Įkraunama...
Įkraunama...

Max Factor

QUOTE(fantamsagorija @ 2010 10 16, 17:27)
As ne karta esu pirkusi Falsh Lash effect, bet dabar atsitiko nelaime - pradejo byreti blakstienos  verysad.gif

cia jums jums taip nuo max faktor tusu? sm buvo keltas atsiliepimu kad krenta blakstienos nuo siu tusu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 11 16, 19:03)
cia jums jums taip nuo max faktor tusu? sm buvo keltas atsiliepimu kad krenta blakstienos nuo siu tusu sad.gif

TAIP, deja, konkreciai nuo MAX Factor False Lash effect. Sunaudojus antra pakuote, kuria kas keisciausia, pirkau uzsienyje, Boots'e (kur tikrai VISOS perka ir prekytes neuzsistovi), pradejo jos man byreti ir akyse trumpeti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fantamsagorija @ 2010 11 16, 23:49)
TAIP, deja, konkreciai nuo MAX Factor False Lash effect. Sunaudojus antra pakuote, kuria kas keisciausia, pirkau uzsienyje, Boots'e (kur tikrai VISOS perka ir prekytes neuzsistovi), pradejo jos man byreti ir akyse trumpeti.  doh.gif

naudoju 4 tubele MAXFACTOR FALSE LASH EFFECT nieko tokio nepastebejau, kad blakstienom negerai
Atsakyti
QUOTE(fantamsagorija @ 2010 11 16, 23:49)
TAIP, deja, konkreciai nuo MAX Factor False Lash effect. Sunaudojus antra pakuote, kuria kas keisciausia, pirkau uzsienyje, Boots'e (kur tikrai VISOS perka ir prekytes neuzsistovi), pradejo jos man byreti ir akyse trumpeti.  doh.gif

Gal jūs blogai nuplaunate/nuvalote tušą nuo blakstienų?
Atsakyti
as vakar nusipirkau Masterpiece Max, snd pasidaziau-labai patenkinta smile.gif o anksciau turetas False Lash effect taip pat labai patiko,niekas tikrai nebyrejo smile.gif man ju tusai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2010 11 17, 07:24)
naudoju 4 tubele MAXFACTOR FALSE LASH EFFECT nieko tokio nepastebejau, kad blakstienom negerai

man irgi nieks nebyra, pats paciausias tusas koki tik turejus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2010 11 17, 10:27)
Gal jūs blogai nuplaunate/nuvalote tušą nuo blakstienų?

Tikrai ne smile.gif Uztat YSL Faux cils paaugino blakstienas ir ne man vienai thumbup.gif
Atsakyti
Pernai metais negalėjau rasti geresnės pudros už šitąsmile.gif tačiau šiemet atradau geresnį varijantą sau....smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Eve... @ 2010 11 17, 19:14)
Pernai metais negalėjau rasti geresnės pudros už šitąsmile.gif tačiau šiemet atradau geresnį varijantą sau....smile.gif
user posted image

Ir koks tas geresnis varijantas ? g.gif Labai idomu ....
Atsakyti
buvau sias nuorodeles, idejus i krem pudros tema, idedu ir cia ax.gif
http://mymakeuprevie...weightless.html
http://thebeautybite...weightless.html
cia tos naujosios max factor pudros swatchai bigsmile.gif
gal kam pravers 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 11 16, 19:03)

prie kokius metus as buvau nusipirkus tusa, berods calorie 2000 ar kaip ten jis vadinasi, daze gerai, bet blakstienos byrejo g.gif daugiau jo nepirkau, nors daze man gana gerai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dangaus žydryne @ 2010 12 04, 17:42)
prie kokius metus as buvau nusipirkus tusa, berods calorie 2000 ar kaip ten jis vadinasi, daze gerai, bet blakstienos byrejo g.gif  daugiau jo nepirkau, nors daze man gana gerai verysad.gif

kaip idomiai g.gif
as jau n metu naudoju Max Factor tusus, ir nieko man nesidaro blogai g.gif
Uzvakar kaip tik nusipirkau vel calorie 2000... siandien spec nusifotografavau, nes naujuose pirkiniuose mamytes atsiliepimu lauke..
jei kam idomu 4u.gif
Blakstienos neriestos, tiesiog pora sluoksniu tuso 4u.gif
user posted image
Atsakyti