TAIP, deja, konkreciai nuo MAX Factor False Lash effect. Sunaudojus antra pakuote, kuria kas keisciausia, pirkau uzsienyje, Boots'e (kur tikrai VISOS perka ir prekytes neuzsistovi), pradejo jos man byreti ir akyse trumpeti.
TAIP, deja, konkreciai nuo MAX Factor False Lash effect. Sunaudojus antra pakuote, kuria kas keisciausia, pirkau uzsienyje, Boots'e (kur tikrai VISOS perka ir prekytes neuzsistovi), pradejo jos man byreti ir akyse trumpeti.
as vakar nusipirkau Masterpiece Max, snd pasidaziau-labai patenkinta o anksciau turetas False Lash effect taip pat labai patiko,niekas tikrai nebyrejo man ju tusai
prie kokius metus as buvau nusipirkus tusa, berods calorie 2000 ar kaip ten jis vadinasi, daze gerai, bet blakstienos byrejo daugiau jo nepirkau, nors daze man gana gerai
prie kokius metus as buvau nusipirkus tusa, berods calorie 2000 ar kaip ten jis vadinasi, daze gerai, bet blakstienos byrejo daugiau jo nepirkau, nors daze man gana gerai
kaip idomiai
as jau n metu naudoju Max Factor tusus, ir nieko man nesidaro blogai
Uzvakar kaip tik nusipirkau vel calorie 2000... siandien spec nusifotografavau, nes naujuose pirkiniuose mamytes atsiliepimu lauke..
jei kam idomu
Blakstienos neriestos, tiesiog pora sluoksniu tuso