojimo, tad teko parduoti verysad.gif
Atsakyti